- 14 Haziran 2010
- 1.271
- 398
- 363
Duygularıma tercüman olmussunuz evet bende bunu bekliyorum iste.
Bende bu dediginiz seyleri hissedemedim maleseff.
Aslında cok yakın ama bir o kadarda uzagız.
aynılarını yaşadım bende arkadaşım ama iş öyle bir seviyeye geldi ki ödenecek birşey olduğunda elimi çantama atardım direk, ve o da o kadar alışmıştı ki ben dalgınlıkla beklesem yanında ,ödemem için yüzüme bakardı..bişey beğense hemen bana haber verirdi,ben bunu beğendim diye..ya da bi mağazaya girsem ne ihtiyacın var diye arar sorar olmuştum..işte bendeki de " ayrı gayrı mı var,ha o ha ben,olan olmayana destek çıkıcak" düşüncesiyle yıllarca böyle gitti..
ama baktım böyle olmayacak..çok seviyorum hala ama gelecekte olacaklar belli, bile bile lades mi diyeceğim!
benim hesabımın zaten denmesini hiç sevmezdim. ne alsam ne yapsam ödemek istese bile engeller kendi alışverişimi vb. öderdim. amaa o beni zor durumda bırakarak şunu al bunu al derse çok bozulur bir şekilde uyarırdm.
Öyle bişey hissettiyseniz vardır ters birşey bir kadın kolay kolay parayı marayı dert etmez çünkü tavrı batmış size. Normalde helali hoş olsun diyebileceğiniz ortada çünkü.
Bende kendi alısverisimi kendim öderim hala da öyledir.
anladım zaten yazıların
dan canım. ama o buna rağmen artısında...
ne kızlar var tepeden tırnağa her aldığını ödetiyor. kuruş bırakmıyor...
sınırını bileni bulmuşta üstüne geçirseler diye bakmış..
bir daha babanla ilgili para meselesi yaparsa gel sen, de nufusa alsın de..
ama uzaklaş bence...
yenında olmamas ödemmesi değil kızdığım. resmen gereksiz istekleriii
kadin parasina tenezül eden erkekten kork derim
hayat müsterekmis ortakmis laf bunlar herseyini paylas ama parani asla
Böyle erkekler bana ters. Nişanlımın ekonomik durumu benim ailemden çok çok kötü ve öncesinde de öğrencilik dönemi vardı ki o zaten malum. Bu yıllar içinde ben de hesap da ödedim hediye de aldım ama karşımdakinden hep daha fazlasını gördüm çok şükürevet belki lüks yerlere gitmedik etmedik ama kendi bütçesine göre temiz yerlerde vakit geçirdik. Zaman zaman benim daha sık hesap ödediğim dönemler oldu ama hiç sizinki kadar ayarı kaçmadı. Eğer bilet alacak kadar parası varsa hesaba da ortak olabilir. Kaç yıllık ilişki olursa olsun bir çiftin yaptığı tüm planların bayanın cüzdanı üzerinden olması çok yanlış. İş erkekliğe beyliğe paşalığa gelince esip gürlemeyi hepsi biliyor, madem öyle göstersin bakalım kendini. Tabi ki bayanlar da erkek arkadaşlarını kullanmamalı ama her işin bir adabı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?