sizde durumlar nasıl işliyor

Limoncu nerelerdesin sen yahuu? Canım boz 1-2 altın. Bak altın da yükseldi. Yap bir tatil planı. Gitme kaynanaya falan.

İlla bir düzene oturtmadık yani tatile gittiğimizde oldu aileler ile geçirdiğimizdeuzun bayramları genelde tatille değerlendiririz kısa bayramları aile ile geçiririz gibi Bayram sabahı kv lere gideriz eşim babası kardeşleriyle bayram namazına gider sonra kahvaltı el öpme oradan annemlere geçeriz orada ziyaret edeceğimiz yerleri ziyaret ederiz öğle ya da akşam yemeğini de annemler de yeriz. Geri kalan günler saatler bizimdir. Aileler araç mesafesiyle 15 dakika o yüzden böyle gitmeler gelmeler sıkıntı olmuyor.

Limoncu nerelerdesin sen yahuu? Canım boz 1-2 altın. Bak altın da yükseldi. Yap bir tatil planı. Gitme kaynanaya falan.
Yahu kadın derdini soruyor siz altın derdindesiniz birikimim yapmanın neyi kötü anlamıyorum şu an kadın farklı bir seyden bahsediyor siz farklı

Konunun içinde bu da var. Benimkide fikir. Bozarsın altınını gidersin. Basit.

Yoksa birikim yapma diyen yok. Bu sıkıntıları çekiceğime 2 altının hesabını yapmam. Yer içer gelirim.

Amann limoncu got iki gun kal ne olacak.gitmesen hizursuzluk cikacak.
ZTen sen bayramlarda gitmiyordun esin tek gidiyordu.
Bekarim am evlilik birazda fedakarlik gerektirir

Bizimde ilk bayram olacak evlendigimizden beri. Ve bende gitmicem ama benim sebeplerim başka. Sevilmeme sayilmama istenmeme degil. Benim sebebim bana cocuk varmi diye soracak olmalari ve benim dis görüntüm (biraz zayıfım) elestieilcek olmam. Ha birde ben oraya gidince ac kalıyorum. Allah var hersey hazırlanıyor ama benim damak tadma uymayan yemekler oldugu icin ayip olmasin diye yiyorum 1 2 lokma. Neyse. Demem.o ki bana kimse istemedigim birseyi yaptiramafi yaptiramaz. Esime gelmicem dedim bana tamam dedi. Bakalim 1 hafta sonra bu tamam degiscek mi. Her türlü kavgaya hazirlikliyim.

Konunun içinde bu da var. Benimkide fikir. Bozarsın altınını gidersin. Basit.

Yoksa birikim yapma diyen yok. Bu sıkıntıları çekiceğime 2 altının hesabını yapmam. Yer içer gelirim.
Kadıncagız altın hesabımı yapıyor sence eşi inat etmiş para olsada olmasa da köye gitmek istiyor ana fikri anlamanızı öneririm

Limoncu ner elerdesin sen yahuu? Canım boz 1-2 altın. Bak altın da yükseldi. Yap bir tatil planı. Gitme kaynanaya falan.
cok sükür altınlarım azda olsa var maksat bozup tatile gitmek degil tavsanlı arkadasın dedigi gibi ana fikir i anla

ne demeliyim tavrım ne olmalı her bayramda 4 gun orda gecirilmez kş arkadasım yasıtlarım asos fethiye gezsin bu arada tatile git diyenler icin tatile gittik geldik zaten

maksat bayramlarda neden 4 gun durulması yani ille kalıcaksan 1 gunu git 1 gece yat yeter bunun icin ne demeliyim diye sordum bak sana ana fikir simdi cıkartırsın iste heraldee

bu arada merak edenlere yazıyım gitmiyorum esim yarın gidicek 4 gun yok

tavşanlı arkadaş seni çok iyi anlıyor kaygısız ol...
keşke oda inat etmeseydi bi gün iki gün kaılıp dönse idi... boşver o öyle mutlu olacaksa boşver...
hiç sende kendini üzme sen ufak tefek plan yap.. kafanı dağıt...
bazen ilişkide böyle ayrı takılmalar çok tatlı oluyor...

söyle bisey adam bana ben her bayramlarda 3 4 gun kalıcam diyo ben neden ömrümü böyle özel günlerde ayrı geciriyim ki yazık gunah yasıtlarım kendi kendine eglensin is tatil degil tatile zaten cıktın maksat böyle günleri degerlendirmek adam bayramları köy olarak görüyo nerde ask nerde sevgi dur 1 gece gel valla dünden beri telini acmıyorum bakalım ne olucak bi is bulsam derhal ayrımcada bakalım

Ne işi varmış canım arefeden,siz de bir ailesiniz.Biz sabah nasipse kahvaltımızı yapacağız evimizde,sonra eşimin ailesine gideceğiz,akşam evimize dönüp yarında benim ailme gideceğiz, eşim işleri yüzünden gece dönececek,biz çocuklarla kalacağız.3 gün kalıp ne yapacaksınız orada ,bayram tek oraya mı geldi

Eşin 4 koca gün ne yapıyor orada,arkadaşlarıyla mı geziyor,onu bile yapmıyor,köşe minderi gibi oturuyor geldi bana...

yaa bizde cocuk yok ama bu kafada bana yanlıs geliyo yani 8 senedir sus us yeter artık gerci 2 senedir gitmiyodum ama ugraslarım bosa bence her bayram afereden git 4 gun kla bide huzursuzluk diz boyu dısarı cıkmayın balkıonda durmayın ne yemek yapıcanız bize diyo ama kızları geldimi geceden giriyo terbiyesiz kadın esim benle evlli oldugundna beri yemek yememistir ama asla yuzlemez bana millet kaynanasına gider 5 cesit yemek meze hazır bizde kadın utanmadan uykuya yattım deyip her seferinde 5 dakka kapıda bekiyoz esim bunları birebir görüp asla sesini cıkarmıyo

tabi daha bi süür sey var benim gitmememde bunları yuzler gibi 4 gun durusa tabi millet beni cagarmaz nasılsa oglum geliyo kafasında bu bayramda bizdede isler kopucak bakalım ama

Valla can sıkıcı,bak kaç bayramdır bu konuları açıyorsun,değişen birşey yok.Ailedir,elbet gidilecek,ama 7 yıllık gurbetten kavuşmuş gibi çöküp kalmak nedir.
Çok mu uzak mesafe,bayram harici göremiyor mu ailesini Mune güzel fikir vermiş,üzülmektense kontrolü ele al,istediğin kadar kal,atla otobüse dön,ailen mi getirip götürüyor seni,gerek yokki,otobüsler heryerde var...

yooo anasıyla ablalarıyla dedikodu pesinde ne olycak

gitmeyin o tek gitsin kalsın köyünde sizde tek başına gezin tozun .... niye tek gezeyim evliyim ben demeyin zira kocanız gayet bekar adam kafasıyla bencilce karar verip koca tatili anasının dizi dibinde geçirme planı yapıyor... ayrıca ek not tek gezmenin tadıda bi başka

Orası bam teli işte,sabrın son noktası,bardağın taştığı yer

yoo nisanda 1 hafta gitti gördü ailesini yaa iste onlar 1 gunde olsa yuzlemek cok zoruma gidiyo sen kimsin yani ki beni karsılamyoyosun esime kızgınlıgım neden müdahele etmiyo anne bak burda yanlıssın sonra bak bu kız gelmez tabi demiyo yasam sartlarımız düsüncelerimiz kültürümüz yemeke yememiz bile farklı bu arada göcmeniz yani yemek derken catal bıcak görgü kültürden bahdesiyrum migdem bulanıyo salataya ekmek banmak tavuk elle yemek vs vs vs gibi

kadınlar olsa hemen ailesini uyarırı dımı anne bak yapma rahatsız oluyo esim diye esimde bunları görüyo babası yanımda atletsiz oturur bayram gunu bunun bile kavgası oldu esim baba giyinsene diyemedi ben bilmem babamı atletle balkona cıksın göriyim adap vardır der kaldıkı gelininin yanında atlet le olucak

offffffff niye evlendin diye sor 21 yasındaki cocuk gelin der susarım pehhhhhh kimligimi yeni buldum iste 30 dan önce kimse evlenmesin :)) kamu spotu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…