Cnm bizde bahçeci nin şubesi olan Umut 'da yaptırmıştık. Doktorun çok iyi çok iyi kesin tutar dediği sonradan öğrendik ki meğer 4bc imiş
Cnm Memorial da iki deneme yaptıran biri olarak , hakkaten Şemra hoca 5aa ya bile hiçbir Zamsn garanti kesin olur demiyor . Bnm iki tedavimde de geride ki dondurulmuş embriyolarımı da dahil ederek bınlardan birinde hamilelik olur diye düşünüyoruz Dedi , temkinli konuşmaları daha iyi oluyo başta insan çok umutlanmıyor en azından , güzel hbr alınırsa sonuçtan onun mutluluğu daha çok oluyo en azından ...
mecburen dondurulduysa para filan ödemiyorsun canım.ohss riskine karşı dondurulduysa para talep etmiyorlarEvet canım bizden de öyle istediler önce 1900, opu günü kalanı.
Normalde diyelim ki fresh transfer oldu ama tutmadı. Tekrar dondurulmuşu transfer etmek için de hastane bir ücret alıyor ya. Peki, fresh transfer olmayıp mecburen dondurunca, transfer için ücreti sormuştum. Senin o dondurulmuşlarla transferin oldu mu? Bi de kaç embriyo dondurulmuştu?
canım senin 5.tedavinde transfer edilen embriyo 2 kez mi dondurulmuştuInsallah bende yakalarim pozifi
İnşallah cok guzel gecer...kolay gelsin cok teşekkür ederimÇok memnun kaldım güleryüzlü konuşkan çok ilgili.her sorumuza en ince detayına kadar anlattı.muhasebeye sorucağımız soruları bile sorduk.hiç sıkılmadan cevap verdi.
Hatta benim bi rahatsızlığım konusunda araştırma yapıcaktı.ben çok şaşırdım.
Bugünde randevum var.bakalım bugün nasıl geçicek :)
mecburen dondurulduysa para filan ödemiyorsun canım.ohss riskine karşı dondurulduysa para talep etmiyorlar
canım doktoruna söylersin bunu.inşallah iyi oalcak çatlatma iğnesi ne yapmıştın senBiraz önce aradılar hastaneden. Transfere uygun görülmüş. Yarın arayacaklarmış. Şu an içim içimi yiyor çünkü ben risk var diye crinone jeli doğru düzgün kullanmadım. Yani günde iki demişlerdi ben 2 gün sadece 1 kere kullandım. Bir de saatine çok çok dikkat etmedim
Amin inşaallah Can'ım. Ovitrelle vurmuştum. Senin transfer ne Zaman?canım doktoruna söylersin bunu.inşallah iyi oalcak çatlatma iğnesi ne yapmıştın sen
Arkadaşlar merhaba.21 yaşindayım.erkek infertilitesi bizim sorunumuz.ilk tedavim.yarın opu olacak.yasima göre rezervm az 1.99. Hormonlarım iyi. Önde giden 20 mm lik yumurtam 1 adet.14 mm 2 tane 11 ler ve 12 ler var.pko falan yok brnde.doktorum ayse hoca.kendisine ohss risskimin olup olmadığınısordum.yumurtalarım yaşıma göre azoldyğunu ama tedaviniçin yeterli olduğundan. Söz etti.sende karsılaşmayız dedi.sizce ??
İlk tedavim heycanlıyım ve bırazda korkuyorum aslında opu işleminden .inşallah olmazMerhaba. Maşaallah çok gençsin :) ben pcosluyum. Şükür bende olmadı ohss. Sende de olmaz zannederim
Canim mecburen dondurdukları için ücret talep etmedilerEvet canım bizden de öyle istediler önce 1900, opu günü kalanı.
Normalde diyelim ki fresh transfer oldu ama tutmadı. Tekrar dondurulmuşu transfer etmek için de hastane bir ücret alıyor ya. Peki, fresh transfer olmayıp mecburen dondurunca, transfer için ücreti sormuştum. Senin o dondurulmuşlarla transferin oldu mu? Bi de kaç embriyo dondurulmuştu?
Siz de memorialde denediniz ? Teşekkür ederim mesaj içinİlk tedavim heycanlıyım ve bırazda korkuyorum aslında opu işleminden .inşallah olmaz
Benim de ilk tedavim ve ben de korkmuştum opudan. Ama kolay bir işlem. Rahat olabilirsinİlk tedavim heycanlıyım ve bırazda korkuyorum aslında opu işleminden .inşallah olmaz
Benim de memorial ve Ayşe hanım. Allah razı olsun çok iyiliğini görüyorumSiz de memorialde denediniz ? Teşekkür ederim mesaj için
Şu an tedavi görüyomusunuz memorialde? Yaşınız kaç ..çok mu soruyorum soru acabaBenim de ilk tedavim ve ben de korkmuştum opudan. Ama kolay bir işlem. Rahat olabilirsin
Canim ilk tedavinmiş yaşında cok küçük bende bu yola 23 yaşında başladımArkadaşlar merhaba.21 yaşindayım.erkek infertilitesi bizim sorunumuz.ilk tedavim.yarın opu olacak.yasima göre rezervm az 1.99. Hormonlarım iyi. Önde giden 20 mm lik yumurtam 1 adet.14 mm 2 tane 11 ler ve 12 ler var.pko falan yok brnde.doktorum ayse hoca.kendisine ohss risskimin olup olmadığınısordum.yumurtalarım yaşıma göre azoldyğunu ama tedaviniçin yeterli olduğundan. Söz etti.sende karsılaşmayız dedi.sizce ??
Aynen canım bende öyle düşünüyorum.
Ben bu merkeze çok güveniyorum.sonucum olumsuz olsa bile para tuzağı demicem.kandırıldım demicem.
Ben semra hocayla görüşmedim hiç.
Görüşmemin avantajı varmı sence? Ona muayne olursam transferi omu yapıyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?