Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Allah hakkında hayırlı olanı versın canım bende besinci tedavimi oldum şükür şuan pozitif darısı tüm isteyenlere olsun
Bende 5. Deneme için 1 ay sonra baslicam
Canim senin donmuş muydu hatirlayamadim birde kaç embriyo yüklendi kaliteleri nasıldı canim cok soru sordum biliyorum

Allah hakkında hayırlı olanı versın canım bende besinci tedavimi oldum şükür şuan pozitif darısı tüm isteyenlere olsun
Canım gözün aydın baya olmuş ama belli olalı.doktora gittin mi kalp atışı için??bir de crinion jel bire düşürüldü mü senin de?

Arkadaşlar merhaba bayadır yazamadım nasılsınız inş herkes güzel haberler almıştır ve onun mutluluğunu yaşıodur

Bende 5. Deneme için 1 ay sonra baslicam
Canim senin donmuş muydu haytirlayamadim birde kaç embriyo yüklendi kaliteleri nasıldı canim cok soru sordum biliyorum
Tek embriyo transfer edildi donmus emvriyoydu gecen yilsan donduruldu ve iki kezde cozunmus donmus emvriyooydu 6ab kalitesi canim
Canım gözün aydın baya olmuş ama belli olalı.doktora gittin mi kalp atışı için??bir de crinion jel bire düşürüldü mü senin de?
ayin 29da kalp atisi icin randevum jelde o zaman teke dusecek canim

Tek embriyo transfer edildi donmus emvriyoydu gecen yilsan donduruldu ve iki kezde cozunmus donmus emvriyooydu 6ab kalitesi canim
Maşallah subhanallah rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayi nasip etsin
Yani neden iki kere çözüp donduruldu anlamadimki benimde donmuş var hiç çözülmedi

Maşallah subhanallah rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayi nasip etsin
Yani neden iki kere çözüp donduruldu anlamadimki benimde donmuş var hiç çözülmedi
Bir tupte iki tane dondurulmustu iki ay onceki tedavimde mecbur cozundu saglik sorunlarim yuzunden tek transfer edilmisti o tekrar donduruldu negatif olunca bu tedavide bu embriyo kullanildi

Bir tupte iki tane dondurulmustu iki ay onceki tedavimde mecbur cozundu saglik sorunlarim yuzunden tek transfer edilmisti o tekrar donduruldu negatif olunca bu tedavide bu embriyo kullanildi
Anladim canim cok sagol cevapların için inşallah bunda yüzün güler negatif olanının kalitesi nasıldı kismetse bende bir ay sonra baslicam da o yüzden bukadar soruyorum kusura bakma lutfen

Anladim canim cok sagol cevapların için inşallah bunda yüzün güler negatif olanının kalitesi nasıldı kismetse bende bir ay sonra baslicam da o yüzden bukadar soruyorum kusura bakma lutfen
Canim ben gecen yil tedavi oldum 6aa6ab olmak uzere 4embriyom vardi gecen yil tuttu oglum dogdu fakat yasamadi 9gun yasadi sonrasinda da tekrar tedavi oldum naturel ilacsiz tedavi negatif ti bu tedavimde yine ilacli oldu hepsinin kaliteside ayni idi

Canim ben gecen yil tedavi oldum 6aa6ab olmak uzere 4embriyom vardi gecen yil tuttu oglum dogdu fakat yasamadi 9gun yasadi sonrasinda da tekrar tedavi oldum naturel ilacsiz tedavi negatif ti bu tedavimde yine ilacli oldu hepsinin kaliteside ayni idi
Anladım canım oğlun ahirette sana şefaatçi olucak inşallah
Bende 3 defa ilaçlı tedavi oldum negatif sonuc aldim 4. Tedavimi de memorial de naturel yaptık tuttu ama düşük yaptım şimdi 5. Tedavi için hazırlanıyorum inşallah kısmet bu gunlerde sürekli rüyamda bebek yada hamile olduğumu görüyorum ya yine tutarda dusurursem yada hiç tutmazsa diye
Ama tabi kısmet inşallah rabbim o yüce merhametiyle bizlere muamele eder

Benimkini hemen teke düşürdü neden ki kullansam mı acaba yine 2 kere

Kizlar meraba...histeroskopi ameliyatından epey bahşedilmiş ne ameliyati oluyor bu ve neye göre ameliyat kararı veriliyor yani test mi muayene sonucu mu..hic bir bilgim yok cevaplarsaniz cok sevinirim bende eylul gibi tup tedavisine baslamayi düşünüyorum yurt disindan gelicem malum vakit de dar boyle bi ameliyat gerekir mi diye suphe etmeye başladım teşekkürler

Canım eğer rahim filmi çektirdiysen bi sorun görüldüyse yapılıyo mesela benim kalp şeklindeydi onu düzelttiler gebelik durumunda bebeğin rahat yerleşebilmesi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…