Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Evet inşallah amin.. aslında genetikler filmler herşey yapıldı ama yumurtamın bir tanesi 12 iken dierleri 9 daydı böyleyken durum önde giden yumurtayı korumak için çatlatma iğnemi vurdum dün akşam... bakalım neler bekliyor beni

Allahim hepimizin yardımcısı olsun

Yumurta toplama sonrası hastanede 3 saat kalıncak sonra taburcu edeceklermiş.zehra hanım herkese böyle bir bilgi verdi bu 3 saat içinde neler yapılıyor serum falan mı takılıyor acaba ???

Canim mecburen dondurdukları için ücret talep etmediler
1 ay sonra donmuşlarim la deneme yapıcam muhasebeye fiyat sordum 1500 tl gibi bişey dedi eekstra bişey cikaz dedi demekki artık dondurdukları için para almicaklar
2100 odedim ben iki donmus tedavimdede

Yumurta toplama sonrası hastanede 3 saat kalıncak sonra taburcu edeceklermiş.zehra hanım herkese böyle bir bilgi verdi bu 3 saat içinde neler yapılıyor serum falan mı takılıyor acaba ???
Yok canim yaa tam anestezi alıyorsun yarım saat sonra işlem bitiyor kendine gelince 1 kaç saat dinlendikten sonra eve geliyorsun serum iğne felan yok çok minik bi ağrı oluyor oda hemen geçiyor

Yok canim odaya cikiyorsun sana yiyecek biseyler getiriyorlar kanam sancin yoksa cikiyorsun

Yani görüşmesek bile transferime semra hoca girebilir eğer ordaysa.doğru anladım değilmi?
Transferime onun girmesini çok istiyorum çünkü.

İyiyim canim hamilemiyim.hissetmiyorum bile 29da kalp atisini duycaz insallah 6haftalik suan
Canim yaaa rabbim bu defa sağlıklı şekilde kuçağına almayi nasip etsin
Canim sana bisey sorsam
Sen hep uzaniyormusun yani hareketlerin nasıl birde telefonu yanında bırakıyormusun yemek olarak dikkat ettiğin bişey varmi canim hamile olanlar bizlere umut oluyor bilgileriniz tecrubeleriniz çok önemli

Amin cumlemize rabbim saglikli hayirli uzun omurlu evlatlar versin hic yatmadim canim gecen seferde bu seferde transfer sonrasi metrobusle eve dondum ev islerimi yavas yavas yaptim yemegimi bulasigimi hep kendim.yaptim yuksege uzanmamak agir kaldirmamak sartiyla yemek konusuna gelince ben tansiyon ve bobrek hastasiyim zaten bir cok seg yasak bana dikkat edip ozel yedigim birsey yok

Canim 5.transferindeki tutunan embriyo 2.kez mi dondurulup cozdurulmustu oyle hatirliyorum sanki

Anladım canım çok sagol allah yardımcımız olsun peki telefon
Kaynanam dusukten sonra söylenip durdu eksama kadar telefon elinden düşmüyor diyip durdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…