- 25 Temmuz 2016
- 170
- 167
- 103
Evet inşallah amin.. aslında genetikler filmler herşey yapıldı ama yumurtamın bir tanesi 12 iken dierleri 9 daydı böyleyken durum önde giden yumurtayı korumak için çatlatma iğnemi vurdum dün akşam... bakalım neler bekliyor beniCanim ilk tedavinmiş yaşında cok küçük bende bu yola 23 yaşında başladım
İnşallah ilk tedavinde muradına erer sin
Ayşe hocaya güven çok tatlı bi bayan ama yumurtaların iyi gibi tabi önemli olan kaliteli embriyolarının olması inşallah herşey yolunda gider
Allahim hepimizin yardımcısı olsunEvet inşallah amin.. aslında genetikler filmler herşey yapıldı ama yumurtamın bir tanesi 12 iken dierleri 9 daydı böyleyken durum önde giden yumurtayı korumak için çatlatma iğnemi vurdum dün akşam... bakalım neler bekliyor beni
Tam belli degil canim donduruladabilir dondurulmaza sanirim carsamba yapilir.bende de pko var 23 yumurta toplandi lucrin vuruldum catlatma ignesi.senin kac yumurta toplandiAmin inşaallah Can'ım. Ovitrelle vurmuştum. Senin transfer ne Zaman?
2100 odedim ben iki donmus tedavimdedeCanim mecburen dondurdukları için ücret talep etmediler
1 ay sonra donmuşlarim la deneme yapıcam muhasebeye fiyat sordum 1500 tl gibi bişey dedi eekstra bişey cikaz dedi demekki artık dondurdukları için para almicaklar
Yok canim yaa tam anestezi alıyorsun yarım saat sonra işlem bitiyor kendine gelince 1 kaç saat dinlendikten sonra eve geliyorsun serum iğne felan yok çok minik bi ağrı oluyor oda hemen geçiyorYumurta toplama sonrası hastanede 3 saat kalıncak sonra taburcu edeceklermiş.zehra hanım herkese böyle bir bilgi verdi bu 3 saat içinde neler yapılıyor serum falan mı takılıyor acaba ???
Yok canim odaya cikiyorsun sana yiyecek biseyler getiriyorlar kanam sancin yoksa cikiyorsunYumurta toplama sonrası hastanede 3 saat kalıncak sonra taburcu edeceklermiş.zehra hanım herkese böyle bir bilgi verdi bu 3 saat içinde neler yapılıyor serum falan mı takılıyor acaba ???
Yaaa evet haklisin ben kurtaja 1500 ödedim onunla karistirdim sanırım evet haklısın 2100 gibi bişey dediler bizede tam hatırlamıyorum2100 odedim ben iki donmus tedavimdede
Sen nasılsın ara ara testini tekrarladınmiYaaa evet haklisin ben kurtaja 1500 ödedim onunla karistirdim sanırım evet haklısın 2100 gibi bişey dediler bizede tam hatırlamıyorum
2100 odedim ben iki donmus tedavimdede
İyiyim canim hamilemiyim.hissetmiyorum bile 29da kalp atisini duycaz insallah 6haftalik suanNasılsın canım. Nasıl durumlar ? Kaç haftalık oldu bebegin
Cnm zaten muayene olduğun doktor genelde danışıyor Şemra hocayla , ama o danışmasa bile Şemra hocayla görüşmek istediğini söyle sen ...
Ona muayene olmakla ilgisi yok , transfer Zamanın yaklaşınca hemşireye bildiriyorsun ben özellikle Şemra hocayı istiyorum dşye , eğer transfer haftasonuna denk gelmezse Şemra hoca merkezde olursa yüksek ihtimal trabsfere giriyor
Soru banaydi sanirim yok xanim ilk testen sonra ikinci testtim 528cijti daha tekrarlamadim hastaneye mail atmistim sonucu fakat daha donmediler ama artis iyi oldugu icin sorun etmedim ilaclari aynen devam ediyorumSen nasılsın ara ara testini tekrarladınmi
Canim yaaa rabbim bu defa sağlıklı şekilde kuçağına almayi nasip etsinİyiyim canim hamilemiyim.hissetmiyorum bile 29da kalp atisini duycaz insallah 6haftalik suan
Yaaaa.. zehra hanım aneztezi yok demişti koldan morfin verilcek dedi..Yok canim yaa tam anestezi alıyorsun yarım saat sonra işlem bitiyor kendine gelince 1 kaç saat dinlendikten sonra eve geliyorsun serum iğne felan yok çok minik bi ağrı oluyor oda hemen geçiyor
Amin cumlemize rabbim saglikli hayirli uzun omurlu evlatlar versin hic yatmadim canim gecen seferde bu seferde transfer sonrasi metrobusle eve dondum ev islerimi yavas yavas yaptim yemegimi bulasigimi hep kendim.yaptim yuksege uzanmamak agir kaldirmamak sartiyla yemek konusuna gelince ben tansiyon ve bobrek hastasiyim zaten bir cok seg yasak bana dikkat edip ozel yedigim birsey yokCanim yaaa rabbim bu defa sağlıklı şekilde kuçağına almayi nasip etsin
Canim sana bisey sorsam
Sen hep uzaniyormusun yani hareketlerin nasıl birde telefonu yanında bırakıyormusun yemek olarak dikkat ettiğin bişey varmi canim hamile olanlar bizlere umut oluyor bilgileriniz tecrubeleriniz çok önemli
Canim 5.transferindeki tutunan embriyo 2.kez mi dondurulup cozdurulmustu oyle hatirliyorum sankiAmin cumlemize rabbim saglikli hayirli uzun omurlu evlatlar versin hic yatmadim canim gecen seferde bu seferde transfer sonrasi metrobusle eve dondum ev islerimi yavas yavas yaptim yemegimi bulasigimi hep kendim.yaptim yuksege uzanmamak agir kaldirmamak sartiyla yemek konusuna gelince ben tansiyon ve bobrek hastasiyim zaten bir cok seg yasak bana dikkat edip ozel yedigim birsey yok
Anladım canım çok sagol allah yardımcımız olsun peki telefonAmin cumlemize rabbim saglikli hayirli uzun omurlu evlatlar versin hic yatmadim canim gecen seferde bu seferde transfer sonrasi metrobusle eve dondum ev islerimi yavas yavas yaptim yemegimi bulasigimi hep kendim.yaptim yuksege uzanmamak agir kaldirmamak sartiyla yemek konusuna gelince ben tansiyon ve bobrek hastasiyim zaten bir cok seg yasak bana dikkat edip ozel yedigim birsey yok
Estagfirullah. İnsan böyle oluyor hepimizin başından geçti. Yarın ilk defa transferim olacak inşaallah. 33 yaşındayım.Şu an tedavi görüyomusunuz memorialde? Yaşınız kaç ..çok mu soruyorum soru acaba
İnşallah bebişin sağlıklı sekilde sana tutunur ve seni hiç birakmazEstagfirullah. İnsan böyle oluyor hepimizin başından geçti. Yarın ilk defa transferim olacak inşaallah. 33 yaşındayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?