Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kizlar bir akil verin takildim kaldim bu konuya daha once iki tup denemem var bir sene once rahim emari cekilmisti hsg degil emar :) temizdi ama iki kere kurtaj oldugum icin ne durumda bilmiyorum eski doktorum gerek yok hamile kalabiliyosun diyor simdi agustosta sislide basliycam semra hanim muhtemelen histeroskopi istiycek cunku cogunuzdan istemis eger isterse bir ay veya iki ay tedavim gec basliycak bu ayki adetimle devlet hastanesinde yaptirsammi yaptirmasammi bilemedim memorialde yuksek fiyat istiyo zaten tup bebek parasi biriktiriyorum orada yaptiramam ne yapsam kizlar akil verin uzun oldu kusura bakmayin

Kizlar bisey sorcm bi arkadasim icin.cevap verirseniz cok sevinirim.embryo kalitesi 3 bb imis ve adanadaki doktoru cok kaliteli demiş tutma ihtimali cok yüksek demis.benim bildigim 3 bb kotudur.siz ne diyorsunuz..

Kizlar bisey sorcm bi arkadasim icin.cevap verirseniz cok sevinirim.embryo kalitesi 3 bb imis ve adanadaki doktoru cok kaliteli demiş tutma ihtimali cok yüksek demis.benim bildigim 3 bb kotudur.siz ne diyorsunuz..
Valla canım ne desem bilemedim benim bir tane 3 ab var bana orta kalite de dediler ama iyi güzel bi embriyo dediler memorial de

Benim de 4bc ve 3bc embriyolarım vardı Can'ım bahçecide çok iyi demişlerdi.ama negatif oldu ikisi de tutmadı

Anladm cnm.ama neden 3 bc ye iyi diyolar enteresanmis.cok iyi dgl cnku
Aynen Can'ım iyi olmadığını ben Araştırıp öğrendim.ama bana iki embriyomun da iyi olduğu söylendi grade 1 miş.ben araştırdım iyi olmadığını görünce hep olumsuz düşündüm malesefki zaten olumsuz oldu

Anladm cnm.ama neden 3 bc ye iyi diyolar enteresanmis.cok iyi dgl cnku

Bu rakamlar harfler ne ifade ediyor acaba? Kaliteli olması için ne olması gerekiyor ?

Bu rakamlar harfler ne ifade ediyor acaba? Kaliteli olması için ne olması gerekiyor ?
5.gün embriyo kalitesi Can'ım benim yazdığım.eğer 5.gün embriyosu 5aa,4aa yada 5ab,4ab vs gibi rakamlarla ifade ediliyorsa iyi embriyo demekmiş

Bizim arkadaşa da iyi demişler yüzde yuz tutar demişler adanadan.pes yani umut taciri bunlar.yuzde yuz 5 aa bile tutmayabilir kaldi ki onunki 3 bb.ah aliyolar baska bsy dgl

Bizim arkadaşa da iyi demişler yüzde yuz tutar demişler adanadan.pes yani umut taciri bunlar.yuzde yuz 5 aa bile tutmayabilir kaldi ki onunki 3 bb.ah aliyolar baska bsy dgl
%100 hiç kimse garanti veremez ki insanın umutlarıyla oynamasınlar ya.zaten şans % 50 dir ya tutar yada tutmaz.dediğin gibi en iyi 5aa embriyosu bile tutmayanlar var

Benim bundan onceki 6ab idi tutmadi verici Allah devlette yaptigimizdada bana yaptilar ayni muameleyi 3gun embriyosu cok iyi cok iyi tutmayinca insan daha fazla uzuluyor

Çok haklısınız kızlar bide tutup sağlıklı olması dahada önemli benim 5aa idi tuttu ve hemen düştü şuan 5ba 3 ab var ama yinede iyimi yada kotumu diye çok korkuyorum
Tabiki veren allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…