Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Yani görüşmesek bile transferime semra hoca girebilir eğer ordaysa.doğru anladım değilmi?
Transferime onun girmesini çok istiyorum çünkü.

Aynen arkadaşımm, ama sana transfer tarihini söyledikleri muayene sonrası hemşirelere mutlaka Şemra hocayı istediğini not ettir

Tam belli degil canim donduruladabilir dondurulmaza sanirim carsamba yapilir.bende de pko var 23 yumurta toplandi lucrin vuruldum catlatma ignesi.senin kac yumurta toplandi
Benim 27 toplandı. 15i olgundu. Biz aynı gün opuya girmiştik ya benim transfer salı seninki Çarşamba Nasıl oluyor? Bilmediğimden soruyorum canım

Benim 27 toplandı. 15i olgundu. Biz aynı gün opuya girmiştik ya benim transfer salı seninki Çarşamba Nasıl oluyor? Bilmediğimden soruyorum canım
Canim hayırlısıyla yarın transfer oluyor
Kaç embriyo yüklenecek bide kalitesi nedir
Son olarak ta canım kaç tane dondurdun

Transferi olan arkadaşlar, yarın hastaneden arıycaz dediler ama öğleden sonra mı oluyor? Bizim kedimiz hasta da sabahtan onu veterinere götürmemiz gerekiyor

Valla canım ben daha önce 4 defa tup bebek denemesi yaptırdım ve hepsindede anestezili oldu ya sen yanlış anladın zehra hm yada senden değişik bi yöntemle yumurta topliycaklar
Benimle birlikte başka çiftler de vardı.yanliş anladığımı sanmıyorum ama.. herneyse sabah yaşayacağım zaten durumu... inşallahh rabbim ol der ve hepimizin olurr.belkide sizlerle çok karşılaştk merkezde... burada bizi ancak biz.anlayabiliyoruz çok güzel bir platform

Aynen öyle canım bende 4. Denememi memorial de yaptırdım ozamanlarda burayı buldum ve çok güzel düşük yaparken çok zor günler geçirdim ama burdaki herkes destek oldu allah razı olsun hepsinden ve bilmediğimiz herşeyi herkes birbirinden ogreniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…