Opu nedir acabaAynı gün olmuş opu'muz. Sonu da hayırlısıyla pozitif olsun inşaallah ikimiz için de
yumurta toplama işlemine opu denir canımOpu nedir acaba
Sat, bat diğer topiklerde öğrenmiştim de bu topikte opu kelimesi çok geçiyo merak ettim :)
Valla canım ne desem bilemedim benim bir tane 3 ab var bana orta kalite de dediler ama iyi güzel bi embriyo dediler memorial deKizlar bisey sorcm bi arkadasim icin.cevap verirseniz cok sevinirim.embryo kalitesi 3 bb imis ve adanadaki doktoru cok kaliteli demiş tutma ihtimali cok yüksek demis.benim bildigim 3 bb kotudur.siz ne diyorsunuz..
Tşk ederimyumurta toplama işlemine opu denir canım
Bu baştaki 3 .gun mu yoksa grade yani derece mi anlamadimValla canım ne desem bilemedim benim bir tane 3 ab var bana orta kalite de dediler ama iyi güzel bi embriyo dediler memorial de
5. Gün embriyosu 3abBu baştaki 3 .gun mu yoksa grade yani derece mi anlamadim
Grade nin ne olduğunu bilmiyorum ki5. Gün embriyosu 3ab
Anladim cnm sagol5. Gün embriyosu 3ab
Benim de 4bc ve 3bc embriyolarım vardı Can'ım bahçecide çok iyi demişlerdi.ama negatif oldu ikisi de tutmadıKizlar bisey sorcm bi arkadasim icin.cevap verirseniz cok sevinirim.embryo kalitesi 3 bb imis ve adanadaki doktoru cok kaliteli demiş tutma ihtimali cok yüksek demis.benim bildigim 3 bb kotudur.siz ne diyorsunuz..
Anladm cnm.ama neden 3 bc ye iyi diyolar enteresanmis.cok iyi dgl cnkuBenim de 4bc ve 3bc embriyolarım vardı Can'ım bahçecide çok iyi demişlerdi.ama negatif oldu ikisi de tutmadı
Aynen Can'ım iyi olmadığını ben Araştırıp öğrendim.ama bana iki embriyomun da iyi olduğu söylendi grade 1 miş.ben araştırdım iyi olmadığını görünce hep olumsuz düşündüm malesefki zaten olumsuz olduAnladm cnm.ama neden 3 bc ye iyi diyolar enteresanmis.cok iyi dgl cnku
Anladm cnm.ama neden 3 bc ye iyi diyolar enteresanmis.cok iyi dgl cnku
Aynen Can'ım iyi olmadığını ben Araştırıp öğrendim.ama bana iki embriyomun da iyi olduğu söylendi grade 1 miş.ben araştırdım iyi olmadığını görünce hep olumsuz düşündüm malesefki zaten olumsuz oldu
5.gün embriyo kalitesi Can'ım benim yazdığım.eğer 5.gün embriyosu 5aa,4aa yada 5ab,4ab vs gibi rakamlarla ifade ediliyorsa iyi embriyo demekmişBu rakamlar harfler ne ifade ediyor acaba? Kaliteli olması için ne olması gerekiyor ?
Bizim arkadaşa da iyi demişler yüzde yuz tutar demişler adanadan.pes yani umut taciri bunlar.yuzde yuz 5 aa bile tutmayabilir kaldi ki onunki 3 bb.ah aliyolar baska bsy dglAynen Can'ım iyi olmadığını ben Araştırıp öğrendim.ama bana iki embriyomun da iyi olduğu söylendi grade 1 miş.ben araştırdım iyi olmadığını görünce hep olumsuz düşündüm malesefki zaten olumsuz oldu
%100 hiç kimse garanti veremez ki insanın umutlarıyla oynamasınlar ya.zaten şans % 50 dir ya tutar yada tutmaz.dediğin gibi en iyi 5aa embriyosu bile tutmayanlar varBizim arkadaşa da iyi demişler yüzde yuz tutar demişler adanadan.pes yani umut taciri bunlar.yuzde yuz 5 aa bile tutmayabilir kaldi ki onunki 3 bb.ah aliyolar baska bsy dgl
Benim bundan onceki 6ab idi tutmadi verici Allah devlette yaptigimizdada bana yaptilar ayni muameleyi 3gun embriyosu cok iyi cok iyi tutmayinca insan daha fazla uzuluyorBizim arkadaşa da iyi demişler yüzde yuz tutar demişler adanadan.pes yani umut taciri bunlar.yuzde yuz 5 aa bile tutmayabilir kaldi ki onunki 3 bb.ah aliyolar baska bsy dgl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?