Sizin kendi eviniz yokken eşinizin kardeşine ikinci ev alınıyor. O zaman eşiniz siz hak iddia edemeyin diye kendine yatırım yapıyor. Çok sinir bozucu bir durum. Sizde bundan sonra maaşınızı yatırım yapın kendinize.
hiç masumca değil arkadaşım, sinirlenirse sinirlensin bir açıklama yapmak zorunda. senin paran benim param olayına girerse git kredi çek birikimin varsa koy anne ya da babanın üzerine ev. laf arasında da söylersin bakalım nasıl oluyormuş anlar belki...
Siz de gidip kendi kardeşinizle babanızla falan ortak ev bakıp alın. Bakalım ne yapacak?
Eminim bir de bunun için kavga eder.
O yüzden kendinizi yavaş yavaş çekin. Birikim yapın. Birikim varsa yatırım yapın ama eşinize eskisi kadar güvenmeyin..
Yani açık açık yazamadım ama gerçekten belli bir durum..
Tabu kesin kardeşin üstünedir sormaya bile gerek yok. Zaten bağırarak suç bastırıyor.
Adam olan adam karısından çocuğundan mal kaçırır mı? Ne oluyor bu erkeklere?!
Fazla yumuşak yüzlüsünüz, hatta sizinki artık yumuşak yüzlülükten çıkmış.
Adam sizi kullanıyor, üzgünüm eşiniz de olsa durum değişmiyor.
Görünen köy kılavuz istemez.
Gider anamın babamın üzerine birşey alırım ben de.
Ama bunu yapabilecek karakterde değilsiniz, fazla korkak geldiniz bana.
Yani açık açık yazamadım ama gerçekten belli bir durum..
Tabu kesin kardeşin üstünedir sormaya bile gerek yok. Zaten bağırarak suç bastırıyor.
Adam olan adam karısından çocuğundan mal kaçırır mı? Ne oluyor bu erkeklere?!
Ohhh ohhh... aktiv avukatlik yaptığım yillarda neler gördüm neler. Bazilari planli bir şekilde 5 sene boyunca stratejiyi kurup boşaniyorlar.
3 aylik bebeği yeni sevgiliye vermek isteyen adam bile gördü bu gözler...
Insanoglu çiğ süt emmiş. Yapamıyacağı şey yok gercektende
Fazla yumuşak yüzlüsünüz, hatta sizinki artık yumuşak yüzlülükten çıkmış.
Adam sizi kullanıyor, üzgünüm eşiniz de olsa durum değişmiyor.
Görünen köy kılavuz istemez.
Gider anamın babamın üzerine birşey alırım ben de.
Ama bunu yapabilecek karakterde değilsiniz, fazla korkak geldiniz bana.
Bende kendime sinir oluyorum bide üstüne bağırıp çağırıp susturuluyorum ama bundan böyle ev arkadaşıyız bu kadar net şu an doğudayım batıya geçmem için onu kullanmam gerek yoksa başka türlü gidemem buradan bu arada birikimimi yapıp hayatıma bakıcam odalarıda ayırdım madem karı koca değiliz o hayatı yaşamıycaz giderlerimizde ev arkadaşı gibi ortak bölünecek
Ohhh ohhh... aktiv avukatlik yaptığım yillarda neler gördüm neler. Bazilari planli bir şekilde 5 sene boyunca stratejiyi kurup boşaniyorlar.
3 aylik bebeği yeni sevgiliye vermek isteyen adam bile gördü bu gözler...
Insanoglu çiğ süt emmiş. Yapamıyacağı şey yok gercektende