Siz Olsaydınız Napardınız ?

Louis Vuitton
Offf zeboş ne bilgisiz beyaz türksün

marka mı verdim ben?
lv çanta ne onu da yazda bilelim ayrıca
çalışmasam alamazdımda demedim bu kadar rahat alamazdım çünkü tek polis maaşıyla geçinmemiz zor olurdu

Ooo en sevdiğim laftır. Sevmek ne kelime, hayata hep o açıdan bakarım

aklıma Kemal Sunal*ın ben de harranlıyam repliği geldi

ben de yumruğumla döverim

çokda umrumdaydın .

Eeee herkesin kocası doktor değil ya da aileden zengin de değil.

Peşinen söyleyeyim evet seni çok kıskanıyorum belle8 hani bana şu taş gibi hatun olduğunu ispatlamaya çalıştığından beri geceleri uyku uyuyamıyorum.

Nemesis, kadesa, parkon, hayalmahsülüm lütfen uzatmayın gümleyeceksiniz.

ben onu uyardım böyle konuşma dedim laf arasında .insanlar alındı demek forumda bir sürü kişi giller diyor hmm peki .tepki almamak için doğruları söylemekten çekinmem .

okumak da cahillliği kabullenmemeyi, kendinden başka herkesi cahil bulmayı mı getiriyor acaba bazı bünyelerde?

kendini geliştirmiş bir insanın tavırlarını görmüyorum sende
kusura bakma arkadaşım.
bende
doğruları söylemekten asla çekinmem.

bi gil ekinden nerelere geldik demek ki bu arkadaş bizim oralara gelse kahrından ölecek Karadeniz baştan ayağa şivedir doğu ona keza

marka mı verdim ben?
lv çanta ne onu da yazda bilelim ayrıca
çalışmasam alamazdımda demedim bu kadar rahat alamazdım çünkü tek polis maaşıyla geçinmemiz zor olurdu

Yazdım bir mesaj yukarıda, onun bilgisine kalmadık
Güle eğlene banlanacağız sanırım, uzun zamandır böyle sinirlenmeden ceza almamıştım

muneden çok rica edicem konu bu kız olduğunda ban konusunda biraz esnek olsun zira sinirlerimiz dayanmıyo, sanırım kendisi de okurken az da sinirlenecektir

ben louis felan billmem mahsulcüm. yabancı sermayeye hayır bizim burda o dediğinin mağazası bile yok

ali ağaoğlu kocam olsa bi çantaya o kaa çok para vermem

Ali Ağaoğlu olsa bile, bir doktor değil...Bunun acısı ömrünce yeter sana

doğru biz çok kıskancız biz istanbul hanım efendisi değiliz ama yazılarımızda ki yazım hataları onunkinden daha az
kendimizi övmüyoruz köylülerimizi küçük görmüyoruz çünkü biz köylüyüz
eşimiz doktor değil ama evine helalinden ekmek getirir
zengin de değiliz geçiniyoruz Allaha şükür
lise mezunuyuz
evet ya biz gerçekten kıskanıyoruz

muneden çok rica edicem konu bu kız olduğunda ban konusunda biraz esnek olsun zira sinirlerimiz dayanmıyo, sanırım kendisi de okurken az da sinirlenecektir

Benimde ricam bir önceki banlanmamda bir haksızlık durumu olmuştu, ''iyi halimin'' göz önünde bulundurulmasını rica ederim
Tahrik çok var, dayanamıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…