- 27 Nisan 2016
- 2.296
- 3.573
- 133
Anladım canım tabi kısmet nasip işı bunlar rabbim hayırlısını versin 5aa olanın beta değeri kaçtı canım hatirliyormusun tekmi yüklenmişti odosyama baktım anladığıklarımı yazayım, bazılarını anlamadım cunku..ilk tedavim en iyisiydi 5AA...sonrakiler
2. gün transfer olan var Grade 2(4-0)4 hücreli demek bildiğim kadarıyla
5. gün transfer olan 2 adet Grade2 (3 CB) (EB)
4. gün transfer olan Grade2
Canım ben bu ay erken adet oldum ve ilaçları da kullanıyorum yarın Gönül hanım ve sevinç hanıma randevu aldım sonradan aradılar gönül hanımla semra hanım görüşecekmiş bakalım artıkBenim bi arkadasim bu kurle hamilelik elde etti. Evde hep bulunan malzemeler oldugu icin supheci yaklasmiyorum normalde bitkisel kurlere supheci yaklasirim. Kist yaptigini hic duymadim. Ben de bu tedavi oncesi bu kuru uyguluycam bakalim insallah pozitif etkisini gorurum.
@hifanur canim sen de uzatma amac tedaviyi yaptirmak ve bebek sahibi olmak. Kaba tabirle kopruyu gecene kadar ayiya dayi diycezsen yine de ikna et hatta cocuk icin ugrasmiyacaksam niye evlendim fln de. Yerler onlarin triplerini :)
Canım testini tekrarladın mı ?? Ben de yarın tekrar vericem.Teşekkürler, 162 çıktı, umarım siZlerdende güzel haberler alırız
Kızlarnbişey daha sorucam ben şimdi yarın adetimin ikinci günü semra hanım ve gönül hanımla tedaviye başlıyacağım Allah kısmet ederse ödemeyi hemen yarın mı yapacağım
Anladım çok teşekkürlerbizden 1900 tl istediler başlarken. müsait değilseniz 200 tl de olur demişlerdi. yumurta toplama işlemi olacağı gün tamamını istiyorlar sanırım
Ama bana histeroskopiden sonra verdikleri kagitta adet olsaniz bile ilaclara devam etmeniz gerekir mutlaka demisler. Gecen histeroskopi ardindan erken adet gordugunu soyledin degil mi?Canım ben bu ay erken adet oldum ve ilaçları da kullanıyorum yarın Gönül hanım ve sevinç hanıma randevu aldım sonradan aradılar gönül hanımla semra hanım görüşecekmiş bakalım artık
Ama bana histeroskopiden sonra verdikleri kagitta adet olsaniz bile ilaclara devam etmeniz gerekir mutlaka demisler. Gecen histeroskopi ardindan erken adet gordugunu soyledin degil mi?
Sen ozellikle su dr olsun ya da illa da semra hn. olsun gibi bi istekte bulundun mu?
Benim ameliyata yucel ve semra girmisti.
Takiplere semra girmiyo sadece transfere giriyo diye duymustum.
Heralde benim takipleri ameliyatta yardimci hekim olarak bulunan yucel bey yapar gibime geliyo.
Insallah birsuru kaliteli embriyon olur canim. Ve en onemlisi insallah bu tedavinle saglikla alirsin bebegini kucagina
Çift embriyo konmuştu .sonucum 10. gün 4 çıkmıştı.Anladım canım tabi kısmet nasip işı bunlar rabbim hayırlısını versin 5aa olanın beta değeri kaçtı canım hatirliyormusun tekmi yüklenmişti o
MEmorialdeHiç tırsma canım zaten anestezisiz yapmıyolar memorial de Semra hanıma yaptırdım hiç bişey anlamadım sonrasında adet ağrısı gibi ağrım oldu on on beş dk da geçti öğleden sonra çıktım
peki memorialde histeroskopi fiyati ne kadarHiç tırsma canım zaten anestezisiz yapmıyolar memorial de Semra hanıma yaptırdım hiç bişey anlamadım sonrasında adet ağrısı gibi ağrım oldu on on beş dk da geçti öğleden sonra çıktım
1350canım ama ilaç falan kullanılırsa artıyo benim kullanılmadı ayrıca bu oranın hastası olursan geçerli dışarıdan gelen hastalara fiyat artıyo ama tam nekadar bilemiyorumM
MEmorialde
peki memorialde histeroskopi fiyati ne kadar
Biliyormusun bende allahım ne zaman kan testim yuksek olucak yada nezaman idrar testi çift çizgi olucak ben bunlar gorucemiyim dedim ve bu defa ilk beta değerim 345 aynı gün çubuk testim çift cizgi çıktı çok mutluydum ama düşük yaşayınca bunları yaşamasaydım bukadar üzülmezdim dedim ben bu tedavide çokkkkkk yıprandım çokÇift embriyo konmuştu .sonucum 10. gün 4 çıkmıştı.
Şuana kadarki gördüğüm en yüksek beta hcg son tedavimdeydi 10. gün 5 ve 12. gün 6...
İnşallah nasibimde anne olmak vardır canım, vakti zamanı gelmiştir inşallah.
Sen onceden memorial da tup bebek tedavisi mi olmustun?1350canım ama ilaç falan kullanılırsa artıyo benim kullanılmadı ayrıca bu oranın hastası olursan geçerli dışarıdan gelen hastalara fiyat artıyo ama tam nekadar bilemiyorum
Canım benim şu şekilde oldu ben kadın doğum da Gönül hanımın hastasıydım doktorum tüp bebek bölümüne geçince bende onla devam ettim sonra daha ayrıntılı araştırıldı Semra hanımla falan görüştüm histereskopi ardından tüp dendi ama benim doktorla birlikte kaydım oraya açılmıştı buyüzden bölümün hastası olduğum için bu fiyat dendi bende 3000civarı diye biliyodum sormuştum hastaneyi arayıp dosyamız açıldığından yaniSen onceden memorial da tup bebek tedavisi mi olmustun?
Ben histeroskopi ardindan ikinci deneme mi yapacagim ama memorial da ilk denemem olacak. Histeroskopiye 3087 odedim. Oyle bir durum varsa tup bebek tedavisi oncesi ekstra indirim isteyebilir miyim acaba ?
Sen onceden memorial da tup bebek tedavisi mi olmustun?
Ben histeroskopi ardindan ikinci deneme mi yapacagim ama memorial da ilk denemem olacak. Histeroskopiye 3087 odedim. Oyle bir durum varsa tup bebek tedavisi oncesi ekstra indirim isteyebilir miyim acaba ?
Anladim canim. Cok sagol cevabin icin. Ben de devletten bu hasta tup bebege uygundur raporu almaya calisicam biraz indirim icin. Insallah tum bu maddi manevi cabalarimiza deger tedavilerimizAyrıca ilk denemem olacak bu zamana kadar hep bişeyiniz yok demişlerdi ta ki Ayşe hoca bana bakana kadar amh istedi sorun ortaya çıktı ekstra indirim oluyo mu inan hiç bilmiyorum
Peki canım sanırım sen de yeni başladın tüp bebeğe nezaman ilaçlara başlanıyo ilaçlarını nereden aldınbizden 1900 tl istediler başlarken. müsait değilseniz 200 tl de olur demişlerdi. yumurta toplama işlemi olacağı gün tamamını istiyorlar sanırım
İnşallah canım amin hepimizin inşallah sağlıklı hayırlı evlatları olur çok fazla uğraşmadanAnladim canim. Cok sagol cevabin icin. Ben de devletten bu hasta tup bebege uygundur raporu almaya calisicam biraz indirim icin. Insallah tum bu maddi manevi cabalarimiza deger tedavilerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?