söyle yazıyım 3 oglu var 2 sini bosandı sence kim yuzunden tabili gaza gelen ogulları yuzunden gelinleri severmi diye sor tüm amca dayı hala teyze gelinlerini sevmez ona göre kendi kızları kuzenleri prenses gelinde neymis der oo cocukları almıs ellerine sıra esimde sanırımsizdeki durumlar karmaşık, o zaman ya gidilmeyecek kendi evinizde vakit geçireceksiniz, yada herkes kendi ailesi ile bayramda birlikte olacak.Nasıl insanlar ki bayramda yanlarına gelen gelinlerine bu denlı kötü davranabiliyorlar.
sürahi hanım yanında halt etmiş desenizesöyle yazıyım 3 oglu var 2 sini bosandı sence kim yuzunden tabili gaza gelen ogulları yuzunden gelinleri severmi diye sor tüm amca dayı hala teyze gelinlerini sevmez ona göre kendi kızları kuzenleri prenses gelinde neymis der oo cocukları almıs ellerine sıra esimde sanırım
söyle yazıyım 3 oglu var 2 sini bosandı sence kim yuzunden tabili gaza gelen ogulları yuzunden gelinleri severmi diye sor tüm amca dayı hala teyze gelinlerini sevmez ona göre kendi kızları kuzenleri prenses gelinde neymis der oo cocukları almıs ellerine sıra esimde sanırım
Cnm ben ne yapıyorum biliyomusun.evet kızlar simdi bayram mezusu var yine esim alısmıs her seferinde tüm bayram gunlerinde ailesinde gecirmek istiyo tama benim ailemede gelir ama 7 senedir bıktım yani yasıtlarım bozcada gökceada gezsin benim ne isim var sehir hayatından uzak bi yerde
,
bide durumuda biliyosunuz kaynana karsılamaz bisey yapmaz ne hazırlık ne bisey surat bi karıs hani esinin hatrı vs diyenler icin yazıyım esim o hatrı coktan gecti kaynana görümce bi sürü sey yaptı esim bana yok öyle degil yok ben konustm dedi benimde kafam rahattı esim beni kolladı diye megerse yalan söylemis ne konusmus ne bisey hatta üstüne dalga gecmisler bana göre
o insanların yuzunu görmek bile istemiyorum bi sürü sey var tabi
ama esime dedim sen gidebilirsin senin ailen neden gitmiyorum cünkü esim arayı koruyamıyor annesine babasına bakın esim 2 gun geliyo sesinizi cıkarmayın huzurlu duralım diyemiyo kaynana herseye karısıyo bide esimin yanında laf söyler bende durmam cvp veririm esim hala bakar anne sende burda yanlıssın demez bide 7 senedir her seferinde bak bu sefer baska olcak bu sefer susturcam diye diye kandım gittim hadi gönlü olsın hesabı ama gecen seneden beri
aslında ablaları be kaynannayla bir olup arkamdan is cevridiginden beri geri cekildim sen ne istersen yap dedim
simdi gelelim konumuza yine dedim bayramın 1 gunu gidelim pazar dönücez düsünün 3 gun var yine yok arifeden gidicekmis dedim senin maksatın esinle gitmek degilse o baska ben ait olmadıgım yerde neden 3 gunden fazla duruyım kı rahat etsem neyse bayramın 1 gununu beyenmiyomus beyefendi dedim el öpmekse el öpmek iste cuma gidicez pazar dönücez daha ne
siz napıyosunuz bu durumda
Biz kendimize böyle bir mecburiyet koymuyoruz.canimiz isterse gideriz istemezse gitmeyiz özel günlerde aileye gidilecek diye bir zorunluluğumuz yok canımız ne isterse onu yapıyoruz çok şükür ki böyle bir eşim var insanlar gerçekten çok tuhaf....evet kızlar simdi bayram mezusu var yine esim alısmıs her seferinde tüm bayram gunlerinde ailesinde gecirmek istiyo tama benim ailemede gelir ama 7 senedir bıktım yani yasıtlarım bozcada gökceada gezsin benim ne isim var sehir hayatından uzak bi yerde
,
bide durumuda biliyosunuz kaynana karsılamaz bisey yapmaz ne hazırlık ne bisey surat bi karıs hani esinin hatrı vs diyenler icin yazıyım esim o hatrı coktan gecti kaynana görümce bi sürü sey yaptı esim bana yok öyle degil yok ben konustm dedi benimde kafam rahattı esim beni kolladı diye megerse yalan söylemis ne konusmus ne bisey hatta üstüne dalga gecmisler bana göre
o insanların yuzunu görmek bile istemiyorum bi sürü sey var tabi
ama esime dedim sen gidebilirsin senin ailen neden gitmiyorum cünkü esim arayı koruyamıyor annesine babasına bakın esim 2 gun geliyo sesinizi cıkarmayın huzurlu duralım diyemiyo kaynana herseye karısıyo bide esimin yanında laf söyler bende durmam cvp veririm esim hala bakar anne sende burda yanlıssın demez bide 7 senedir her seferinde bak bu sefer baska olcak bu sefer susturcam diye diye kandım gittim hadi gönlü olsın hesabı ama gecen seneden beri
aslında ablaları be kaynannayla bir olup arkamdan is cevridiginden beri geri cekildim sen ne istersen yap dedim
simdi gelelim konumuza yine dedim bayramın 1 gunu gidelim pazar dönücez düsünün 3 gun var yine yok arifeden gidicekmis dedim senin maksatın esinle gitmek degilse o baska ben ait olmadıgım yerde neden 3 gunden fazla duruyım kı rahat etsem neyse bayramın 1 gununu beyenmiyomus beyefendi dedim el öpmekse el öpmek iste cuma gidicez pazar dönücez daha ne
siz napıyosunuz bu durumda
limoncu bayramda kayınvalide de kalma konusunu niye bu kadar stres yapıyorsunuz ki? Ben sizi tuttuğunu koparan biri olarak görüyordum, siz 2 gün mü kalmak istiyorsunuz? 2 gün kalın çantanızı hazırlayıp eşinize de hadi eve dönüyoruz deyin, dönmüyorum derse binin otobüse evinize geri gelin, kalsın o annesinde, sonuçta her bayram bu yüzden kavga çıkıyor demiyor musunuz? 4 gün kalacağız diye diretirse yine kavga çıkacak o zaman, e öyleyse tüm bayramı kavga ve stresle geçirmek yerine ben olsam gider 1 gece kalır ertesi gün eşli veya eşsiz dönerim evime, bayramın kalan kısmını da istediğim gibi geçiririm.
Ya da baştan gitmeyeceksiniz, eşiniz tek gidecek, ben şahsen rahatsız olduğum ortamlara suratım on karış girmek yerine eşimi yolluyordum tek başına, onun gelmek istemediği yerlere de ben tek gidiyordum, bayram diye gitmek istemediğiniz bir yere zorunluluğunuz yok ki.
Soyle ki eger gider de 1 gun sonra donersem aileme de haksiz gotur bide ayni kavgalar olur esimle bu bi fay hatti gibi ya benim dedigim yada o geldiginde bosanalim dicek Ben bunu bekliyorum cunku birlikte gidip 2 gun kalip mutlu olmak varken 4 gun duralim arifeden gidelim yoksa kavga cikaririm bosaalim muhabbeti yapan biri icin evlikik surdurmenin anlami yok bakalim Ben gitmicem arifeden giderse kendi bilir annesi diger ogullarini bosatti bi bu kaldi kafayi calistirmazsa kendi tercihi artikCnm ben ne yapıyorum biliyomusun.
Eşimin tarafından kimse ile görüşmüyorum.
Ne giderim ne gelirim.
Telefonda slm söyleseler bile o selamı da almam da artık eşim selam söylüyor die 40 kere döner etrafımda o dönüşlerinde artık gülmem gelir tamam a.s derim.
Eşim aşırı iyi ve çok tatlı bı adam, aşırı iyi olmasa o selamı dahi almam.
Valla insanları bu kıvama onlar getiriyor.
Dünyaya bir defa geliyorum kimse için sinirlerimi de bozamam.
Soyle ki eger gider de 1 gun sonra donersem aileme de haksiz gotur bide ayni kavgalar olur esimle bu bi fay hatti gibi ya benim dedigim yada o geldiginde bosanalim dicek Ben bunu bekliyorum cunku birlikte gidip 2 gun kalip mutlu olmak varken 4 gun duralim arifeden gidelim yoksa kavga cikaririm bosaalim muhabbeti yapan biri icin evlikik surdurmenin anlami yok bakalim Ben gitmicem arifeden giderse kendi bilir annesi diger ogullarini bosatti bi bu kaldi kafayi calistirmazsa kendi tercihi artik
millet bozcadada gökceada gezsin bende 4 gun kaynana yanında oturıyım bide köy gibi bi yer sacmalık yasım kac benim bu genc yasta ne isim olur yeter 10 senedir aptal gibi uydum bu seferde 10 sene esim bana uysun uymuyosada kendi bilir bakalım ne olucak bayramdan sonraBiz arefe günü aile ziyareti yaparız el öperiz bayramın 1.günü yola çıkarız tatile gideriz
aynı fikirdeyimBayram zamanı kavgalarını hiç anlamıyorum-anlam veremiyorum diyeyim özetle.
Tuhaf geliyor bana bu tip şeyler. Yok önce benim annemlere gideceğiz, yok 4 gün kalacağız filan yav ne gerek var hiç mi görmüyorsun anneni sanki :/ Arada kilometreler olur da aylardır görmemiş olursun, tamam kal 2-3 gün ama işte bana manasız geliyor. Çocuğum büyüsün evlensin, gitsin karısıyla dağ bayır, deniz okyanus gezsin, yüzleri gülsün mutlu olsunlar, ben daha mutlu olurum şahsen. Huzursuzluk çıkarınca rahatlayan kv modellerini-kocaları anlayamıyorum, ne çeşit bir egodur, bencillikte kaçıncı seviyedir yani. :/ Gençler bırak gezsin, tatil her zaman olmuyor iş güç, devir değişti. Millet affedersin köpek gibi çalışıyor, bayramda bi elin eksik öpülüversin nolcak.
Hak veriyorum bu konuda sana Limoncu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?