Allah yardımcınız olsun kolaylık versin sizede.herşeyin hayırlısıBenim eşim yılın yarısı Yok yani bu aptal yerde yalnızım...annem var yanımda hamileyim. Sanki annemle evlenip eşimin memleketine gitmiş gibiyiz... çok mutsuzum... ve hep böyle sürüp gidicek.. dönmeyi düşünüyorum bebekle kendi memleketime... bende iki yıllık evliyim herşeyden herkesten nefret ediyorum.... başka iş yap diyorum ne iş yapıcam diyor üstüne üstlük borca da girdi ev aldı burdan hem kira hem kredi ödüyoruz. Yazınsa hiç çalışmıyor ben işe gidiyorum o evde yada ailesinin yanında falan... şimdilik sevgi var aramızda bi süre sonra sıradanlaşacak herşey... kendimden nefret ediyorum evlenmeden önce yurt dışı olayı yoktu evlendik böyle oldu. Boşwer gitsin babasına baksın...
Ben olsam esimin babasina kendi evimde bir oda acar imkanim varsa ihtiyaci olan bir kadini yikamadan yikamaya yardima cagirir (cuzi ucretle) yatma kalkma da ayni evde olacagi icin mutlu mesut yasardim. Bi hastamiz var ama en azindan hem bakio sevaba girer hem de organize edip istedigim gibi hareket ederim.Eşinizin babası rahatsız ve tek oğlan,kız kardeşi de şehir dışında çalışıyor .hergün sabah kaldırmaya akşam yatırmaya gidiyor,onun dışında banyo için yine ayrı gidiyor haftada 2 ,3. Bazen eşinizle herhangi bir yerdeyken örnek sinema ,aranıp gel babanı bi yıka denilebiliyor. tuvalet durumu sebebiyle ekstra da yıkamak gerekebiliyor yani haftada 1,2 defa.
Bunun dışında evinizin temizliğini ,yemeğini ,pazar alışverişlerini siz kendiniz yapıyorsunız.sabahın 7 sinde işe gitmenize rağmen eşinizin bile kahvaltısını hazır ediyorsunuz.pazar kahvaltısını bile ;değil eşinizin hazırlaması ,birlikte bile hazırlayamıyorsunuz.çünkü eşiniz babasının yanına gitmek zorunda.
Eve çoğu zaman yorgun gelen bi eşiniz var. Yemekten sonra uyuyakalan .nazınızı tribinizi çekemeyen .bir şeyi için yapmadığını söylediniz mesela,zaten işte yoruluyorum da babama bakıyorumda şeklinde sıralıyıveren bi eşiniz.
Bunları düşünürken 1,2 yıllık evli olduğunuzu düşünün lütfen.psikolojiniz nasıl olurdu?davranışlarınız ,düşünceleriniz ne olurdu? paylaşırsanız sevinirim teşekkürler.
Dışardan bakınca hak verdim eşine yorgun olması normalEşinizin babası rahatsız ve tek oğlan,kız kardeşi de şehir dışında çalışıyor .hergün sabah kaldırmaya akşam yatırmaya gidiyor,onun dışında banyo için yine ayrı gidiyor haftada 2 ,3. Bazen eşinizle herhangi bir yerdeyken örnek sinema ,aranıp gel babanı bi yıka denilebiliyor. tuvalet durumu sebebiyle ekstra da yıkamak gerekebiliyor yani haftada 1,2 defa.
Bunun dışında evinizin temizliğini ,yemeğini ,pazar alışverişlerini siz kendiniz yapıyorsunız.sabahın 7 sinde işe gitmenize rağmen eşinizin bile kahvaltısını hazır ediyorsunuz.pazar kahvaltısını bile ;değil eşinizin hazırlaması ,birlikte bile hazırlayamıyorsunuz.çünkü eşiniz babasının yanına gitmek zorunda.
Eve çoğu zaman yorgun gelen bi eşiniz var. Yemekten sonra uyuyakalan .nazınızı tribinizi çekemeyen .bir şeyi için yapmadığını söylediniz mesela,zaten işte yoruluyorum da babama bakıyorumda şeklinde sıralıyıveren bi eşiniz.
Bunları düşünürken 1,2 yıllık evli olduğunuzu düşünün lütfen.psikolojiniz nasıl olurdu?davranışlarınız ,düşünceleriniz ne olurdu? paylaşırsanız sevinirim teşekkürler.
Bi yardımcı sağlanamaz mı? Kendi kızı dışarda ona hiçbirşey dokunmazken ,oğlunun hayatını umursadığını düşünmüyorum .kendi keyfi şeyleri için siz keyfi işlerinizden olsanız memnun olur muydunuz planlarınız altüst olduğunda
Evladından hoşlanmakta var kimbilir insan eti ağır olur demişler buda insana çok acıtır yüreğini derinden Allah muhafaza etsin bizleri aminSen de benim kızım gibi teksin demek, babayı bırak anne bile kahrolur, 46 yaşındayım kendimi bildim bileli kendi göbeğimi kendim kestim, ölüyorum desem bir bardak su istemem kimseden, öyle bir yapım var, yaşlansam ve elden ayaktan düşsem kızımı çağıramam nooptiono yüzden yaşar ve tek kalırsam huzurevine gitmeyi düşünüyorum, evladım bakmaz mı bakar ama ele karışacak bir gün, evladın anlarda el anlar mı halinden yazarken bile içim kötü oldu, neyse işte öyle, zor işler bunlar, her iki tarafı da anlıyorum ama ben en çok bakıma muhtaç olan baba için içerledim, çok ağrına gidiyordur.
Bu zamanda para her işini kolaylaştırıyor verirsiniz aylık bir bakıcıya para oh sende rahat kocan rahat herkes rahat olurlarİlgileniyor .ama yatırma kaldırma yıkama vs işler için ,birde KV gezmeleri olduğunda eşim gidiyor beklemeye.kız kardeşi dışarıyı tercih etti maalesef paylaşsalar iyiydi oda olsaydıda.ben yalnızım.kendi yanımda olduğunda bile yok gibi çoğu zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?