- 11 Ocak 2019
- 336
- 493
- 18
- Konu Sahibi Less-is-More
-
Herkes kendi yasayis bicimine gore fikrini soyluyor. Saygi duyarim. Kimi dayisiyla tokalasmazken bile kimi kuzeniyle kardesten otedir. Bu konu biraz oznel tabi. Ben de hic lafi ni etmem, yeni evliler sonucta. Damat belki mesafeyi seviyordur. Bugune kadar gayet samimiydi, ben tanimamisim. Boyle bir olay olana kadar da anlamam mumkun degildi.Bakıyorum da konu kısa sürede çok yorum almış. Konu tantuni olunca, herkeste aç olunca saldırdık galiba size. Açlık anlarında böyle konular açmazsınız sanırım bir daha :). Herkes burada kendi fikrini yazıyor. Şimdi aynı yorumlardan bir sürü okuyunca size fazla yüklendiğimizi düşündüm. Onları bir akşam tantuni yemeye davet edin, tantunilerinizi tokuşturunKonuşun bitsin. Şimdi düşündüm de hayat bu tarz şeyleri kafaya takacak kadar uzun değil. Benim evime biri gelip bunları yapsaydı o an bozulsam da unuturdum sanırım.
Evet damat bey. Resmiyeti seviyor demekki, oysa bana hic oyle gelmemisti :) bir dahakine evime geldiklerinde sofraya yedek catal falan koyayim bari. Bunlara da takarsa falan alinmasin sonra
Evet damat bey. Resmiyeti seviyor demekki, oysa bana hic oyle gelmemisti :) bir dahakine evime geldiklerinde sofraya yedek catal falan koyayim bari. Bunlara da takarsa falan alinmasin sonra
Polemik yaratmak için yazmadım ben.yorumumu bana doğru geleni yazdım.damat sizdenmiş nedir yani.Evet damat da sizdenmis. Ogrenmis oldum.
Herkes kendi yasayis bicimine gore fikrini soyluyor. Saygi duyarim. Kimi dayisiyla tokalasmazken bile kimi kuzeniyle kardesten otedir. Bu konu biraz oznel tabi. Ben de hic lafi ni etmem, yeni evliler sonucta. Damat belki mesafeyi seviyordur. Bugune kadar gayet samimiydi, ben tanimamisim. Boyle bir olay olana kadar da anlamam mumkun degildi.
Caniniz cektiyse hakkinizi helal edin :)
Benimki benle yemiyo. Sana uyarsam benim işim kötü diyerektenEsim zaten canim birsey cekse de salca olsa diye agzima bakiyor. Adam benimle beraber gobek buyuttu ya
En kapsamlı ve favori yorum.Tamam baskasinin evine yemek soylemek sacma olabilir de
Bana daha sacma gelen seyler var bu durumda
Mesela yeni evli ciftin gelip sizde yatili kalmasi
1 saatlik mesafe diyorsunuz,arti sizde bir cocuk var bir de hamile kadin. Gereksiz olmus
Sonra sizin telefon edip caya gitmeniz. Alo ben gelecegim denmemeli. Onlar ne zaman dusunur de cagirirsa o zaman gidilirdi.
Yemek soylenmis tamam ama parasini esiniz odemis gayet normal. Odememesi ayip olurdu zaten
Bunun babalara anlatilmasiysa tam anlamiyla fiyasko. Ben olsam asla gitmem boyle alingan adamin evine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?