- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
Yaaa çok hoş bende yapayım bari bilinçaltına işliyim. Ya ben diyorum bak arkadaşım nişanlandı diyor Allah mesut etsin. Benim ki artık sabreden dervişin muradına erememe şoku olacakSürekli evlenme teklifi videoları gönderdim ☺ Sürekli şuda nişanlandı buda nişanlandı dedim ayrı şehirlerdeydik biz telefondan her akşam bi muhabbet geçirdimbenim yaşadığım şehire geldi beni işten aldı aşırı heyecanlıydı titriyordu resmen...önce yemek yedik ben anlamıştım teklif edeceğini sürekli biley dicek gibiydi özel bi yere gittik sonra ben oturuyordum önümde diz çöktü benimle yaşlanırmısın dedi yüzüğü taktı ben sustum kaldım cevap vermicekmisin dedi bende evet derim
Ya yurd dişina genellikle seyahat icin gidenler bunu orda ayarlamakta zorluk yasamazlar tercih meselesi :) mutlu hissettiğin her an guzeldir ozel bi yeri yok bence tabi:)Ben paris hayalleri kursam benimki Bayburtta eder öküz çünkü
Yaaa sizin yer süper. Ya ben zaten sürekli evlenme teklif et diye baskı yapmıyorum ama çok bekliyorum yalan değil.İzmir'de vapurla Karşıyaka'ya eve geçiyoruz bir gün. Vapurun arkasındayız; rüzgar, dalgalar, martılar filan... Başka da kimse yok. Baktım manzaraya yüzük ilişti. Vapurda çok anımız vardı, yeri iyi seçmiş kerata.
Sevgiliniz evlilik ve sonrasıyla ilgili bir şeyler söylediğinde, bu kadar emin konuşma, daha kabul etmedim ki deyip, pis pis sırıtın. Bence o anlar. =))
Eğer oğlunuz varsa onun düğününde de olabilir belki :)))Hergün iş cikisindan geceye kadar dışarda zaman geçirir, eve gittiğimde Msn' de sabahlardik eşimle.
Birgün msn de konuşurken "evlenelim mi" Diye sordu. Bende msn de evlenelim mi, dedigin icin evlenecek halim yok, guzel bir evlilik teklifi istiyorum dedim.
Söz verdi romantik bir evlenme teklifi yapacağına, istemeden sonra, nişandan sonra, nikahtan sonra diye diye 9 yıl oldu, iki çocuk var, hala bekliyorum.
Ümidi kesmeye başladım gerçi.
Yaaa şimdi meraktan öldürmeyin bizi anlatınben o konulara hiç girmeyeyim canım ya sonra hasedinizden çatlarsınız falan neme lazım
Üzdü. Hakkınızda hayırlısı olsuniliskinin ilk haftasinda “nolur evlenelim hemen yuzuk alayim” gibi bir laf duydum guldum gectim.
birinci yilinda bas basa yedigimiz yemekte bu sefer yuzukle beraber gercek teklif aldim yine hayir dedim.
3 ay sonra butun arkadaslarimizin oldugu bir partiden sonra daha ciddi diz cokmeli teklif aldim yine cevap vermedim.
en son artik canina tak etmis sekilde “kabul et artik yeter” gibi bir tepkiyle yine aldim teklifi. kabul ettim. nisandan 2 gun once de ayrildik.
Benim ki kilo mangalda felan eder bence börekçi iyi yineAlmis guzel bir tektas onda hakkini yemiyim goturdu kiytiriktan bir borekciye ne alakaysa borek yerken baktim onumde coktu hemen kabul etmezdimde borekcide teklif alan ilk salak ben olucam millet gulmesin diye hemen kabul ettim.
Kıskanmadım ya alakası yok. Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallahAraba kiralamış o gun ..
arabann arkası tahtalr kocaman bez parçası falan ne oluyo yahu dedim
riva ya gittik .. bana araba da bekle geliyorum dedi aradan yarım saat geçti adam yok
sonra beni arabadan almaya geldi sahilin oraya gittik..
bez parçası dedim kocaman pankartmışaşkım hayatben vs seni sevıyorum benmle evlenırmısın yazıyodu ustunde kalpli seni sevıyorum balonlar kuma gömmüş balonları belli seni sevıyorum kısmnı boya ile yazmış balonlara
önumde diz çöktu guzel seyler söyledi teklifini yaptı bende Biraz böyle kal dedim gülerek kahkaha patlattısnraa eveeeet dedim
2 sandalye getırms ates yaktık atesın basında şaraplarımızı yudumladık dalga sesiyle.. sonraa mesaleleri fln yaktı kumda renkli renkli çok hoştu
Çok üzüldümgeçen sene ramazanda iftara gidiyoruz diye yat kiralamış istanbulda meşhur köprü üzerine lzerle yazılı felan
Aşırı gösterişliydi ama sonuç tırt.
Boşanıyoruz.
olmaz olmazYaaa şimdi meraktan öldürmeyin bizi anlatın
Çok üzüldüm
Hahahahahahahaha teklıf sayılırsaHahaha ortam müsaitken evlenme teklif etmiş çok güzelmiş
double aminnn .. tşk ederim...Kıskanmadım ya alakası yok. Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah
Üzülme canım ben o kısmı atlattım..Gülben Ergen'i sevmem ama bir sözü var onu çok severim.
'Bana hiç bir zaman bir şey olmaz '
Şuan eskisinden daha mutlu ve güçlü bir şekilde adımlarımı atıyorum
Her şer'de hayr var derler..
Benim eşim tmm tmm bende edicem diyorduYaaa çok hoş bende yapayım bari bilinçaltına işliyim. Ya ben diyorum bak arkadaşım nişanlandı diyor Allah mesut etsin. Benim ki artık sabreden dervişin muradına erememe şoku olacak
Var var, ozamana kadar boşanmazsak yapar :))Eğer oğlunuz varsa onun düğününde de olabilir belki :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?