Neden ki anlamadım bebeğim var tabletin de sorun var belki düzgün yazamamış olabilirim sorun buysaYazdığınız geri dönüp bir okuyun sonra açın konuyu...
Herkesin de tabletinde sorun var nedense. T9'u kapatın, tablet sorunu değil bu kelimeler hep yanlış yazılmış. Muhtemelen otomatik düzeltiliyor. Hiç bir şey anlaşılmıyor yazdıklarınızdan.Neden ki anlamadım bebeğim var tabletin de sorun var belki düzgün yazamamış olabilirim sorun buysa
Yazdığınız geri dönüp bir okuyun sonra açın konuyu...
-ı harfi firar etmiş. Azdığınızı olacak o
anlam baya karışık olmuş
DuzelttimHerkesin de tabletinde sorun var nedense. T9'u kapatın, tablet sorunu değil bu kelimeler hep yanlış yazılmış. Muhtemelen otomatik düzeltiliyor. Hiç bir şey anlaşılmıyor yazdıklarınızdan.
Normalde yapıcı bi insanım ama sen sorun istiyorsun herhalde et et beğenmediysen hiç cevap yazmadan gecersin-ı harfi firar etmiş. Azdığınızı olacak o
Tabletimde sorun var kusura bakma cicim.
Güveniyorum ama bu soru hiç kafamdan gitmiyor bide bana çok soğukAldatmamış kur-an'a el basmış hala güvenmiyor musun eşine?
Güveniyorum ama bu soru hiç kafamdan gitmiyor bide bana çok soğuk
Bilmiyorum 3 4 ay önce 2. Kız başka bi isimle cadre en mesaj atmış eşim mesajları gösterdi artık takip etmeyi bıraktım 2.kız 4 4,5 yıldır ara ara eşime ulaşıyor bu arada ortaokulda da kaynımın çocukluk aşkıymış eşim değil ama kız farklı biraz değişik yanihala konuşmalar devam ediyor mu?
Güveniyorum ama bu soru hiç kafamdan gitmiyor bide bana çok soğuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?