Insallah bende yakalarim pozifiAllah hakkında hayırlı olanı versın canım bende besinci tedavimi oldum şükür şuan pozitif darısı tüm isteyenlere olsun
Canim insallah ikimizede ugur getirir be tedavi.pozitifi goruruzAynı gün olmuş opu'muz. Sonu da hayırlısıyla pozitif olsun inşaallah ikimiz için de
Benim bundan onceki 6ab idi tutmadi verici Allah devlette yaptigimizdada bana yaptilar ayni muameleyi 3gun embriyosu cok iyi cok iyi tutmayinca insan daha fazla uzuluyor
%100 hiç kimse garanti veremez ki insanın umutlarıyla oynamasınlar ya.zaten şans % 50 dir ya tutar yada tutmaz.dediğin gibi en iyi 5aa embriyosu bile tutmayanlar var
Hersey dort dortluk olsa bile tutma ihtimali %50 demislerdi bana. Bol keseden soyleyip umut tacirligi yapiyorlar tutmayinca da en sasiran onlar sanirsin cefasini onlar cekiyor. Hele de % 90 demek nedir. Cevaplari da hazir demek ki yuzde 10 luk dilimdeymissiniz sans iste. Nerde yaptirmistinDaha önce aşılama yaptırdığım merkezde tüp bebekte şansımızın çok yüksek olduğunu, %90 tüp bebekte başarılı olursunuz denilmişti.
Burdaki dr.a söylediğimde çok fazla söylemiş.biz hastalarımızın embriyoları ne kadar iyi olsada bu kadar fazla bi tahminde bulunamayız dedi.en doğrusuda bu zaten
Gerçekçi olmak lazım.
Hersey dort dortluk olsa bile tutma ihtimali %50 demislerdi bana. Bol keseden soyleyip umut tacirligi yapiyorlar tutmayinca da en sasiran onlar sanirsin cefasini onlar cekiyor. Hele de % 90 demek nedir. Cevaplari da hazir demek ki yuzde 10 luk dilimdeymissiniz sans iste. Nerde yaptirmistinhifanur
Sislide kime gidiyirsunuzFertijinde yaptırmıştım.seval taşdemir
Parayı alana kadar gayet olumlu konuşan kişi aşılama olduğunu gün işlemi yaparkende işlem bittiğinde de hiç bir açıklama yapmadan çekti gitti.
Ordaki hemşire bilgilendirdi beni.
Daha önceki görüşmelerimizde de soru sormamıza fırsat vermeden dışarda anlatırlar sizi diye apar topar yolluyodu.
O zaman şaşkınız cahiliz mecbur karşımızdaki doktora güveniyoruz.azıcık işi bilince eğriyi doğruyu anlıyoruz.
Şişlideki doktora herşeyi sorduk.kadın konuşmaktan yoruldu garibim.
Rabbim işini düzgün yapan Allah korkusu olan doktorla karşılaştırsın.
Insallah son denemelerimiz olur canimFertijinde yaptırmıştım.seval taşdemir
Parayı alana kadar gayet olumlu konuşan kişi aşılama olduğunu gün işlemi yaparkende işlem bittiğinde de hiç bir açıklama yapmadan çekti gitti.
Ordaki hemşire bilgilendirdi beni.
Daha önceki görüşmelerimizde de soru sormamıza fırsat vermeden dışarda anlatırlar sizi diye apar topar yolluyodu.
O zaman şaşkınız cahiliz mecbur karşımızdaki doktora güveniyoruz.azıcık işi bilince eğriyi doğruyu anlıyoruz.
Şişlideki doktora herşeyi sorduk.kadın konuşmaktan yoruldu garibim.
Rabbim işini düzgün yapan Allah korkusu olan doktorla karşılaştırsın.
Sislide kime gidiyirsunuz
Insallah son denemelerimiz olur canim
Kızlar mevlutteyim kuran okundu bende okudum herkese dua ettim
Rabbim içimizdeki evlat hasretini hayırlı güzel bir şekilde nasip etsin
Nasil peki memnun musunuz ilgisi enerjisi vss...Betül hanıma gidiyorum.
Benim de 4bc ve 3bc embriyolarım vardı Can'ım bahçecide çok iyi demişlerdi.ama negatif oldu ikisi de tutmadı
Anladm cnm.ama neden 3 bc ye iyi diyolar enteresanmis.cok iyi dgl cnku
Daha önce aşılama yaptırdığım merkezde tüp bebekte şansımızın çok yüksek olduğunu, %90 tüp bebekte başarılı olursunuz denilmişti.
Burdaki dr.a söylediğimde çok fazla söylemiş.biz hastalarımızın embriyoları ne kadar iyi olsada bu kadar fazla bi tahminde bulunamayız dedi.en doğrusuda bu zaten
Gerçekçi olmak lazım.
Bendede öyle oldu canım para derkenArkadaşlar perşembe opu oldu, cmt kontrole gittim. Pzt tekrar çağırdılar. Ohss riskim var. Eğer ohss varsa bu ay transfer olmayacakmış. Embriyolar dondurulacakmış ve sonra hazır olunca transfer olacakmış. Bu tabi ki benim sağlığım için elzem, onu biliyorum.
Peki ücreti Nasıl oluyor? Gelecek ay transfer yapılırken ücret ödeyecek miyim bilen var mı?
Bendede öyle oldu canım para derken
Yani biz daha once 1900 tl odemiştik sonrada geri kalanini opu gunu odedik
Bendede ohss oldu ve dondurdular ekstra bi para ödemedik dondurdukları için
Biz istemedigimiz için doktorlar dondurmak istedikleri icin heralde para talep etmiyorlar
Dondurulmuş embriyo ücreti 2100 canım. 150 tl de çözülürken miskoskop gibi bi gözlem yapılıyormuş onun için alıyorlar.Evet canım bizden de öyle istediler önce 1900, opu günü kalanı.
Normalde diyelim ki fresh transfer oldu ama tutmadı. Tekrar dondurulmuşu transfer etmek için de hastane bir ücret alıyor ya. Peki, fresh transfer olmayıp mecburen dondurunca, transfer için ücreti sormuştum. Senin o dondurulmuşlarla transferin oldu mu? Bi de kaç embriyo dondurulmuştu?
Nasil peki memnun musunuz ilgisi enerjisi vss...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?