parası olmayabilir yeri geldiğinde siz de ödeyebilirsin ciddi bir ilişkide bunun lafı olmaz ama keyfine size bir şey aldırması ve patavatsızca konuşması hiç hoş olmamış. benim de 2,5 yıllık bir ilişkim var ailesi biraz tuhaf yeteri kadar para hiç br zaman vermezler ona durumları iyi de olsa ben de harcıyorum çoğu zaman ama asla kendine özel bir şey aldırmadı ya da istemedi yani ama parası olduğunda da kuruşuna kadar harcar biz buluşmuşsak o gün kendine ayırmaz bile.
İlişkinin ilk zamanlarında her iki tarafın da maddi manevi temkinli davranmasını anlarım ama sizinki kaç yıllık ilişki. Ne bileyim bana çok uygun gelmedi erkek arkadaşınızın tutumu. Yıllar geçtikçe sizin cüzdanınıza göz dikmek yerine sizi daha çok sahiplenmesi, benimsemesi ve size karşı daha cömert olması gerekmez mi? Bizim öyle günlerimiz oldu ki soğukta kışta sahilde oturduk ama yine de bana demedi sende para varsa sen öde diye. Belki geri kafalı diyeceksiniz ama erkek dediğin sevdiğinden üç kuruşu sakınmamalı. Hadi diyelim borçtur harçtır gerçekten sizin dediğiniz gibi maaşının hayrını göremedi, peki babanız için yaptığı yorum ne o zaman? Bilmiyorum tabi siz tam olarak neler düşünüyorsunuz ama sizce de bir terslik yok mu bu işte?
canım kusura bakma da global bir teori vardır
bir erkeğe bir kere müsama gösterirsen aynısını yapmaya başlar.
ne demek sen karşılarsan?ne demek senin baban da para var bnlar çok çirkin şeyler
ayrılın elbette diyemem hakkım yok ama bir erkeğin yanında para ödense kocan da olsa zoruna gider
cebinde parası yoksa o zaman çıkmasın dışarı çıkacaksa da karşılayabileceği şeyler yapar benim düşüncem bu şahsen böyle biriyle birlikte olmak istemezdim
Zaten simdi böyleyse yani haftada bir bulusmak bile fazla geliyorsa evliligi nasıl tasırdı bilemiyorum.
ya açıksası ben de rahatsız olurdum sürekli partnerimin ödemesinden bişeyleri bende teklif ederdim ödemeyi arada sırada da olsa... ama bu durum hiç hoş değil ne demek senin babanın parası çokkk demiş yaaa, pessss diyorum ve yarım ağızla paran varmı diyormuş almak istediğin şey de takı toka yani hiç sormadan ödemesi lazım.. bence ilişkini gözden geçirmelisin. kullanıldığın açık....
Hoş bir durum değil bana kalırsa...
Ben bayanlarında "sevgiliyken" erkeklere afedersiniz maddi olarak yapışmasını doğru bulmuyorum ama, bir erkeğin maddi konularda garip çıkışlar yapması çirkin bir durum..
Kızlar da adamlarıncüzdanlarına yapışmasın, erkeklerde usul bilsinler en güzeli bu...
Sürekli para lafı edilmesi de güzel değil.
Hele ki ailenizin maddi durumuyla ilgili yapılan "şaka" ! itici gerçekten.
Açık açık konuşmanızı tavsiye edebilirim.
Ben rahatsızlığımı dile getirirdim ve kullandırtmazdım sanıyorum kendimi..
Peki canım bundan sonra ne yapmayı planlıyorsun?
En sevmediğim erkek tipidir
Ve hep nedense böyle tiplerde gelir beni bulur
En iyi çözüm ayrılmak değilde , yola getirmedk olduğunu düşünüyorum .:26:
geçmişte o almış şimdi siz alın ne var bunda sonuçta parası çok olduğu zaman alıyormuş sakınmıyormuş5 yıllık bir iliski bizimkisi sadece bana iyi bi yerde calısıyordu o zaman hic para ödetmiyordu artık magazalara gecerken bakamaz olmustum hemen alalım, begendin mi bir bakalım vs. gibi seyler söylerdi. O ilk seneydi sonraya araya okullarımız girdi istedigi halde ödeyemedi ödetmedim!! Onun babası da benim gibi ona para yolluyordu hep ortak ödedik.
Ama benim durumum onunkine göre daha iyi seviyedeydi bazı seyleri cok fazla düsünmeden yapabiliyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?