Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Aynen canım bende öyle düşünüyorum.
Ben bu merkeze çok güveniyorum.sonucum olumsuz olsa bile para tuzağı demicem.kandırıldım demicem.

Ben semra hocayla görüşmedim hiç.
Görüşmemin avantajı varmı sence? Ona muayne olursam transferi omu yapıyo?

mecburen dondurulduysa para filan ödemiyorsun canım.ohss riskine karşı dondurulduysa para talep etmiyorlar

İnşallah cok guzel gecer...kolay gelsin cok teşekkür ederim

mecburen dondurulduysa para filan ödemiyorsun canım.ohss riskine karşı dondurulduysa para talep etmiyorlar

Biraz önce aradılar hastaneden. Transfere uygun görülmüş. Yarın arayacaklarmış. Şu an içim içimi yiyor çünkü ben risk var diye crinone jeli doğru düzgün kullanmadım. Yani günde iki demişlerdi ben 2 gün sadece 1 kere kullandım. Bir de saatine çok çok dikkat etmedim

Arkadaşlar merhaba.21 yaşindayım.erkek infertilitesi bizim sorunumuz.ilk tedavim.yarın opu olacak.yasima göre rezervm az 1.99. Hormonlarım iyi. Önde giden 20 mm lik yumurtam 1 adet.14 mm 2 tane 11 ler ve 12 ler var.pko falan yok brnde.doktorum ayse hoca.kendisine ohss risskimin olup olmadığını sordum.yumurtalarım yaşıma göre az oldyğunu ama tedaviniçin yeterli olduğundan. Söz etti.sende karsılaşmayız dedi.sizce ??

Bugün randevum vardı.betül hanım amh sınırın biraz altında dedi. ultrasonda yumurtalar amh.a göre daha iyi dedi.
Açıkçası fena değilmiş yumurtalarım.

İkinci olarakta rahim filmimde sol tüpümde sıkıntı gördü.bugüne kadar hiç bi dr kötü yorum yapmamıştı.ilk defa betül hanım söyledi.
Tekrar rahim filmi çekilicem.

Tahminen eylül gibi başlanıcak tüp bebeğe.

canım doktoruna söylersin bunu.inşallah iyi oalcak çatlatma iğnesi ne yapmıştın sen

Arkadaşlar merhaba.21 yaşindayım.erkek infertilitesi bizim sorunumuz.ilk tedavim.yarın opu olacak.yasima göre rezervm az 1.99. Hormonlarım iyi. Önde giden 20 mm lik yumurtam 1 adet.14 mm 2 tane 11 ler ve 12 ler var.pko falan yok brnde.doktorum ayse hoca.kendisine ohss risskimin olup olmadığınısordum.yumurtalarım yaşıma göre azoldyğunu ama tedaviniçin yeterli olduğundan. Söz etti.sende karsılaşmayız dedi.sizce ??

Merhaba. Maşaallah çok gençsin :) ben pcosluyum. Şükür bende olmadı ohss. Sende de olmaz zannederim

Canim mecburen dondurdukları için ücret talep etmediler
1 ay sonra donmuşlarim la deneme yapıcam muhasebeye fiyat sordum 1500 tl gibi bişey dedi eekstra bişey cikaz dedi demekki artık dondurdukları için para almicaklar

Canim ilk tedavinmiş yaşında cok küçük bende bu yola 23 yaşında başladım
İnşallah ilk tedavinde muradına erer sin
Ayşe hocaya güven çok tatlı bi bayan ama yumurtaların iyi gibi tabi önemli olan kaliteli embriyolarının olması inşallah herşey yolunda gider

Cnm zaten muayene olduğun doktor genelde danışıyor Şemra hocayla , ama o danışmasa bile Şemra hocayla görüşmek istediğini söyle sen ...

Ona muayene olmakla ilgisi yok , transfer Zamanın yaklaşınca hemşireye bildiriyorsun ben özellikle Şemra hocayı istiyorum dşye , eğer transfer haftasonuna denk gelmezse Şemra hoca merkezde olursa yüksek ihtimal trabsfere giriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…