Siz ne düsünürdünüz ???

Duygularıma tercüman olmussunuz evet bende bunu bekliyorum iste.
Bende bu dediginiz seyleri hissedemedim maleseff.
Aslında cok yakın ama bir o kadarda uzagız.

aynılarını yaşadım bende arkadaşım ama iş öyle bir seviyeye geldi ki ödenecek birşey olduğunda elimi çantama atardım direk, ve o da o kadar alışmıştı ki ben dalgınlıkla beklesem yanında ,ödemem için yüzüme bakardı..bişey beğense hemen bana haber verirdi,ben bunu beğendim diye..ya da bi mağazaya girsem ne ihtiyacın var diye arar sorar olmuştum..işte bendeki de " ayrı gayrı mı var,ha o ha ben,olan olmayana destek çıkıcak" düşüncesiyle yıllarca böyle gitti..
ama baktım böyle olmayacak..çok seviyorum hala ama gelecekte olacaklar belli, bile bile lades mi diyeceğim!

Anladım canım benim tam olarak böyle degil ama zamanla böyle olacak gibi geliyor.

Yüzyüze görüsmek icin bekleyemedim aradım konustum.
Bende utanarak alıyorum nasıl görmessin falan nasıl böyle düsünürsün. Bak artık maasımı normal alacagım bunu sanada söylemistim zaten falan dedi.
Bende hesabı ortak ödememiz benim problemim degil benim icin daha iyi hatta dedim.
Benim problemim senin cok rahat davranman dedim.

canım senin yerinde olsam kendimi tüm kalbimle enayi gibi hissederdim.Allaha şükür hiç bir erkeğe para yedirmedim yedirmem de.hem beni yiyecek hem de paramı yok ya.ha evli olsan para ortaktır eve harcanır o ayrı ama sevgiliye para yedirmek de neyin nesi.ben senin yerinde olamazdım çünkü böylesiyle ikinci kez asla buluşmazdım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Askım benim icin bir tek sen varsın ise girdigimden beri aksilikler pesimi bırakmadı biliyorsun ilk girdigim de cebimde hic param yoktu sonrasında acıkögretim kaydı borcum cıktı ve ben paramı almamıstım icerden cekmek zorunda kaldım bu ay maasımı alacagım calıstıgımın farkına varacagım dedi.

Evdekiler cebimde paramın olmadıgını biliyorlar ama bir kere sormuyorlar hatta sen hala maasını almadın mı? diyorlar gözlerini zam'a diktiler yaparlar, yaparlar deyip duruyorlar hersey üzerime geliyor falan dedi.

Ailesi de bir garip zaten ablası calısıyor abisi calısıyor ama hala yok!!
Bu arada abisiyle yasıyorlar adamın gözünü para bürümüs.

benim hesabımın zaten ödenmesini hiç sevmezdim. ne alsam ne yapsam ödemek istese bile engeller kendi alışverişimi vb. öderdim. amaa o beni zor durumda bırakarak şunu al bunu al derse çok bozulur bir şekilde uyarırdm.

Son düzenleme:
Öyle bişey hissettiyseniz vardır ters birşey bir kadın kolay kolay parayı marayı dert etmez çünkü tavrı batmış size. Normalde helali hoş olsun diyebileceğiniz ortada çünkü.

Bende kendi alısverisimi kendim öderim hala da öyledir.

Tekmeyi basardım,niyeti kötü belli.Babamın parasının çetelesini tutmak sana mı kaldı,zibidi;der,tekmeyi basardım !..

Öyle bişey hissettiyseniz vardır ters birşey bir kadın kolay kolay parayı marayı dert etmez çünkü tavrı batmış size. Normalde helali hoş olsun diyebileceğiniz ortada çünkü.

Erkekler bu konularda cok gururludur cünkü. Ne kadar tek kisinin herseyi üstlenmesi yanlıssa da bir bayana ödetmeyi yada ortak karsılamayı kolayca kabul etmeyeceklerini düsünüyorum. Benim erkek arkadasım ise bu konuda cok rahat geldi gözüme.

Bende kendi alısverisimi kendim öderim hala da öyledir.

anladım zaten yazıların
dan canım. ama o buna rağmen artısında...

ne kızlar var tepeden tırnağa her aldığını ödetiyor. kuruş bırakmıyor...
sınırını bileni bulmuşta üstüne geçirseler diye bakmış..

bir daha babanla ilgili para meselesi yaparsa gel sen, de nufusa alsın de..
ama uzaklaş bence...
yenında olmamas ödemmesi değil kızdığım. resmen gereksiz istekleriii

kadin parasina tenezül eden erkekten kork derim
hayat müsterekmis ortakmis laf bunlar herseyini paylas ama parani asla

Bazen onun patavatsızlıkları var gene düsünmeden konusmustur diyorum.
Kardesimle konustum simdi siz ilk cıktıgınızda neler alıyordu her hafta güllerle geliyordun eve falan dedi.
Kötü niyetle yaptıgını düsünmek istemiyorum cok fazla görüsüyorsunuz belki onun verdigi rahatlıktır düsüncesizliktir tabiki olmaması lazım falan dedi.

kadin parasina tenezül eden erkekten kork derim
hayat müsterekmis ortakmis laf bunlar herseyini paylas ama parani asla

Siz simdi farklı birsey söylediniz.
Benim düsündügüm benim herseyi tek taraflı düsünmem yani onun agırlıgını hissedemedim 5 yıl olmasına ragmen. Bilmiyorum dogru kelimlerle mi ifade ettim.

Böyle erkekler bana ters. Nişanlımın ekonomik durumu benim ailemden çok çok kötü ve öncesinde de öğrencilik dönemi vardı ki o zaten malum. Bu yıllar içinde ben de hesap da ödedim hediye de aldım ama karşımdakinden hep daha fazlasını gördüm çok şükür evet belki lüks yerlere gitmedik etmedik ama kendi bütçesine göre temiz yerlerde vakit geçirdik. Zaman zaman benim daha sık hesap ödediğim dönemler oldu ama hiç sizinki kadar ayarı kaçmadı. Eğer bilet alacak kadar parası varsa hesaba da ortak olabilir. Kaç yıllık ilişki olursa olsun bir çiftin yaptığı tüm planların bayanın cüzdanı üzerinden olması çok yanlış. İş erkekliğe beyliğe paşalığa gelince esip gürlemeyi hepsi biliyor, madem öyle göstersin bakalım kendini. Tabi ki bayanlar da erkek arkadaşlarını kullanmamalı ama her işin bir adabı var

Bana sende varmı demesini yada ikinci birseyi yaparız ama su kadarını sen karsılarsan yada sen verirsen lafına dayanamadım ya madem paran yoktu gecen hafta hesabı ben ödemisken nasıl cıkarıp para verdin o bilete yedigimiz seylerin tutarını bilmesem biletle bagdastırmayacagım bile.

parası olmayabilir yeri geldiğinde siz de ödeyebilirsin ciddi bir ilişkide bunun lafı olmaz ama keyfine size bir şey aldırması ve patavatsızca konuşması hiç hoş olmamış. benim de 2,5 yıllık bir ilişkim var ailesi biraz tuhaf yeteri kadar para hiç br zaman vermezler ona durumları iyi de olsa ben de harcıyorum çoğu zaman ama asla kendine özel bir şey aldırmadı ya da istemedi yani ama parası olduğunda da kuruşuna kadar harcar biz buluşmuşsak o gün kendine ayırmaz bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…