- 24 Ağustos 2018
- 4.264
- 10.851
- 208
Evlenme teklifi olmadı.
Evlenelim mı yeterince tanıdık birbirimizi dedi .
Gel iste dedim .
Ailemden istedi
Ertesi gün yolda otobüste yüzüğü çıkardı tak şunu artık diye .
7 ay sonra da evlendik
Öyle özel bişi olmadi
Yolda yürürken eve gidicem elime kutuyu sıkıştırdı ac dedi baktım yüzük al iste tak dedi ama yüzük küçük geldi sonra gidip parmağına uygun olanı aldik evlendim ama teklif almadimHanımlar evlilik teklifini siz nasıl aldınız? Sevgiliniz nasıl evlenme teklif etti? Bu teklifi almak için herhangi bir ima da bulundunuz mu? Bende evlenme teklifi almak istiyorum sevgilim de evlenmek istiyor ama ortada teklif yok. Napmalıyım.
Affınıza sığınarak yazıyorum aklıma düz adam sami karikatürü geldi tak şu yüzüğü de sahibin belli olsun diye teklif ediyor hani
Sizinki de aynı öyle olmuş
Mutluluğunuz daim olsun ❤
iliskinin ilk haftasinda “nolur evlenelim hemen yuzuk alayim” gibi bir laf duydum guldum gectim.
birinci yilinda bas basa yedigimiz yemekte bu sefer yuzukle beraber gercek teklif aldim yine hayir dedim.
3 ay sonra butun arkadaslarimizin oldugu bir partiden sonra daha ciddi diz cokmeli teklif aldim yine cevap vermedim.
en son artik canina tak etmis sekilde “kabul et artik yeter” gibi bir tepkiyle yine aldim teklifi. kabul ettim. nisandan 2 gun once de ayrildik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?