Siz evlenme teklifini nasıl aldınjz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben almadım. Evlilikten konuşuyordu, ailemle tanıştı, ailesiyle geldiler, nişanlandık, evlendik ama evlilik teklifi etmediydi. Alacağı olsun

Kurtlarla koşan kadınlar kitabını tavsiye ederim. Kadının ne kadar güçlü olduğunu çok güzel anlatır. Gücünüze hayran kaldım. Umarım tüm kadınlar bende dahil dizin gibi dik durmayı biliriz. Yolunuz hep güzelliklere açık olsun. Rabbim sizinle olsun.

Evlilikle veya gelecekle ilgili bir şey söylediğinde sessiz kalın. Israr edip fikrinizi sorarsa, “bir gün evlenme teklifi edersen ve ben de kabul edersem, fikrimi o zaman söylerim. Şimdi konuşmak için erken olur” deyip gülümseyip, hiçbir şey olmamış gibi devam edin.

Cevabımı biliyor zaten evet çünkü biz evlilikle ilgili çok hayal kurduk ikimizde çok istiyoruz

Oturuyorduk şelale kenarında (çekirdek ve soda ikilisiyle) seninle ömür geçer ya dedi sonra da devre yüzüğünü verdi. Başka bir teklif olmadı buydu 2 ay sonra da nişanlandık.

Atatürk hava limanında bana bilet almıştı cok acele ucaga yetişmiştim. tam cıkış kapısından cıktım pankartlar falan diz çöktü ama ne dediğini hatırlamıorum cok cok cok guzeldi benim için

Atatürk hava limanında bana bilet almıştı cok acele ucaga yetişmiştim. tam cıkış kapısından cıktım pankartlar falan diz çöktü ama ne dediğini hatırlamıorum cok cok cok guzeldi benim için
Yaa çok romantik

Klasik aksam yemegi , teklif ve kapanis Sonra da aileler tanisti iste.
Boylesi basit oldu. Millet ne sekillerde teklif ediyor. Gorunce nutkum tutuluyor

Cevabımı biliyor zaten evet çünkü biz evlilikle ilgili çok hayal kurduk ikimizde çok istiyoruz

Cevabınızı bilmesi normal. Bilmese zaten evlilik hakkında böyle rahat konuşamazdı. Ama dediğim şekilde derseniz önce teklif etmesi gerektiğini anlamış olur.

Abartılı seylerden hiç hoslanmam, tektas vs de buna dahil. İlişkimizin üçüncü ayı olabilir sinirlenip ben gidicem evden biraz görüşmeyelim falan dedim, sonra sarıldı tam cıkıcam aglayarak evlenelim mi dedi bende hıhı dedim sadece. Öle oturdum kaldım evde simdi bu ev işleri ile ıgrasırken diyorum ki ne gerek vardı evlenmeye falan ne güzel keyfini cıkaraydık, acele ettirdin bizi o da diyor ki ee sende hiç nazlanmadın dogru diyor ben evliliğe karsıydım aslında

Telefonda evlenme teklifi yaptı eşim çok romantik

Nişandan sonra eder. Bu gözler ona da şahit oldu.Zaten evlilik yolundasın nişanlanmışsın bu bi ipucu vermeli olay bitmiş gelişme bölümünde mi akıllarına geliyo hayret valla.

yurtdışında tatile gidecektik vize için fotograf çektirmem gerekiyordu esimle beraberdik ben fotoyu cektirdikten sonra birde beraber çekilelim dedi bende dalga mi geçiyorsun falan demistim gayet gelip poz vermeye çalıştı meğer o sıra adamla anlaşmış adam bizi fotoğraflıyor o sırada yüzüğü çıkarıyor ve evlenme teklifi ben şok asla beklemediğim bir yerde şak diye yapistirdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…