Ben histeroskopi oldum simdi ilaclarimin bitmesini ve adet olmayi bekliyorum. Adetle birlikte tedaviye basliycam canimPeki canım sanırım sen de yeni başladın tüp bebeğe nezaman ilaçlara başlanıyo ilaçlarını nereden aldın
Evet Can'ım aynen yeni başladım. Adetin 2.günü başladım. İlaçları hastanenin yakınında İdil eczanesi var, ordan aldım. Baya indirimli veriyorlarPeki canım sanırım sen de yeni başladın tüp bebeğe nezaman ilaçlara başlanıyo ilaçlarını nereden aldın
İnşallah canımBen histeroskopi oldum simdi ilaclarimin bitmesini ve adet olmayi bekliyorum. Adetle birlikte tedaviye basliycam canim
Teşekkür ederim artık hakkımızda hayırlısıEvet Can'ım aynen yeni başladım. Adetin 2.günü başladım. İlaçları hastanenin yakınında İdil eczanesi var, ordan aldım. Baya indirimli veriyorlar
Canım kaliteli değilmiş 4bc doktor çok yamuk yumuk folüküller koyulcak gibi değil dediİki embriyo transfer edildi bana 4bc ve 3 bc kalitede.çok kaliteli denildi.bi tane daha vardı 3 cc o da kaliteli değil deyip dondurmadılar
MÜSTECEP KAVRUT bana polikistik over gibisin dediler ama değilsin dediler bu şerefsiz bana pko dedi direk hadi olabiilir ben bunu bilmiyodum öğrendim dîye kabul ettim ki bir yıllık evliliğimde hiç pko lafı duymadım sonra amh tahlili yumurta rezervi yüksek çıkınca pkosun dedîler sonra baktılar ne pkosun ne değilsin dediler o da bi garip neyse bu adam beni sallamadı pek beleşe yapıyodu sanki tedavimi 11 bin liramı yediler haram ediyorum her kuruşunu.. Bana yanlış tedavi yaptı yumurtalarım da granülasyonmu ne olmuş kalitesiz yani buna rağmen döllendirip transfer yaptılar 28 tane yumurtadan 24 döllendi 9 tanesi 3. Gün donduruldu geriye 2 tanesi 4.gün transferi yapıldı ki bu da diğer bi yanlış merkezler ya 3.gün transfer yapar ya 5.gün seyrek muayene etti en baştan hatası ilaç dozunu yanlış ayarlamasından kaynaklanan yumurtaların kalitesizliğidi eğer ayarlayabilseydi yumurtalarda kaliteli olurdu ve belki tutardı tabi nasip orası ayrı ama bu adam beni mahfetti ben 21 yaşındayım ve bana bunu yaşattığı için hakkımı helal etmiyorum ne merkeze ne o adama merkeze bildirdik durumu saallamadı merkez adam olsa o embriyoları dr transfeere bile tenezzül etmedi onlarda benden 1400 tl de dondurma için alıp kazık atmazdı böyle işte canım...Kusurabakma girememistim foruma gec girdi. Uzuldum zor surecler benim de basimdan gecti hep.
Bak benimde bahcecide bir donmus embrihom kaldi. Semra hoca cok islem yapmislar tutma olasiligi dusuk dedi ve ben de transfer yaptirmama karari aldim. Zorlayip sifir tedavi yapacagim en azindan simdi hastaneye guveniyorum.
Bahceci igrenc bi yer. Allah hastalari somurenleri bildigi gibi yapsin. Dr un kimdi orda
Sende dikkat et canım bunaBen histeroskopi oldum simdi ilaclarimin bitmesini ve adet olmayi bekliyorum. Adetle birlikte tedaviye basliycam canim
Yucel hoca ameliyattan sonra ogle biseyler soyledi bana sanki. Sanki diyorum cunku anestezinin sersemligi vardi. Daha erken kanaman olursa onemseme ilaclara devam et demisti. O yuzden sasirip sana ilaclarina devam ediyor musun degil mi dedim.Sende dikkat et canım buna
Aynen öyle oldu neyse artık bana da devam et demişti ettim de zaten ama bidaha kanamam olcağını bilmiyodum bide hemşireler sürekli ilaçlarını yanlış mı aldın diyip durdular :)Yucel hoca ameliyattan sonra ogle biseyler soyledi bana sanki. Sanki diyorum cunku anestezinin sersemligi vardi. Daha erken kanaman olursa onemseme ilaclara devam et demisti. O yuzden sasirip sana ilaclarina devam ediyor musun degil mi dedim.
Hayirlisi canim sadece bosuna gitmis olmussun moral bozmak yok
Benim anladigim kadariyla bahcecide gidilebilir tek dr mustafa bahceci. Bize ders oldu ama cok pahali bi ders oldu maalesefMÜSTECEP KAVRUT bana polikistik over gibisin dediler ama değilsin dediler bu şerefsiz bana pko dedi direk hadi olabiilir ben bunu bilmiyodum öğrendim dîye kabul ettim ki bir yıllık evliliğimde hiç pko lafı duymadım sonra amh tahlili yumurta rezervi yüksek çıkınca pkosun dedîler sonra baktılar ne pkosun ne değilsin dediler o da bi garip neyse bu adam beni sallamadı pek beleşe yapıyodu sanki tedavimi 11 bin liramı yediler haram ediyorum her kuruşunu.. Bana yanlış tedavi yaptı yumurtalarım da granülasyonmu ne olmuş kalitesiz yani buna rağmen döllendirip transfer yaptılar 28 tane yumurtadan 24 döllendi 9 tanesi 3. Gün donduruldu geriye 2 tanesi 4.gün transferi yapıldı ki bu da diğer bi yanlış merkezler ya 3.gün transfer yapar ya 5.gün seyrek muayene etti en baştan hatası ilaç dozunu yanlış ayarlamasından kaynaklanan yumurtaların kalitesizliğidi eğer ayarlayabilseydi yumurtalarda kaliteli olurdu ve belki tutardı tabi nasip orası ayrı ama bu adam beni mahfetti ben 21 yaşındayım ve bana bunu yaşattığı için hakkımı helal etmiyorum ne merkeze ne o adama merkeze bildirdik durumu saallamadı merkez adam olsa o embriyoları dr transfeere bile tenezzül etmedi onlarda benden 1400 tl de dondurma için alıp kazık atmazdı böyle işte canım...
Ya ben alarm kuruyorum duzenli alayim diye ama iki gun once alip almadigimi hatirlayamadim galiba o gun uc yerine iki estrofem aldimAynen öyle oldu neyse artık bana da devam et demişti ettim de zaten ama bidaha kanamam olcağını bilmiyodum bide hemşireler sürekli ilaçlarını yanlış mı aldın diyip durdular :)
Hesapla canım her gün üç taneden ben öyle yapıyorum onlar benim eksik aldığım için çok kanamam oldu sandılar ama Semra Hanım daha beklediğimiz kanama bu değil dedi benim hesaplarıma göre doğru gidiyorum ama bilemiyorum artık hiç bişey belli olmuyoYa ben alarm kuruyorum duzenli alayim diye ama iki gun once alip almadigimi hatirlayamadim galiba o gun uc yerine iki estrofem aldiminsallah cok onemli degildir
Bulup kaybetmekte çok zor olsa gerek..İnşallah bir daha bunları yaşamazsın canım. bebeğin sağlıkla dünyaya gelir inşallah.Biliyormusun bende allahım ne zaman kan testim yuksek olucak yada nezaman idrar testi çift çizgi olucak ben bunlar gorucemiyim dedim ve bu defa ilk beta değerim 345 aynı gün çubuk testim çift cizgi çıktı çok mutluydum ama düşük yaşayınca bunları yaşamasaydım bukadar üzülmezdim dedim ben bu tedavide çokkkkkk yıprandım çok
Birdaha kalabilirsem tabikiBulup kaybetmekte çok zor olsa gerek..İnşallah bir daha bunları yaşamazsın canım. bebeğin sağlıkla dünyaya gelir inşallah.
Histereskopiden sonra 45 gün estrofem içiyorsunuz değilmi, ilaç bitene kadarki adetler sayılmıyor aynen, benimde histereskopiden biraz zaman sonra kanamam oldu ama bana öyle dedikleri için gitmedim. İlaç bitti bir kaç gün sonra adet oldum öyle başlanmıştı tedaviye..Hesapla canım her gün üç taneden ben öyle yapıyorum onlar benim eksik aldığım için çok kanamam oldu sandılar ama Semra Hanım daha beklediğimiz kanama bu değil dedi benim hesaplarıma göre doğru gidiyorum ama bilemiyorum artık hiç bişey belli olmuyo
Kalırsın neden kalmayasın ki, hem bir defa olmuş bak, benim hiç pozitfim yok. Hatta bir keresinde kaynanam keşke düşük yapsanda hiç olmazsa hamile kalabildiğini bilirdik demiştiBirdaha kalabilirsem tabiki
İnşallah olur
Aynen canım öyleymiş ama ilaç 28 gün sürüyo ilaç hemen bitince mi adet oldun bidahaHistereskopiden sonra 45 gün estrofem içiyorsunuz değilmi, ilaç bitene kadarki adetler sayılmıyor aynen, benimde histereskopiden biraz zaman sonra kanamam oldu ama bana öyle dedikleri için gitmedim. İlaç bitti bir kaç gün sonra adet oldum öyle başlanmıştı tedaviye..
Ben 45 gün içtim ,ilaç bitince yeniden aldım. Son 10 gün estrofemle beraber Tarlusal içtim. İkiside bitince 4-5 gün içinde adet oldum. Bende sprial da takılıydı, hem o çıkartıldı hemde tedaviye başlanmıştı..Aynen canım öyleymiş ama ilaç 28 gün sürüyo ilaç hemen bitince mi adet oldun bidaha
Öyle tabiki ama bende önceden öyle dusunuyordum ama inanki böylesi çokkk daha acı ama rabbim büyük inşallah seninde benimde burda ve her nerde evlat hasreti çeken varsa rabbim senimi duysun bizleri evlatsız birakmasinKalırsın neden kalmayasın ki, hem bir defa olmuş bak, benim hiç pozitfim yok. Hatta bir keresinde kaynanam keşke düşük yapsanda hiç olmazsa hamile kalabildiğini bilirdik demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?