Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Allah nasip ettikten sonra olmayani oldurur.musadesi yoksa olabilecek olan da olmaz.tevekkulten ve teslimiyetten baska yapicak birseyimiz yok.
Benim bundan onceki 6ab idi tutmadi verici Allah devlette yaptigimizdada bana yaptilar ayni muameleyi 3gun embriyosu cok iyi cok iyi tutmayinca insan daha fazla uzuluyor

İç hücre kitlesi

A. Sıkıca paketlenmiş çok sayıda ve poligonal hücrelerden meydana gelmiş bir iç hücre kitlesi gevşekçe bir araya gelmiş ve az sayıda hücreye sahip iç hücre kitlesi

B. Çok az hücreye sahip iç hücre kitlesi.

Trofoektoderm (dış hücre kitlesi)

A. Kesintisiz, tek katlı yassı ve çok sayıda epitel hücrelerinden meydana gelmiş bir trofoektoderm

B. Gevşekçe düzenlenmiş, az sayıda epitel hücresinden oluşan trofoektoderm tabakası

C. Çok az ve büyük hücrelerden meydana gelen trofoektoderm tabakası.

Blastosistler yukarıda belirtilen özellikler dikkate alınarak değerlendirildiğinde 5. günde 3AA, en iyi kalitede blastosisti ifade eder.
Embriyonun kalitesiyle ilgili açıklayıcı bir site buldum, merak eden buradan inceleyebilir.
http://www.florence.com.tr/tupbebek/tup-bebek/624-embriyo-atlasi.html

%100 hiç kimse garanti veremez ki insanın umutlarıyla oynamasınlar ya.zaten şans % 50 dir ya tutar yada tutmaz.dediğin gibi en iyi 5aa embriyosu bile tutmayanlar var

Daha önce aşılama yaptırdığım merkezde tüp bebekte şansımızın çok yüksek olduğunu, %90 tüp bebekte başarılı olursunuz denilmişti.

Burdaki dr.a söylediğimde çok fazla söylemiş.biz hastalarımızın embriyoları ne kadar iyi olsada bu kadar fazla bi tahminde bulunamayız dedi.en doğrusuda bu zaten
Gerçekçi olmak lazım.

Hersey dort dortluk olsa bile tutma ihtimali %50 demislerdi bana. Bol keseden soyleyip umut tacirligi yapiyorlar tutmayinca da en sasiran onlar sanirsin cefasini onlar cekiyor. Hele de % 90 demek nedir. Cevaplari da hazir demek ki yuzde 10 luk dilimdeymissiniz sans iste. Nerde yaptirmistin hifanur

Fertijinde yaptırmıştım.seval taşdemir
Parayı alana kadar gayet olumlu konuşan kişi aşılama olduğunu gün işlemi yaparkende işlem bittiğinde de hiç bir açıklama yapmadan çekti gitti.

Ordaki hemşire bilgilendirdi beni.
Daha önceki görüşmelerimizde de soru sormamıza fırsat vermeden dışarda anlatırlar sizi diye apar topar yolluyodu.
O zaman şaşkınız cahiliz mecbur karşımızdaki doktora güveniyoruz.azıcık işi bilince eğriyi doğruyu anlıyoruz.

Şişlideki doktora herşeyi sorduk.kadın konuşmaktan yoruldu garibim.
Rabbim işini düzgün yapan Allah korkusu olan doktorla karşılaştırsın.

Sislide kime gidiyirsunuz

Insallah son denemelerimiz olur canim

Benim de 4bc ve 3bc embriyolarım vardı Can'ım bahçecide çok iyi demişlerdi.ama negatif oldu ikisi de tutmadı

Anladm cnm.ama neden 3 bc ye iyi diyolar enteresanmis.cok iyi dgl cnku

Cnm bizde bahçeci nin şubesi olan Umut 'da yaptırmıştık. Doktorun çok iyi çok iyi kesin tutar dediği sonradan öğrendik ki meğer 4bc imiş

Cnm Memorial da iki deneme yaptıran biri olarak , hakkaten Şemra hoca 5aa ya bile hiçbir Zamsn garanti kesin olur demiyor . Bnm iki tedavimde de geride ki dondurulmuş embriyolarımı da dahil ederek bınlardan birinde hamilelik olur diye düşünüyoruz Dedi , temkinli konuşmaları daha iyi oluyo başta insan çok umutlanmıyor en azından , güzel hbr alınırsa sonuçtan onun mutluluğu daha çok oluyo en azından ...

Arkadaşlar perşembe opu oldu, cmt kontrole gittim. Pzt tekrar çağırdılar. Ohss riskim var. Eğer ohss varsa bu ay transfer olmayacakmış. Embriyolar dondurulacakmış ve sonra hazır olunca transfer olacakmış. Bu tabi ki benim sağlığım için elzem, onu biliyorum.

Peki ücreti Nasıl oluyor? Gelecek ay transfer yapılırken ücret ödeyecek miyim bilen var mı?

Bendede öyle oldu canım para derken
Yani biz daha once 1900 tl odemiştik sonrada geri kalanini opu gunu odedik
Bendede ohss oldu ve dondurdular ekstra bi para ödemedik dondurdukları için
Biz istemedigimiz için doktorlar dondurmak istedikleri icin heralde para talep etmiyorlar

Evet canım bizden de öyle istediler önce 1900, opu günü kalanı.
Normalde diyelim ki fresh transfer oldu ama tutmadı. Tekrar dondurulmuşu transfer etmek için de hastane bir ücret alıyor ya. Peki, fresh transfer olmayıp mecburen dondurunca, transfer için ücreti sormuştum. Senin o dondurulmuşlarla transferin oldu mu? Bi de kaç embriyo dondurulmuştu?

Dondurulmuş embriyo ücreti 2100 canım. 150 tl de çözülürken miskoskop gibi bi gözlem yapılıyormuş onun için alıyorlar.

Nasil peki memnun musunuz ilgisi enerjisi vss...

Çok memnun kaldım güleryüzlü konuşkan çok ilgili.her sorumuza en ince detayına kadar anlattı.muhasebeye sorucağımız soruları bile sorduk.hiç sıkılmadan cevap verdi.

Hatta benim bi rahatsızlığım konusunda araştırma yapıcaktı.ben çok şaşırdım.
Bugünde randevum var.bakalım bugün nasıl geçicek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…