Siyah Kutu!

Valla burda saç saça baş başa yoluşan o kadar cok ınsan var kı gerek eltısıyle gerek kaynanasıyla. Tv yuzunden bırbırıyle kusen bırını ılk defa duyduk afalladık bence sız kendınızden de korkuyorsunuz bana gore. Tv alınıp karsısında entrıkalı dızıler ızleyıp cekırdek cıtlerken buluyomussunuz kendınızı gelecek zaman huzursuzlugunu bu kadar derınden yasamayın evın ıcınde. Adam da bıkacak bı sure sonra bıraz akısına bırakın alınırsa alınsın tv nolcak ızlemezsınız olur bıter

Aman da aman kimsede tv izlemiyor, açmıyor. Çünkü televizyonun yerine telefonu, interneti koymuş herkes. Yabancı dizi izleyince tv izlemiş olmuyoruz değil mi? Çünkü o yabancı dizi

Ne kadar abartmışsınız! 3 aylık evliliğinizin tadını çıkartın, iradenize de biraz güvenin. Bunu böyle sorun ediyorsanız sanki biraz takıntılısınız.

izledikleri değil beni rahatsiz eden evimde olmasından hoşlanmıyorum, sevmiyorum. Sanırım konu sahibinin rahatsızlığı da bu yönde....

Alt tarafı televizyon ne kadar anlam yüklemişsin. Telefon varken televizyona zaten çok gerek kalmıyor. Ee o zaman telefonda kullanma? Dumanla güvercinle falan haberleş.
Benim derdim teknolojiden bihaber kalmak degil ki :) istemedigim bir cihazi baska birilerinin gonulleri olsun diye evime koymak

sizin gibi yaşayan insanlar kaldımı hayrett sizi müzeye koymak lazım.

Birde artik cep telefonu bagimliligi var, tv ye sira mi geliyo: )

Elimde telefon varken izlediğim programın sahnelerini bile kaçırmış oluyorum. Dalmış gitmişim :)
Artık dizi izleyemiyorum diye fırsat buldukça 68 bölümlük sevdiğim eski bir diziyi telefondan izleyip bitirdim..

Sıkıysa telefonları ulaşamayacağımız yere bırakıp günlük işlerimize dönelim..
Tv günah keçisi olmuş..

Benim oyle sıkıntılarim yok cok şükür yani kv görümce Elti sorunlarim, en azindan simdilik :)
Evet gelecek kaygisini cok fazla yasiyorum ne yazik ki

Iyi de siz tv izlemiyor degilsiniz ki.. siz tv yi laptop dan izliyorsunuz.. hani bu kadar eve sokulmayacak bir sey olmamali sizin icin.. bende de tv var, ama 5 senedir bir tanesi playstation’a bagli cocuklar icin, digeri de chromecast e bagli benim icin.. cocuklar film seyretmek istediklerinde ps’dan ya netflix e ya da youtube a baglanip izliyorlar, bende bir sey izlemek istedigimde bilgisayardaki filmleri chromecast e aktarip izliyorum.. son 5 senedir tv deki yayin akisini, Turk dizilerini, yarismalari bilmiyorum ama ben tv izleyicisiyim.. sadece kanallar yok evde, onu da ben tercih etmiyorum diyorum..

Bizim evde en dev ekranından bir tv var görmemek mümkün değil yani ona ek olarak 2 tv daha var diğer odalar da ama ben yıllardır elimde kitap ev ahalisiyle salonda oturup kitabımı okuyabiliyorum tv ilgini çekmiyorsa çekmiyordur zorla da izletseler zevk almadıktan sonra bağımlısı olunacak bir durum yok ilerde sizin de çocuklarınız olabilir ve tv izlemek isteyebilirler misafirliğe gele çocukları da oyalar evet yetişkinler tv izlemeye gelmesin ama çocukların bu şekilde düşünmesi imkansız böyle ufak şeyler için hayatınızı zehir etmeyin kendinize

Uslubunuzu takinin!
yazını okuyunca eve başkaları için uzay mekiği yerleştirdiniz..eşinin ailesinden birileri ulaşımını bu sayede sağlıyor. size de maddi külfet oluyor bununla da kalmıyor o uzay mekiği eviniz küçük olduğu için evinizi iyice daraltıyor ve psikolojin bozuluyor gibi geldi neyse

Belki de abartiyorum bilmiyorum. Biz de Açmıyoruz ama asil sinirimi bozan şey baskasinin lafiyla hareket etmis olmak sanirim
Size sürekli geliyorlar akrabalarıniz demkki çünkü sürekli gelmeseler sizinle sohbet etmek vakit geçirmek isterler TV akıllarına bile gelmez. Bence de onların dediginin olması TV den daha çok bozuyor sinirinizi.bence korkmayın olan olmuş huzursuz etmeyin kendinizi. Bakalım bu defa ne yapacaklar izlesinler boşver hep sizin kafanızı agritmazlar

Belki de abartiyorum bilmiyorum. Biz de Açmıyoruz ama asil sinirimi bozan şey baskasinin lafiyla hareket etmis olmak sanirim
Bu konuda haklısınız sizi geren şey başkası istediği için kendi alanınıza rızanız dışında bir şey alıp koymak. Şimdi benim de evime biri hiç kullanmadığım bir cihaz aldırsa o üründen de kişilerden de nefret ederim. Ev bu, sizin özel alanınız nasıl isterseniz öyle dayar döşer, isteğinizi alırsınız. Gelmeyiz, canımız sıkılıyor olayı saçma. E gelmezsen gelme sen bana gelmiyosun ki tv ye geliyon.

Aynen size sonuna kadar katılıyorum.

Çok guzel algilamissiniz aynen öyle. Ee bu durum sizi rahatsız mi etti? Yazmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…