Evi para verip kardeşine mi aldılar?benmi abartıyorum lütfen yorumlarmısınız?
Eşimin memleketine görev için geldik eşimde bende kamuda çalışıyoruz ailesi burada değil başka şehirde yaşıyorlar fakat sık sık gelirler eşim sürekli kardeşinin hayatını planlar onu yap bunu al şunu oku ama abartı şekilde kardeşide harfiyen uygular oda kamu personeli 24 yaşında kendisi geçen gün ısrarla kardeşine ev arıyor bende dedimki bizim için ne yapacaksın biz geleceğimiz için hiç yatırım yapmayacakmıyız falan tarzında bi konuşma yaptım bana dün geldi kardeşim şu kadar verecek ben şu kadar vericem burdan bir ev alıcaz dedi bende nasıl yani dedim ben biz dedim biz anlamıyorsun heralde dedim kardeşin ne alaka? Ve kızlar onay vermememe rağmen bugün evi almışlar bu nasıl evliliktir benmi abartıyorum benimle değilde neden kardeşiyle(bu arada kardeşinide severim bi sıkıntım yok) ama ortak işten hiç hoşlanmam çok canım sıkkın bişey dediğim anda sinirlenmeler bağırmalar ortalığı alt üst etmeler başlıyor siz olsanız ne yapardınız???
Hayır ortak alıyorlar ama bende çalışıyorum o evi istesek birlikte alabilirdikEvi para verip kardeşine mi aldılar?
Size cevap vermedi mi?
Sonra da bize alırız falan gibi?
Ee ev kimin üstüne şu an ?Hayır ortak alıyorlar ama bende çalışıyorum o evi istesek birlikte alabilirdik
İnanın onu sormaya cesaret bile edemedimEe ev kimin üstüne şu an ?
Aynen öyle çalışıyorum çocuğum var inanın zamanla yarışıyorum kendi memleketleri yazan geleni gideni bitmez heleki yorgunum işim var diyeyim ne kavgalar eder annesi yazar şu şu oraya gelecekmiş çağır bi gece bizde kalın diye adam beni bastırırKarı koca ortak karar alır. Eşiniz sizi hiç takmıyor. Ama sizden hizmet bekler eminim. Değişmezse çekilmez. Siz de paranızı istediğiniz gibi değerlendirin bakalım ne olacak.
Basit bir mantık siz maaşınızla kendi kardeşinize ortak ev alsanız sıkıntı olur muydu? Bu kadar basit bir mantık bu benceHayır ortak alıyorlar ama bende çalışıyorum o evi istesek birlikte alabilirdik
Bende anlamıyorum bu işlerin sonuda hiç hayır olmaz zaten ya neden yani neden ben biz derken neden inadına yaparcasına gitti kardeşiyle aldı benmiyim abartanOrtak is yerini anlarım da bu ortak ev alma konusunu hiç anlamadım bizim bir yakınımız da öyle yapmıştı sonun da kavga kıyamet satıldı ev hayır is yeri olsa gelecek olan kârı paylaşır lar anlarım da ev çok mantık siz yani
Tabiki hele onun yaptığı gibi yapsaydın tabiki sorun olurduBasit bir mantık siz maaşınızla kendi kardeşinize ortak ev alsanız sıkıntı olur muydu? Bu kadar basit bir mantık bu bence
Benim kocam konuştukları ve yaptıkları arasında sıkışmış bir kişilik lafta hep benim arkamda asla ailesini dinlemez ama pratikte öyle değil işteKocan ailesini senden daha çok seviyor.
İnanın onu sormaya cesaret bile edemedim
Peki siz çalışmıyor olsaydınız ne yapacaklardı? Evi bir nevi siz alıyorsunuz diyebiliriz. Sonuçta siz çalışmasanız böyle bir şey yapamazlardı benceTabiki hele onun yaptığı gibi yapsaydın tabiki sorun olurdu
Bende anlamıyorum bu işlerin sonuda hiç hayır olmaz zaten ya neden yani neden ben biz derken neden inadına yaparcasına gitti kardeşiyle aldı benmiyim abartan
Bekar kardeşi canım oda bizler gibi kamuda çalışıyor hatta bi ev aldı onun ikinci evi olacakKardeşinin üstüne gibi geldi bana.
Sanki ona yardımcı olmak için alınmış gibi..
Kardeşi bekar mı evli mi?
Çocuğun kreş parası bende kılık kıyafet zaten hep ben alıyorum ama bundan sonra böyle olmayacak bunu yapmamalıydı bana almaz diye düşündüm ben öyle dedikten sonra çok yanıldımPeki siz çalışmıyor olsaydınız ne yapacaklardı? Evi bir nevi siz alıyorsunuz diyebiliriz. Sonuçta siz çalışmasanız böyle bir şey yapamazlardı bence
Aynen canım gerekirse ev arkadaşı gibi giderler ikiye bölünecek o biz olamadı yapacak birşey yokBoşanma çok kötü birşey. Ama kendini de kullandırma. Eve para harcama sende. Sonuçta senin de emeğin var. Hem işte hem evde çalışıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?