Siz evlenme teklifini nasıl aldınjz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaaa çok hoş bende yapayım bari bilinçaltına işliyim. Ya ben diyorum bak arkadaşım nişanlandı diyor Allah mesut etsin. Benim ki artık sabreden dervişin muradına erememe şoku olacak

Ben paris hayalleri kursam benimki Bayburtta eder öküz çünkü
Ya yurd dişina genellikle seyahat icin gidenler bunu orda ayarlamakta zorluk yasamazlar tercih meselesi :) mutlu hissettiğin her an guzeldir ozel bi yeri yok bence tabi:)

Yaaa sizin yer süper. Ya ben zaten sürekli evlenme teklif et diye baskı yapmıyorum ama çok bekliyorum yalan değil.

Eğer oğlunuz varsa onun düğününde de olabilir belki :)))

Üzdü. Hakkınızda hayırlısı olsun

Almis guzel bir tektas onda hakkini yemiyim goturdu kiytiriktan bir borekciye ne alakaysa borek yerken baktim onumde coktu hemen kabul etmezdimde borekcide teklif alan ilk salak ben olucam millet gulmesin diye hemen kabul ettim.
Benim ki kilo mangalda felan eder bence börekçi iyi yine

Kıskanmadım ya alakası yok. Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah

geçen sene ramazanda iftara gidiyoruz diye yat kiralamış istanbulda meşhur köprü üzerine lzerle yazılı felan
Aşırı gösterişliydi ama sonuç tırt.
Boşanıyoruz.

Üzülme canım ben o kısmı atlattım..Gülben Ergen'i sevmem ama bir sözü var onu çok severim.
'Bana hiç bir zaman bir şey olmaz '
Şuan eskisinden daha mutlu ve güçlü bir şekilde adımlarımı atıyorum
Her şer'de hayr var derler..

Teklifsiz evlendim. Nasil oldu bilmiyorum. Evlencez diye konusuyorduk seviyorduk birbirimizi aksini düşünmedik teklife de ihtiyaç kalmadı

Hahahah gülben ergenin en sevdiğim sözüü.. bana unutmayın ki hiç bir şey olmaz, şimdi de gülüyorum sonra da gülerim :)))

İma da bulunmadım ailemle tanışmaya geleceklerdi bir kaç hafta, sonra elimiz boş gelmeyelim yüzük alalım dedi kuyumcuya gittik yüzük seçtik dedim tamam teklif filan yok geldiklerinde takacak yüzüğü baya moralim bozuk. Sonra bi gece ilk buluştuğumuz bi sahil kenarı var oraya gittik yürüyoruz. Bi anda başımdan aşağı gül yaprakları döktü cebinden çıkardı galba sonra yüzüğü çıkardı teklif etti. Büyük organizasyonlu, kutlamalı bir şey değildi ama benim için böylesi daha özeldi istediğim gibiydi tam da. Çok mutlu oldum. Umudum yokken olması daha güzel oldu şaşırttı yüzüğüde kendimi seçmem de iyi oldu

Yaaa çok hoş bende yapayım bari bilinçaltına işliyim. Ya ben diyorum bak arkadaşım nişanlandı diyor Allah mesut etsin. Benim ki artık sabreden dervişin muradına erememe şoku olacak
Benim eşim tmm tmm bende edicem diyordu canımın içi kredi kartıyla gidip pırlanta yüzük almış ilk görünce gözüme küçük geldi ama neyse dedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…