- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
profillerimizi gizlice okuyor, her yaptığımızdan haberdar yani. ee hatunda hayal gücü de var. ekleyip yazıyoo
lv çanta ne hakkaten ? lc waikiki dedi heralde
bu arada ben doğuluyum, köylüyüm, bekarım, işsizim
vayy çok ezik hissettim kendimi
çalışmayan kadınlarla ilgili konularda ben çalışıyorum bak ben şunu alıyorum çalışmasam alamazdım çalışmayan çakma parfüm kullanır vs vs bunları diyen ben değilim sanırım .SENSİN .
kızlar şaşırıyorum size,boşa kürek çekiyorsunuz çünkü..
bir laf vardır;söylediklerin karşıdakinin anlayabildiği kadardır diye..
aynen öyle..
bir kişi yüzünden konuya yazık oluyor..
Bende Caddebostanlıyım, Bende Sendikalıyım
Zenginiz
Süleyman Demirel Üniversitesi mezunuyum ben, bak ezik hissettim şimdi
Ama o öğretmenlik mezunu imiş, ben bilgisayar mühendisiyim
Sanırım bende branşımla döverim
o neymiş yaw, orayı kaçırdım galiba, beyaz yakalılar mı demek istedi acep
acep dedim bak demesemiydim acep
benim ne görüp ne görmediğimi sen bilemezsin komik olan da sensin ve daha komik olanı bunun farkında bile değilsin bebek bekleyen genç bi hanım olmana rağmen bile zerre kadar sempatikliğin yok, sanaldan bile auran o kadar tuhaf ki tüylerimi diken diken ediyosun
çalışmayan kadınlarla ilgili konularda ben çalışıyorum bak ben şunu alıyorum çalışmasam alamazdım çalışmayan çakma parfüm kullanır vs vs bunları diyen ben değilim sanırım .SENSİN .
marka mı verdim ben?
lv çanta ne onu da yazda bilelim ayrıca
çalışmasam alamazdımda demedim bu kadar rahat alamazdım çünkü tek polis maaşıyla geçinmemiz zor olurdu
ben onu uyardım böyle konuşma dedim laf arasında .insanlar alındı demek forumda bir sürü kişi giller diyor hmm peki .tepki almamak için doğruları söylemekten çekinmem .
marka mı verdim ben?
lv çanta ne onu da yazda bilelim ayrıca
çalışmasam alamazdımda demedim bu kadar rahat alamazdım çünkü tek polis maaşıyla geçinmemiz zor olurdu
Louis Vuitton
Offf zeboş ne bilgisiz beyaz türksün
Nemesis, kadesa, parkon, hayalmahsülüm lütfen uzatmayın gümleyeceksiniz.
lv çanta = louis vouitton çanta
Bunu biliyorum ya, başım göğe erecek mi?
ben louis felan billmem mahsulcüm. yabancı sermayeye hayırbizim burda o dediğinin mağazası bile yok
ali ağaoğlu kocam olsa bi çantaya o kaa çok para vermem
kızlar niye pinarı kıskanıyorsunuz?? o bir istanbul hanfendisi hem de caddebostanlıöyle kasımpaşalı filanda değil
eşi doktor hemi de jinekolog
siz zengin misiniz? kocanız doktor mu?
istanbul ünv.den mezun musunuz?
değilsiniz, değilim
kibirli şey nolcek
muneden çok rica edicem konu bu kız olduğunda ban konusunda biraz esnek olsun zira sinirlerimiz dayanmıyo, sanırım kendisi de okurken az da sinirlenecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?