Zaten su an da izlemiyoruz. Ama ben rahatsiz oluyorum resmen batiyor evin icinde orda durmasi .. Atamiyorum satamiyorum psikolojimi bozdu
izledikleri değil beni rahatsiz eden evimde olmasından hoşlanmıyorum, sevmiyorum. Sanırım konu sahibinin rahatsızlığı da bu yönde....Ne izliyolarda bu kadarda rahatsiz oluyosun?
Ogluma internet uzerinden yapilacak odev veriyolar mesela. Tv daha masum geliyo bana bu yuzden. Sesini duyuyorum en azindan is yasam bile ne izledigini biliyorum. Laptopa cocuk geciyo bi bakiyorum hoopp youtube acmis: )
Uslubunuzu takinin!çok saçma siz hasta olabilirisniz
Benim derdim teknolojiden bihaber kalmak degil ki :) istemedigim bir cihazi baska birilerinin gonulleri olsun diye evime koymakAlt tarafı televizyon ne kadar anlam yüklemişsin. Telefon varken televizyona zaten çok gerek kalmıyor. Ee o zaman telefonda kullanma? Dumanla güvercinle falan haberleş.
sizin gibi yaşayan insanlar kaldımı hayrett sizi müzeye koymak lazım.Merhaba kizlar :) Durumumu Ozet geceyim, 3 aylik evliyim. Evimi her seyimi istedigim gibi dizayn ettim. Zevkime guveniyorum ve kendime gore bir hayat tarzim var. Hayatimda simdiye kadar cok nadir televizyon izlemis bir insanim. Keza esim de oyle ve biz evlenirken evimize almadik, istemiyoruz ve gereksiz goruyoruz. Esimin ailesi ise tam tersi tvsiz yapamayan insanlar. Bize geldiklerinde sanki bizi ziyarete gelmiyorlar da TV izlemeye geliyorlar. Surekli laf sokmalar, ne zaman alacaksiniz demeler . Esimin abisinin cocuklari da resmen TV bagimlisi oldugu icin Cocuklar zaptolmuyor, illa cizgi film istiyorlardi. Aksi takdirde evimi mahvediyorlardi. Zorla evime istemedigim halde TV aldim. Esimin zoruyla diyeyim, yani bana kalsa gene almam ama eşim cok dil doktu bize gelmek istemiyorlar vs. Gelmezse gelmesinler.. Ziyarete gelmiyorlar sanki cok sinirlendim ama neyse aldim Sonuc olarak. Su an ise bu Siyah kutu resmen canima batiyor kizlar. Hem baskasi icin evime bir sey yerlestirmis olmak hem de ilerde bu cihaza alisma ihtimali beni felaket rahatsiz hissettiriyor. Eşime surekli laf sokasim geliyor, huzurumuz bozuluyor.. Ne yapacagimi bilmiyorum . Bana oneride bulunur musunuz?
Aynen oyle :)izledikleri değil beni rahatsiz eden evimde olmasından hoşlanmıyorum, sevmiyorum. Sanırım konu sahibinin rahatsızlığı da bu yönde....
Bence en azindan misafir varken TV yerine muhabbeti tercih etmek garipsenecek bir olay degil. Inanin rahatsiz ediyor o Arka plandaki ses beni, neyini seviyorlar bilmiyorumsizin gibi yaşayan insanlar kaldımı hayrett sizi müzeye koymak lazım.
Birde artik cep telefonu bagimliligi var, tv ye sira mi geliyo: )
Muhabbet ediyoruz, disari Cikiyoruz, kendi egitimlerimiz var onlarla ilgileniyoruz, yeni evli olmanin verdigi farkli isler var anlarsiniz :)) bu tarz seylerle geciyor iştebütün gece ne yapıyorsunuz merak ettim
Benim oyle sıkıntılarim yok cok şükür yani kv görümce Elti sorunlarim, en azindan simdilik :)Valla burda saç saça baş başa yoluşan o kadar cok ınsan var kı gerek eltısıyle gerek kaynanasıyla. Tv yuzunden bırbırıyle kusen bırını ılk defa duyduk afalladıkbence sız kendınızden de korkuyorsunuz bana gore. Tv alınıp karsısında entrıkalı dızıler ızleyıp cekırdek cıtlerken buluyomussunuz kendınızı gelecek zaman huzursuzlugunu bu kadar derınden yasamayın evın ıcınde. Adam da bıkacak bı sure sonra bıraz akısına bırakın alınırsa alınsın tv nolcak ızlemezsınız olur bıter
Merhaba kizlar :) Durumumu Ozet geceyim, 3 aylik evliyim. Evimi her seyimi istedigim gibi dizayn ettim. Zevkime guveniyorum ve kendime gore bir hayat tarzim var. Hayatimda simdiye kadar cok nadir televizyon izlemis bir insanim. Keza esim de oyle ve biz evlenirken evimize almadik, istemiyoruz ve gereksiz goruyoruz. Esimin ailesi ise tam tersi tvsiz yapamayan insanlar. Bize geldiklerinde sanki bizi ziyarete gelmiyorlar da TV izlemeye geliyorlar. Surekli laf sokmalar, ne zaman alacaksiniz demeler . Esimin abisinin cocuklari da resmen TV bagimlisi oldugu icin Cocuklar zaptolmuyor, illa cizgi film istiyorlardi. Aksi takdirde evimi mahvediyorlardi. Zorla evime istemedigim halde TV aldim. Esimin zoruyla diyeyim, yani bana kalsa gene almam ama eşim cok dil doktu bize gelmek istemiyorlar vs. Gelmezse gelmesinler.. Ziyarete gelmiyorlar sanki cok sinirlendim ama neyse aldim Sonuc olarak. Su an ise bu Siyah kutu resmen canima batiyor kizlar. Hem baskasi icin evime bir sey yerlestirmis olmak hem de ilerde bu cihaza alisma ihtimali beni felaket rahatsiz hissettiriyor. Eşime surekli laf sokasim geliyor, huzurumuz bozuluyor.. Ne yapacagimi bilmiyorum . Bana oneride bulunur musunuz?
yazını okuyunca eve başkaları için uzay mekiği yerleştirdiniz..eşinin ailesinden birileri ulaşımını bu sayede sağlıyor. size de maddi külfet oluyor bununla da kalmıyor o uzay mekiği eviniz küçük olduğu için evinizi iyice daraltıyor ve psikolojin bozuluyor gibi geldiUslubunuzu takinin!
Size sürekli geliyorlar akrabalarıniz demkki çünkü sürekli gelmeseler sizinle sohbet etmek vakit geçirmek isterler TV akıllarına bile gelmez. Bence de onların dediginin olması TV den daha çok bozuyor sinirinizi.bence korkmayın olan olmuş huzursuz etmeyin kendinizi. Bakalım bu defa ne yapacaklar izlesinler boşver hep sizin kafanızı agritmazlarBelki de abartiyorum bilmiyorum. Biz de Açmıyoruz ama asil sinirimi bozan şey baskasinin lafiyla hareket etmis olmak sanirim
Bu konuda haklısınız sizi geren şey başkası istediği için kendi alanınıza rızanız dışında bir şey alıp koymak. Şimdi benim de evime biri hiç kullanmadığım bir cihaz aldırsa o üründen de kişilerden de nefret ederim. Ev bu, sizin özel alanınız nasıl isterseniz öyle dayar döşer, isteğinizi alırsınız. Gelmeyiz, canımız sıkılıyor olayı saçma. E gelmezsen gelme sen bana gelmiyosun ki tv ye geliyon.Belki de abartiyorum bilmiyorum. Biz de Açmıyoruz ama asil sinirimi bozan şey baskasinin lafiyla hareket etmis olmak sanirim
Iyi de siz tv izlemiyor degilsiniz ki.. siz tv yi laptop dan izliyorsunuz.. hani bu kadar eve sokulmayacak bir sey olmamali sizin icin.. bende de tv var, ama 5 senedir bir tanesi playstation’a bagli cocuklar icin, digeri de chromecast e bagli benim icin.. cocuklar film seyretmek istediklerinde ps’dan ya netflix e ya da youtube a baglanip izliyorlar, bende bir sey izlemek istedigimde bilgisayardaki filmleri chromecast e aktarip izliyorum.. son 5 senedir tv deki yayin akisini, Turk dizilerini, yarismalari bilmiyorum ama ben tv izleyicisiyim.. sadece kanallar yok evde, onu da ben tercih etmiyorum diyorum..
Hmm tozlaniyo filan vok girmedigin bi odaya koymak en iyisiizledikleri değil beni rahatsiz eden evimde olmasından hoşlanmıyorum, sevmiyorum. Sanırım konu sahibinin rahatsızlığı da bu yönde....
Çok guzel algilamissiniz aynen öyle. Ee bu durum sizi rahatsız mi etti? Yazmayin.yazını okuyunca eve başkaları için uzay mekiği yerleştirdiniz..eşinin ailesinden birileri ulaşımını bu sayede sağlıyor. size de maddi külfet oluyor bununla da kalmıyor o uzay mekiği eviniz küçük olduğu için evinizi iyice daraltıyor ve psikolojin bozuluyor gibi geldineyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?