- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.640
- 723
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
O da yanlış.Kendine Müslüman derler ya ...Bu saate kadar bu durumu görüp etkilenmiştim ama az önce aynı kişinin kızının babasıyla fotosunu koyup babalar gününü kutlamasini görünce fikrim değişti .
Katılıyorum ve ekliyorum şunu; o özlü sözler onlar için de inanılmaz geçerli olur. Mesela etrafındakilerin arkadan iş cevirmesinden, nankörlüğünden sitem ederek paylaşım yapan 2 kişinin arkamdan iş çeviren birer nankör olduklarını bizzat gördüm.İnsanlarin her paylastigini yazdigini ciddiye almayin. Şunu yapmayin bunu yapmayin yazar 2 gun sonra kendisi yapar.
Bende var bir tane bu modelden laf sokmali sözler veya özlü sözler paylaşmak hobisidir mesela.
Yalaka degilim, yalaka olmadigim için sevilmiyorum diye 8172638181 tane paylaşimi vardir ama yalakanin önde gidenidir, para geldiği için kufur yediği insanla bile can ciger olmuş biridir. Eee ne de olsa bunlari herkes bilmiyor...
Çoğu boş konuşuyor. Sokaga cikma yasaginda markete koşanlara duyar kasan story atip ayni akşam eşini markete yollamiş poset poşet ekmek aldirmiş insanlar da var.
Tercih etmiyorum olacaktıBen özel günleri sosyal medyadan paylaşmayı tercih ediyorum. Aramak yanına gitmek yüzyüze olmak tercihlerinin arasında
Dün bir konu gördüm hatta belkı acısından ama hadsizlikti konu sahibinin çocuğu olmuyormuş eltisi ikinciye hamile diye eltisine mesaj atmış benim çocuğum olmuyor utanmıyor musun 2. çocuğu yapıyorsun demiş. İnsanlar her şeye karışırım kafasında hadd kelimesini bir öğrenmeleri gerek
Ay evet kendisine psikolojik destek önerdiğimde beni bir daha konuma yazmayın diye susturdu. Anlayamazmışım ben evlat hasreti çekmeyen kadınlardanmışım. Ne biliyorsa hakkımda.Dün bir konu gördüm hatta belkı acısından ama hadsizlikti konu sahibinin çocuğu olmuyormuş eltisi ikinciye hamile diye eltisine mesaj atmış benim çocuğum olmuyor utanmıyor musun 2. çocuğu yapıyorsun demiş. İnsanlar her şeye karışırım kafasında hadd kelimesini bir öğrenmeleri gerek
Çocuk yapmayı yarış haline getirdikleri içinAy evet kendisine psikolojik destek önerdiğimde beni bir daha konuma yazmayın diye susturdu. Anlayamazmışım ben evlat hasreti çekmeyen kadınlardanmışım. Ne biliyorsa hakkımda.Bunun bir de anne olmadigin için anlamazsın versiyonu var ona da ayrı bir gıcığım. Yahu insan olalım, birbirimize empati yapalım. Hep benim yaşantım, hep benim dramım demeyelim ama yok işte nerde.
Kesinlikle katılıyorum. Karınızı kocanızı çoluğunuzu çocuğunuzu malınızı mülkünüzü paylaşan insanlar olmayanlarıda düşünerek paylaşım yapın lütfen
Düşünmek zorunda değilsiniz tabi empatiyle ilgili Bi durumNiye ama niye? Niye ben başkalarını düşünüyorum? Niye insanlar sürekli bir şeyleri düşünerek hareket etmek zorunda hissettiriliyor? Hadi manevi şeyler anlaşılır belki de maldan mülkten ne istiyorsunuz yahu? Çalışın sizin de olsun.
Düşünmek zorunda değilsiniz tabi empatiyle ilgili Bi durum
Babası olmayan biri olarak diyorum ben de, olana üzülen insanları ben anlamıyorumBen bu günlerde paylaşım yapmamaya dikkat ediyorum. Olan var olmayan var. İnsanları üzmek istemem. Eşle çocukla da çok paylaşım yapılmasını doğru bulmuyorum. Evelenemeyen, evlat sahibi olamayanlar var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?