- 12 Temmuz 2006
- 58.438
- 223.269
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Hesapları olanlar üzerine alınmasın, asla kimseyi böyle konularda eleştirmem ama bana göre değil, her anımı çekeyim de koyayım, takipçilerim olsun, onları düzenli olarak olarak takip edip yorum yapayım beğeni atayım, ailemdekilerin hesaplarını ekleyeyim yapamıyorum sıkılıyorum çünkü, bir de bizim ailedekilerden biliyorum paylaşım yaptım falanca beğenmedi, yorum yaptım cevap yazmadı gibi alınganlıklar oluyor hiç tahammülüm olmadığı şeyler.Sosyal medya kullandığım zamanda oldu ama iki üç ten oğlumla fotoğrafım vardı. Sonra bir tane daha atarken aşırı anlamsız bir an oldu, dedim ki şuan ben ne amaçlıyorum? Bakın millet! Oğlumla ben ne kadar tatlıyız ve mutluyuz, sizde görüp beğenin bizi. Hoş çokta takılmazdım, hemen kapattım. Hiç eksikliğini hissetmedim.
Ne yapalım yani yaşamayalım mı herkesin bir sorunu varHicbir zaman babalar gunu veya anneler günü paylaşımı yapmadım . Yapsam pisman oldum babamı kaybettikten sonra derdim . Ama yapmadım . Yengemin 9 sene çocuğu olmadı benim de kardeşim yeni doğmuştu onun 8. Senesinde . Ve görmeye gelmişlerdi . Anneme anne ne olur çok fazla yanında bebek konuşmayalım çok fazla sevmeyelim ben çok üzülüyorum yengeme demiştim . Ve şu an benim de çocuğum olmayacağıni , bu yüzden tedavi göreceğimi bilmiyodum .
Herkese saygı duyarak yazıyorum ;amaİki babası vefat eden arkadaşım .böyle paylaşımlar yapmışlar. Biraz icerlendim açıkçasi,bu durumda yazıldığı gibi yılda 1 kez babalar günü oluyor (oyuzden kutlayanlarada kızamıyorum ) babası vefat eden yada bosananlar onlarda böyle paylaşımlara üzuluyorlar demekki onlarada hak veriyorum . Sizce böyle paylaşımlar yanlismi ?Eki Görüntüle 2652449
Kimse kimsenin hayatına karışma hakkını elde etmiyor bende atmıyorum beraberim zaten hediyemi alır kutlarım. Siz başkalarının acılarını düşünerek yaşasınlar istiyorsunuz ancak o insanlar başkalarının acılarına göre hayatlarını yaşamak zorunda değil. Ki bir tek özel günlerde mi daha çok üzülür insan normalde de biri paylaştığında üzülmesi gerekir o zamanda paylaşmasınlar dimi mantıksız . İnsanlar başkalarını düşündükçe kendi içinden geleni yapamıyor olur bu kimse kimseye eleştirme hakkını vermez. Tatile gidemeyenler, anne babası ölenler, çocuğu olmayanlar.... bunları hesaba katarsak insanlar hiç bir şey yapmasın kim ne paylamış bizi ne ilgilendirir demeli insan önceBurda herkes fikrini beyan ediyor.fikrimizi beyan ettiğimizde de sinirleniyorsunuz.
Nedense söylediklerinize inanmak içimden gelmedi.
Ama sizin fikriniz bu saygı duyuyorum.
Benim de babam yok ama babası olanlar neden benimle aynı acıyı paylaşsınlar ki ? Öyleyse evlenen insanlarda evli olmayanlara saygı duysun bir şey paylaşmasın . Benim babam yok ama babam gibi kayınpederim var onu paylaştım bende olur öyle şeyler artık devir değişti herkes paylaşıyor . Evet insanda bir burukluk oluyor üzülüyor ama bu babasızlık annesizlik hissi gelip geçici bir şey değil ki her zaman insanın içinde hiçbir zaman geçmezİki babası vefat eden arkadaşım .böyle paylaşımlar yapmışlar. Biraz icerlendim açıkçasi,bu durumda yazıldığı gibi yılda 1 kez babalar günü oluyor (oyuzden kutlayanlarada kızamıyorum ) babası vefat eden yada bosananlar onlarda böyle paylaşımlara üzuluyorlar demekki onlarada hak veriyorum . Sizce böyle paylaşımlar yanlismi ?Eki Görüntüle 2652449
Kimse kimsenin hayatına karışma hakkını elde etmiyor bende atmıyorum beraberim zaten hediyemi alır kutlarım. Siz başkalarının acılarını düşünerek yaşasınlar istiyorsunuz ancak o insanlar başkalarının acılarına göre hayatlarını yaşamak zorunda değil. Ki bir tek özel günlerde mi daha çok üzülür insan normalde de biri paylaştığında üzülmesi gerekir o zamanda paylaşmasınlar dimi mantıksız . İnsanlar başkalarını düşündükçe kendi içinden geleni yapamıyor olur bu kimse kimseye eleştirme hakkını vermez. Tatile gidemeyenler, anne babası ölenler, çocuğu olmayanlar.... bunları hesaba katarsak insanlar hiç bir şey yapmasın kim ne paylamış bizi me ilgilendirir demeli insan önce
Ben bosandigimda da üzülmüyordum şimdi de. Babam mutlu olduğu için arada onu koyup durum yapıyorum. Allah başımızdan eksik etmesinİki babası vefat eden arkadaşım .böyle paylaşımlar yapmışlar. Biraz icerlendim açıkçasi,bu durumda yazıldığı gibi yılda 1 kez babalar günü oluyor (oyuzden kutlayanlarada kızamıyorum ) babası vefat eden yada bosananlar onlarda böyle paylaşımlara üzuluyorlar demekki onlarada hak veriyorum . Sizce böyle paylaşımlar yanlismi ?Eki Görüntüle 2652449
Bana saçma gelen kısım annelerinin babalarının görmedikleri yerlerde canım anam canım babam işte anneler gününüz babalar gününüz kutlu olsun demeleri.Kimse kimsenin hayatına karışma hakkını elde etmiyor bende atmıyorum beraberim zaten hediyemi alır kutlarım. Siz başkalarının acılarını düşünerek yaşasınlar istiyorsunuz ancak o insanlar başkalarının acılarına göre hayatlarını yaşamak zorunda değil. Ki bir tek özel günlerde mi daha çok üzülür insan normalde de biri paylaştığında üzülmesi gerekir o zamanda paylaşmasınlar dimi mantıksız . İnsanlar başkalarını düşündükçe kendi içinden geleni yapamıyor olur bu kimse kimseye eleştirme hakkını vermez. Tatile gidemeyenler, anne babası ölenler, çocuğu olmayanlar.... bunları hesaba katarsak insanlar hiç bir şey yapmasın kim ne paylamış bizi me ilgilendirir demeli insan önce
Sonu gelmez insanlar herkesin hayatına burnunu sokmamayı öğrenmeliYa bunun sonu yok ki. Yaralara dokunmayı geçtim insanlar birilerini yargılamak için kullanıyor sanki sosyal medyayı. Bugün babanı paylaşma diyen yarın bikinili fotoğraf görünce ay falancayı gördün mü ne biçim foto koymuş diyor, öbür gün dua paylaşana içinden et duanı diyor. Bitmiyor yani.
Siz niye görünmeyen yerde paylaşıyor dediniz bende genel olarak size değil genel olarak cevap verdim sizin üzerinizden yani ailesi watsaptan görmeyecek diye niye ordan paylaşıyorsun diyemeyiz bu insanların çevresi paylaşıyor o da paylaşmış çoğu kişi ailem görmüştür bende paylaşayım özenmesinler diyor. İnsanlar bu eleştirileri yaptıkça bu iş uzar biri çıkar arkadaşın dediği gibi niye dua yı paylaşıyorsunuz içinizden paylaşın niye bikinili resim atıyorsunuz niye kocanızla her gün gezip tozduğunuz yeri atıyorsunuz vıcık vıcık der de der. Biri çıkar aaa şu ünlüye bak şu saate o kadar para verilir mi git yardım yap der san ki mecbur insanlar. Biz ne zaman hadd kelimesini öğrenirsek o zaman bu tarz düşüncedeki insanlara prim vermeyiz. Bu sadece özel günlere has bir şey değil insan kendi hayatına bakmalı ben aynı durumda olsam o gün ya girmem belli olucak biri paylaşmasa biri paylaşcak ya da onlar adına sevinirimBana saçma gelen kısım annelerinin babalarının görmedikleri yerlerde canım anam canım babam işte anneler gününüz babalar gününüz kutlu olsun demeleri.
kimsenin hayatında karışmıyorum bu benim fikrim.çok saçma yapılan.yakın çevresini kaybedip paylaşanlar veya bunun için paylaşım yapmamaları konusunda tek bir kelime söylemedim.böyle düşündüğümü nerden çıkardınız anlamadım
Dün bir konu gördüm hatta belkı acısından ama hadsizlikti konu sahibinin çocuğu olmuyormuş eltisi ikinciye hamile diye eltisine mesaj atmış benim çocuğum olmuyor utanmıyor musun 2. çocuğu yapıyorsun demiş. İnsanlar her şeye karışırım kafasında hadd kelimesini bir öğrenmeleri gerekYa bunun sonu yok ki. Yaralara dokunmayı geçtim insanlar birilerini yargılamak için kullanıyor sanki sosyal medyayı. Bugün babanı paylaşma diyen yarın bikinili fotoğraf görünce ay falancayı gördün mü ne biçim foto koymuş diyor, öbür gün dua paylaşana içinden et duanı diyor. Bitmiyor yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?