- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Kesinlikle katılıyorum. Hayir babam esim yanindaysa guzelce kutlu olsun derim tamam.. yanimdaki adama instagramdan siirler yazip babalar gunun kutlu olsun demek cok sacma geliyo... bunun adi *bakin biz birbirimizi ne kadar cok seviyoruz siz de görün* bence.. zaten sevgi yilda bi gün olmaz dediginiz gibi.. insan icinden gelir seni seviyorum der. Ama der yani gidip instagrama yazmazBende bu babalar anneler günü, sevgililer gününü bir türlü anlamadim gitti. Yılda bir kez dayatılan saçmalıklar.
Kutlayacaksan gidip kutla, ara kutla. Medyadan paylaşmak neden ?
İlla her duygumuzu yazmak zorundayız herkesin gözüne sanki.
Dün bir konu gördüm hatta belkı acısından ama hadsizlikti konu sahibinin çocuğu olmuyormuş eltisi ikinciye hamile diye eltisine mesaj atmış benim çocuğum olmuyor utanmıyor musun 2. çocuğu yapıyorsun demiş. İnsanlar her şeye karışırım kafasında hadd kelimesini bir öğrenmeleri gerek
Kesinlikle katılıyorum. Hayir babam esim yanindaysa guzelce kutlu olsun derim tamam.. yanimdaki adama instagramdan siirler yazip babalar gunun kutlu olsun demek cok sacma geliyo... bunun adi *bakin biz birbirimizi ne kadar cok seviyoruz siz de görün* bence.. zaten sevgi yilda bi gün olmaz dediginiz gibi.. insan icinden gelir seni seviyorum der. Ama der yani gidip instagrama yazmaz
Kisacasi konu sahibi hakli arkadaşınız.. haliyle insan der keske benim babam da yanimda olsaydi diye.. bu duyarsizlik baska bisey degil. Eskiden boyle insanlar degildik biri uzulcek diye herkes bir olur dikkat ederdi şimdi neden böyle olduk bilemiyorum..
Bence birbirimize cevap vermemize gerek yoktu herkesin kendi fikriNormalde paylaşım yapan, sosyal medyayı aktif kullanan biri değilim ama böyle mesajlar gördükçe paylaşım yapasım geliyor. İnsan psikolojisi böyle bişey.
Şimdi gidip eşimi paylaşayım babalar günün kutlu olsun kedi babası diye
Beğenmedimimi iade ettiğiniz için teşekkür ederim
Bence birbirimize cevap vermemize gerek yoktu herkesin kendi fikritabi ki paylasim yapabilirsiniz bana bunu soylemenize gerek yok ben size bisey demedim konu sahibine cevap verdim sadece bu kadar bilenmeye ne gerek var
Fikirlerimizi begenmek zorunda degiliz karsilikli begenmedik olabilir
NeeeeeeeeDün bir konu gördüm hatta belkı acısından ama hadsizlikti konu sahibinin çocuğu olmuyormuş eltisi ikinciye hamile diye eltisine mesaj atmış benim çocuğum olmuyor utanmıyor musun 2. çocuğu yapıyorsun demiş. İnsanlar her şeye karışırım kafasında hadd kelimesini bir öğrenmeleri gerek
Çocuk yapmayı yarış haline getirenlerde varNeeeeeeeeburda kendi kardeşi hamile ve seviniyor paylaşım yapıyor diye konu açanlarda var artık doğurmayı tek vazifeleri olarak görmekten vazgeçseler keşke
Yo yasayin ben de yaşıyorum. Herkes yaşıyorNe yapalım yani yaşamayalım mı herkesin bir sorunu varmesela siz babanızı özlüyorsunuz bende babamla hiç iyi şeyler yaşamadığımdan sevmiyorum babalı paylaşımları ne napayım onlarla babası iyi ama benim değil paylaşmasınlar mı diyeyim
Haklısın.az önce bı şok daha yaşadım ...bu paylaşımı yapan arkadaş . kızının babasının gününü kutlamış aynı hikayede :)Annemi ve babamı 21 yıl önce aynı anda kaybettim. Acılarım insanların basit bir paylaşımıyla artmayacak ya da azalmayacak kadar derin ve kişisel ya, bir paylaşımla oraya ulaşamazlar. Birilerinin babasıyla daha uzun ve güzel zamanlara sahip olmuş olmasının benimle ne alakası var? Ailemi özlemek için bunları görmeme gerek yok ki. Hayatımın gerçekleri bunlar ve herkesten bağımsız. Bazı gerçekleri görmekte fayda var; dünya kimsenin etrafında dönmüyor. Çevremizdeki herkesin bize göre yaşamasını bekleyemeyiz. Bunu kabul edemeyenler için tek çare sosyal medyadan inzivaya çekilmek olabilir.
İşte çünkü dünya onun etrafında dönüyor.Haklısın.az önce bı şok daha yaşadım ...bu paylaşımı yapan arkadaş . kızının babasının gününü kutlamış aynı hikayede :)Mune sen geldin aklıma yazmışsın en büyük haksızlığı kızıma yapardim ozaman.arkadas kızına haksızlık yapmamış ama başkaları pek umrunda olmamış.yazdim ona busefer dayanamadım .haklısın dedi bişi demedi baska
Ayy çok sasirdimya mesaj attıktan sonra .kızının babasıyla fotosunu kaldırdı hikayedenİşte çünkü dünya onun etrafında dönüyor.
kutlanmasına tabi ki kimse bi şey diyemez ama paylaşım yapmak bana da görgüsüzlük gibi geliyor. kutla geç işte neden paylaşılıyor ki saçma buluyorum. yani neden bunu başkalarıyla paylaşmak isteyeyim onu anlamıyorum.İki babası vefat eden arkadaşım .böyle paylaşımlar yapmışlar. Biraz icerlendim açıkçasi,bu durumda yazıldığı gibi yılda 1 kez babalar günü oluyor (oyuzden kutlayanlarada kızamıyorum ) babası vefat eden yada bosananlar onlarda böyle paylaşımlara üzuluyorlar demekki onlarada hak veriyorum . Sizce böyle paylaşımlar yanlismi ?Eki Görüntüle 2652449
Haklısın.az önce bı şok daha yaşadım ...bu paylaşımı yapan arkadaş . kızının babasının gününü kutlamış aynı hikayede :)Mune sen geldin aklıma yazmışsın en büyük haksızlığı kızıma yapardim ozaman.arkadas kızına haksızlık yapmamış ama başkaları pek umrunda olmamış.yazdim ona busefer dayanamadım .haklısın dedi bişi demedi baska
Bu saate kadar bu durumu görüp etkilenmiştim ama az önce aynı kişinin kızının babasıyla fotosunu koyup babalar gününü kutlamasini görünce fikrim değişti .Haklı yerden göğe kadar.Eskiden sosyal medya mı vardı?Telefon edilir,yakınsa ziyaret edilirdi.Oraya yazınca ne oluyor?Gösteriş furyasından başka bir şey değil.
Valla ben şoktayım şuan oysaki çok üzülmüştüm :) bidaha ciddiye almamayi öğrenmiş oldumİnsanlarin her paylastigini yazdigini ciddiye almayin. Şunu yapmayin bunu yapmayin yazar 2 gun sonra kendisi yapar.
Bende var bir tane bu modelden laf sokmali sözler veya özlü sözler paylaşmak hobisidir mesela.
Yalaka degilim, yalaka olmadigim için sevilmiyorum diye 8172638181 tane paylaşimi vardir ama yalakanin önde gidenidir, para geldiği için kufur yediği insanla bile can ciger olmuş biridir. Eee ne de olsa bunlari herkes bilmiyor...
Çoğu boş konuşuyor. Sokaga cikma yasaginda markete koşanlara duyar kasan story atip ayni akşam eşini markete yollamiş poset poşet ekmek aldirmiş insanlar da var.
Valla ben şoktayım şuan oysaki çok üzülmüştüm :) bidaha ciddiye almamayi öğrenmiş oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?