Sizce haklılar mi ( resimli)

Paylasanlara saygim var ama bana cok sacma geliyor.dogum gunu evlilik yildonumu disindaki gunleri kutlamiyorum.sosyal medya icin yapilmis kutlamalari yapmiyorum.kutlamak istesem arar kutlarim hediyemi alirim ama orada soylemenin amaci ne?orada paylasmayinca olmuyor mu yani.

Bugün hem babamın yanıbaşımda gözlerini kapattığı gün, hem de babalar günü.
İcimin acısını bir ben bilirim.
Ancak kimsenin paylaşımına böyle bakmıyorum. Ben de paylaştım bugün babamla fotoğrafımı hiçbir açıklama yazmadan, sabah mezarını ziyaret ettim onun gününü kutladım.
Çünkü benim babam da bana özel ve bir taneydi. Hiçbir baba-evlat ben ve babam değil. Bu yüzden onlarla özdeşleştiremem acımı. Onun babası var benimki niye yok diyemem. Elbette keşke olsaydı, keşke bunu da görseydi demediğim tek bir an yok.
Her insanın acı yaşama şekli farklıdır elbet ama ben bu tarz tepkileri normal bulmuyorum.

Katılıyorum ve ekliyorum şunu; o özlü sözler onlar için de inanılmaz geçerli olur. Mesela etrafındakilerin arkadan iş cevirmesinden, nankörlüğünden sitem ederek paylaşım yapan 2 kişinin arkamdan iş çeviren birer nankör olduklarını bizzat gördüm.

Ben açıkçası hep saygı duyuyorum bu nedenle gün vs şeyleri milletin gözüne sokmam herkes duyarlı olmalı bence kızım 7 yasinda babası yok umrunda olmayacak yaşta olmadigi için nefret ediyorum babalar günü reklamlarindan

Babamı kaybedeli 14 yıl oldu bir kez bile böyle birşey düşünmedim. Biz yapamıyoruz diye hiç kimse anne babasının özel gününü kutlayıp sevgisini dile getiremeyecek mi? Keşke benim babam da yaşıyor olsaydı da ben de bu tarz paylaşımlar yapabilseydim.

Ay onu ben de okudum inanilmaz bir konuydu ben otuz iki yasima girecegim bebeklere olur biterim su hayatta en cok isstedigim sey anne olmak ama baba aday adayi bile yok. Is arkadasim hamile kaldi sevincten ve heyecandan ofiste cigliklar attim dogsa da bebisi sevsek diye. Insanlar tup bebek surecinde neden baskalarini dogururken gorunce uzuluyorlar bu psikolojiyi bir kisi degil iki kisi degil baya kitleler yasiyor yasamadigim icin anlamadigim bisey de olabilir ama cidden merak ediyorum. Samimi olarak buraya sorayim bari bu psikolojiyi bilenlere.

Ay evet kendisine psikolojik destek önerdiğimde beni bir daha konuma yazmayın diye susturdu. Anlayamazmışım ben evlat hasreti çekmeyen kadınlardanmışım. Ne biliyorsa hakkımda. Bunun bir de anne olmadigin için anlamazsın versiyonu var ona da ayrı bir gıcığım. Yahu insan olalım, birbirimize empati yapalım. Hep benim yaşantım, hep benim dramım demeyelim ama yok işte nerde.

Bende olan başkasında yok başkasında olan da bende yok. Kimse saklamıyor bende olmayanı göstere göstere paylaşıyor ben neden sakınayım ki madem. Kimseden iltimas beklemiyorum kimse de benden duyarlı olmamı beklemesin sosyal medyada ya da gerçek hayatta. Demet Akalın mod on

Çocuk yapmayı yarış haline getirdikleri için Hayır yani anne değilsin anlamazsın vs çok saçma ya bak bu tarz insanlar çevremde çok gördüm bir de buldumcuk oluyor ama normal dışı olarak ve bu çocuklar cidden saygısız her şey benim etrafımda dönüyor kafasında oluyorlar. Bir de bunun çocuk yapıp kv gelip karışamaz yardım etse baksa benim dediğim gibi bakılcak emirleri verip san ki bakmak zorundaymış gibi sonra bu tarz kadınlar nedense ileride kv olunca tam kv oluyorlar asıl her şeye karışan net

Kesinlikle katılıyorum. Karınızı kocanızı çoluğunuzu çocuğunuzu malınızı mülkünüzü paylaşan insanlar olmayanlarıda düşünerek paylaşım yapın lütfen

Kesinlikle katılıyorum. Karınızı kocanızı çoluğunuzu çocuğunuzu malınızı mülkünüzü paylaşan insanlar olmayanlarıda düşünerek paylaşım yapın lütfen

Niye ama niye? Niye ben başkalarını düşünüyorum? Niye insanlar sürekli bir şeyleri düşünerek hareket etmek zorunda hissettiriliyor? Hadi manevi şeyler anlaşılır belki de maldan mülkten ne istiyorsunuz yahu? Çalışın sizin de olsun.

Düşünmek zorunda değilsiniz tabi empatiyle ilgili Bi durum

Ben bu günlerde paylaşım yapmamaya dikkat ediyorum. Olan var olmayan var. İnsanları üzmek istemem. Eşle çocukla da çok paylaşım yapılmasını doğru bulmuyorum. Evelenemeyen, evlat sahibi olamayanlar var.

Geçen sene babalar gününde (16 haziran'da) kaybettim arkamdaki dağımı ben. O yüzden babalar günü anlamı çok daha acı benim için.

Önüme gelen herkese "babanızın kıymetini bilin n'olur, bol bol sarılın, sevin, öpün, fotoğraf video çekin. Yanınızdayken kıymetini bilin çünkü yokluğu çok acı, doldurulmaz bir boşluk." diyesim var.

Bir de gerçekten yanında yakınındayken sosyal medyadan kutlamak bana saçma geliyor. Ama elbette kişiye göre değişiyor. Kimi her anını! kimisi de nadiren bir şey paylaşıyor. Kişiye özel değil ama özellikle o duygusal özel gün (babalar günü) reklamları daha çok incitiyor. O da bir daha sarılarak öperek kutlayamayacak olduğum için...

Ben şahsen paylaşmam. Gider gününü kutlarım. Ama başkaları kutlaması belki insanları üzebilir. Çok şükür bşr kayıp yaşamadım ama yaşayabilir belkide üzülüyorlardır. Allah hepsine sabır versin

Ben bu günlerde paylaşım yapmamaya dikkat ediyorum. Olan var olmayan var. İnsanları üzmek istemem. Eşle çocukla da çok paylaşım yapılmasını doğru bulmuyorum. Evelenemeyen, evlat sahibi olamayanlar var.
Babası olmayan biri olarak diyorum ben de, olana üzülen insanları ben anlamıyorum Eşimin babası hayatta bugün onun gününü kutlama benim babam yok desem doğru olur muydu mesela? Bu da onun gibi bir şey geliyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…