Siz ne düsünürdünüz ???

Durum bakımından aynı sayılırlar sevgilinle sevgilim oda cocukken babasından para almıs en son sonra harclıklarını biriktirmis birseyler yapabilmek icin. Onunda yeteri kadar parası hic yok. Tek farkı davranısları buda en önemli farkı olsa gerek..

İlişkinin ilk zamanlarında her iki tarafın da maddi manevi temkinli davranmasını anlarım ama sizinki kaç yıllık ilişki. Ne bileyim bana çok uygun gelmedi erkek arkadaşınızın tutumu. Yıllar geçtikçe sizin cüzdanınıza göz dikmek yerine sizi daha çok sahiplenmesi, benimsemesi ve size karşı daha cömert olması gerekmez mi? Bizim öyle günlerimiz oldu ki soğukta kışta sahilde oturduk ama yine de bana demedi sende para varsa sen öde diye. Belki geri kafalı diyeceksiniz ama erkek dediğin sevdiğinden üç kuruşu sakınmamalı. Hadi diyelim borçtur harçtır gerçekten sizin dediğiniz gibi maaşının hayrını göremedi, peki babanız için yaptığı yorum ne o zaman? Bilmiyorum tabi siz tam olarak neler düşünüyorsunuz ama sizce de bir terslik yok mu bu işte?

canım kusura bakma da global bir teori vardır
bir erkeğe bir kere müsama gösterirsen aynısını yapmaya başlar.
ne demek sen karşılarsan?ne demek senin baban da para var bnlar çok çirkin şeyler
ayrılın elbette diyemem hakkım yok ama bir erkeğin yanında para ödense kocan da olsa zoruna gider
cebinde parası yoksa o zaman çıkmasın dışarı çıkacaksa da karşılayabileceği şeyler yapar benim düşüncem bu şahsen böyle biriyle birlikte olmak istemezdim

Bence de bir tersilik oldugundan dolayı buraya actım bu konuyu.
Tabiki erkek o sevgilim diye herseyimi karsılamak zorunda demiyorum diyemem
Ama etrafımda bizim gibi sevgili olanınıda görmedim.
Okuldayken arkadasları vardı birtanesi resmen kız arkadasını kullanıyordu.
Ben kızdan sunu istedim bunu istedim diye ben cok karsı cıkıyordum oda benden yanaydı.
Ama neden bu kadar rahat bilmiyorum.
Sevgi konusunda cok fazla sahip kıskanclık olsun vs.
Bencil buluyorum onu bu yaptıklarından dolayı.

Zaten simdi böyleyse yani haftada bir bulusmak bile fazla geliyorsa evliligi nasıl tasırdı bilemiyorum.

Zaten simdi böyleyse yani haftada bir bulusmak bile fazla geliyorsa evliligi nasıl tasırdı bilemiyorum.

böyle mantıkla düşünmen çok daha sağlıklı emin olcanını da çok sıkma akışına bırak ve açık açık konuş rahatsız olduklarını söyle.böyle kendini yıpratmak çok daha kötü

ya açıksası ben de rahatsız olurdum sürekli partnerimin ödemesinden bişeyleri bende teklif ederdim ödemeyi arada sırada da olsa... ama bu durum hiç hoş değil ne demek senin babanın parası çokkk demiş yaaa, pessss diyorum ve yarım ağızla paran varmı diyormuş almak istediğin şey de takı toka yani hiç sormadan ödemesi lazım.. bence ilişkini gözden geçirmelisin. kullanıldığın açık....

Suan bunu düsünmekle mesgulüm cok tesekkürler yorumun icin.

aynen. Bırak canım o adamdan bi hayır çıkmaz. Nefret ederim ben böyle erkeklerden.Zamanında bende karşılaştım böylesiyle. Tamamen kestim iletişimimi.

bu adam ya seni kullaniyor ya da cok cimri yetistirilmis huyu boyle...
ama birinci fikir erkek arkadasinizin ozelliklerine daha cok uyuyor sanki...
bence ayrilin bu kisiden, hayatimda boyle para uzerine kurulu bir iliski gormedim...
parasi biterse senden ister tamam ama ha bire para mevzusu yapilmaz ki...

offf yaaaa en iğrenç erkek modeli alınmasın lütfen kimse tamam herşey karşılıklı hayat müşterek falan ama erkek dediğinde biraz ağır olcak ya banada al demesi neyse benim nişanlımda ister ama öyle değil yani bana sunu al falan demez alalım mı aşkım diye izin ister malum evlenices biz müdahale etmezsem gereksiz şeyler alıyor. hiiiiçççç kıyamam ama bunu da sen karşılarsın falan demesi hesap ödetmesi falan çok yanlış bence açık ve net söylüyorum tatlım ben olsam soğurdum böyle bir erkekten

En sevmediğim erkek tipidir
Ve hep nedense böyle tiplerde gelir beni bulur
En iyi çözüm ayrılmak değilde , yola getirmedk olduğunu düşünüyorum .:26:

En sevmediğim erkek tipidir
Ve hep nedense böyle tiplerde gelir beni bulur
En iyi çözüm ayrılmak değilde , yola getirmedk olduğunu düşünüyorum .:26:

Sizin yorumunuzu baz alarak söylüyorum bana daha önce durumunun kötü oldugunu sonrada ögrencilik hayatının girdigini surada ise baslayalı 3 ay oldugunu anlattı. Sen baban konusunda kızdıktan sonra aynı seyi ne zaman yaptım o bosbogazlıktı defalarca özür dilerim falan dedi.

Bak bu ay maasımı alacagım hersey daha güzel olacak göreceksin sıkıntılar bitecek dedi. Kendimi baska birsey gibi de göstermek istemiyorum ona karsı maddi durumu öne sürerek.. Bide karsılıklı konusup kendimi ona iyice anlatmayı deneyecegim.

benımkindede var gibi... buluşurduk daha yenı çıkarken bır kahve bıle getrıp koymazdı önume boş masaya oturur kalkardım öle .hesabı ortak öduyoruz ama ben istedım sncta oda ögrencı ama başta yok mok derdı ama artık hayrda demiyor . gtmek istedgım cafelere burda cola 5 mılyondur diyor içeri giremiyoruz 5 mılynunda hesabını yapar bşeey görunce ''ne kadar guzel '' derim begendysen alalım yada ben sana alırım yeterki iste bile demez(lafta demesini beklıyorum tabı) ben belki çok şeymı istiyorum anlamadım benım hayal ettgm erkege ters ama napalım anlaşıoruz uyuyoruz sıkma canını canm bzen bende uyuz oluyorum aldıgı sacma sapan hedıyelerden tut bu davranşlarına kadar

Son düzenleme:
Sevgiliyken ne birine paranı geçireceksin ne de ondan para veya maddi destek alacaksın.Evlenene kadar herkes herkes için yabancıdır ELdir.Hele hele de bir erkek bu şekilde davranıyorsa bir arkadaşın da yazdığı gibi bir kutu al koy kutuya sür YeniZellenda'ya postala

geçmişte o almış şimdi siz alın ne var bunda sonuçta parası çok olduğu zaman alıyormuş sakınmıyormuş
ama şuan ki istekleri çok fazla keşke müsade etsede siz alsanız ona içinizden gelerek

Bence biraz daha sabredin bakalım, kendi söylemiş her şey daha iyi olacak diye. Eğer belli bir süreden sonra hala aynı sıkıntı devam ediyor olursa karşınıza alın konuşun, anlatın derdinizi açık açık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…