İnşallah tedavin sorunsuz geçer ve tutar
Canim benim 5. OlucakAmin canim insallah hepimizin.
Senin kacinci?
Fsh yuksekligi embriyo kalitesini olumsuz yonde etkiler dedi dr.umuz. Biz de dediklerini uyguladik bu ay cnm. Cevabin icin tesekkur ederim. Insallah hepimiz bir an once kavusuruz meleklerimizeCyclo yu bitirdikten sonra bikac gun icinde olmustum.
Fsh imi ilk ogrendigimde gecen sene 14tü.
1.tedavimr basladigim ay 6 cikti ve hicbisey yeyip icmedim,kendisi dustu. 6 olmasina ragmen 2 yumurtadan 1i dollendi.
2.tedavide yine fsh 6idi ve yine tek yumurtaydi.
3.tedavideki doktor fsh degeri onemli degil. Onemli olan adetin 2.veya 3.gunu ultrasonda gorulen yumurta sayisidir demisti.
4.tedavisine baslayacak biri olarak ben artik ne fsh a , ne amh ye onem veriyorum. Benim icin onemli olan yumurta sayisi ve o yumurtalarin icinin dolu olmasi ve kalitesi.
Fsh dusuk de olsa yine negatif oldu.
Bazi merkezler fsh yuksekse tedaviye almiyorlarmis sanirim.
Canim benim 5. Olucak
İlk denemem 7 yıl önce kimyasal oldu
İkinci ve üncü denemelerim negatif oldu
4. Denemem pozitifti ama düşük yaptım
1 ay sonra 5. Denememi yapıcam
Anlatırken bile yaslandigimi düşünüyorum
Fsh yuksekligi embriyo kalitesini olumsuz yonde etkiler dedi dr.umuz. Biz de dediklerini uyguladik bu ay cnm. Cevabin icin tesekkur ederim. Insallah hepimiz bir an once kavusuruz meleklerimizeson 2 ilacım kaldı, sanirim hafta sonu baslayabilirim tedavime... insallah umuyorum ki ....
Ben nisanliyken apandisitim patladi ve tüplerim tıkanmış eşimde bi sorun yokBen bunlarin hepsini 1 sene icinde yasadim.
Senin daha uzun sure olmus.
Allah insallah bu defa emeklerinin karsiligini verir.
Biz de yumurta azligi var. Esimin degerleri normal. Sizin sorununuz ne?
Ben nisanliyken apandisitim patladi ve tüplerim tıkanmış eşimde bi sorun yok
1 sene önce tüplerim baglandi ama karnımda sürekli sebepsiz nedeni anlaşılmayan şu birikintisi oluşuyor
Tabi ki canim takdiri ilahi bence de. Rabbim nasip ederse hersey olurCanim sen doktoruna inan tabiki.
Ama ben 2 tedavimi de fsh 6 iken yaptirdim ve olmadigi icin inanmiyorum artik.6 dusuk bir deger,tutsa tutardi.
Tabi ki canim takdiri ilahi bence de. Rabbim nasip ederse hersey olur
Aynennn canımRabbim ol dedikten sonra hepsi bahane.
Histeroskopiyi nerede yaptirdin canim anestezilimi anestesizmi yaptirdin bende yaptircam tirsiyorumBenimde yaşım 27 olmasına rağmen amh çok düşük 0,5 histereskopi oldum bugünde hafif kan geldi sanırım yarın tam olarak adet olucam ve tüp bebeğe başlıcam doktorumla konuştum çarşamba günü gidicem hastaneye
Evet ben saglik ocaginda yazdirip aliyodumArkadaşlar iyi dilekleriniz için çook sağolun Rabbim herkese nasip etsin tabiki sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım hepimiz.
bş sorun olacak crinion jeli sgk karşılıyor mu aile hekimlerine yazdırabilir miyiz??
Arkadaşlar değerim 130 çıktı 2 gün sonra tekrarlıcam.inşallah her şey yolunda gider.yücel hoca değerin iyi olduğunu söyledi.böyle işte...
Normaldir cnm uyku durumu beslenme durumu bile etkiler.Eşimin hareketliliği yüzde 48 di yüzde 38 çıktı
Canim gozun aydin cok sevindim.insallah hep boyle surer.Arkadaşlar değerim 130 çıktı 2 gün sonra tekrarlıcam.inşallah her şey yolunda gider.yücel hoca değerin iyi olduğunu söyledi.böyle işte...
Hiç tırsma canım zaten anestezisiz yapmıyolar memorial de Semra hanıma yaptırdım hiç bişey anlamadım sonrasında adet ağrısı gibi ağrım oldu on on beş dk da geçti öğleden sonra çıktımHisteroskopiyi nerede yaptirdin canim anestezilimi anestesizmi yaptirdin bende yaptircam tirsiyorum
Evet canım ramazanda falan doğru düzgün beslenemedi bide bu olayların hemen ardından verdi testi stresliydik çokNormaldir cnm uyku durumu beslenme durumu bile etkiler.
Arkadaşlar iyi dilekleriniz için çook sağolun Rabbim herkese nasip etsin tabiki sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım hepimiz.
bş sorun olacak crinion jeli sgk karşılıyor mu aile hekimlerine yazdırabilir miyiz??
dosyama baktım anladığıklarımı yazayım, bazılarını anlamadım cunku..ilk tedavim en iyisiydi 5AA...sonrakilerCanim rakam olarak nasıldı kaliteleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?