- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
Yahu kadın derdini soruyor siz altın derdindesiniz birikimim yapmanın neyi kötü anlamıyorum şu an kadın farklı bir seyden bahsediyor siz farklıLimoncu nerelerdesin sen yahuu? Canım boz 1-2 altın. Bak altın da yükseldi. Yap bir tatil planı. Gitme kaynanaya falan.
Konunun içinde bu da var. Benimkide fikir. Bozarsın altınını gidersin. Basit.yasıtlarım bozcada gökceada gezsin benim ne isim var sehir hayatından uzak bi yerde
Yahu kadın derdini soruyor siz altın derdindesiniz birikimim yapmanın neyi kötü anlamıyorum şu an kadın farklı bir seyden bahsediyor siz farklı
Kadıncagız altın hesabımı yapıyor sence eşi inat etmiş para olsada olmasa da köye gitmek istiyor ana fikri anlamanızı öneririmKonunun içinde bu da var. Benimkide fikir. Bozarsın altınını gidersin. Basit.
Yoksa birikim yapma diyen yok. Bu sıkıntıları çekiceğime 2 altının hesabını yapmam. Yer içer gelirim.
cok sükür altınlarım azda olsa var maksat bozup tatile gitmek degil tavsanlı arkadasın dedigi gibi ana fikir i anlaLimoncu ner elerdesin sen yahuu? Canım boz 1-2 altın. Bak altın da yükseldi. Yap bir tatil planı. Gitme kaynanaya falan.
tavşanlı arkadaş seni çok iyi anlıyor kaygısız ol...cok sükür altınlarım azda olsa var maksat bozup tatile gitmek degil tavsanlı arkadasın dedigi gibi ana fikir i anla
ne demeliyim tavrım ne olmalı her bayramda 4 gun orda gecirilmez kş arkadasım yasıtlarım asos fethiye gezsin bu arada tatile git diyenler icin tatile gittik geldik zaten
maksat bayramlarda neden 4 gun durulması yani ille kalıcaksan 1 gunu git 1 gece yat yeter bunun icin ne demeliyim diye sordum bak sana ana fikir simdi cıkartırsın iste heraldee
bu arada merak edenlere yazıyım gitmiyorum esim yarın gidicek 4 gun yok
söyle bisey adam bana ben her bayramlarda 3 4 gun kalıcam diyo ben neden ömrümü böyle özel günlerde ayrı geciriyim ki yazık gunah yasıtlarım kendi kendine eglensin is tatil degil tatile zaten cıktın maksat böyle günleri degerlendirmek adam bayramları köy olarak görüyo nerde ask nerde sevgi dur 1 gece gel valla dünden beri telini acmıyorum bakalım ne olucak bi is bulsam derhal ayrımcada bakalımtavşanlı arkadaş seni çok iyi anlıyor kaygısız ol...
keşke oda inat etmeseydi bi gün iki gün kaılıp dönse idi... boşver o öyle mutlu olacaksa boşver...
hiç sende kendini üzme sen ufak tefek plan yap.. kafanı dağıt...
bazen ilişkide böyle ayrı takılmalar çok tatlı oluyor...
Ne işi varmış canım arefeden,siz de bir ailesiniz.Biz sabah nasipse kahvaltımızı yapacağız evimizde,sonra eşimin ailesine gideceğiz,akşam evimize dönüp yarında benim ailme gideceğiz, eşim işleri yüzünden gece dönececek,biz çocuklarla kalacağız.3 gün kalıp ne yapacaksınız orada ,bayram tek oraya mı geldievet kızlar simdi bayram mezusu var yine esim alısmıs her seferinde tüm bayram gunlerinde ailesinde gecirmek istiyo tama benim ailemede gelir ama 7 senedir bıktım yani yasıtlarım bozcada gökceada gezsin benim ne isim var sehir hayatından uzak bi yerde
,
bide durumuda biliyosunuz kaynana karsılamaz bisey yapmaz ne hazırlık ne bisey surat bi karıs hani esinin hatrı vs diyenler icin yazıyım esim o hatrı coktan gecti kaynana görümce bi sürü sey yaptı esim bana yok öyle degil yok ben konustm dedi benimde kafam rahattı esim beni kolladı diye megerse yalan söylemis ne konusmus ne bisey hatta üstüne dalga gecmisler bana göre
o insanların yuzunu görmek bile istemiyorum bi sürü sey var tabi
ama esime dedim sen gidebilirsin senin ailen neden gitmiyorum cünkü esim arayı koruyamıyor annesine babasına bakın esim 2 gun geliyo sesinizi cıkarmayın huzurlu duralım diyemiyo kaynana herseye karısıyo bide esimin yanında laf söyler bende durmam cvp veririm esim hala bakar anne sende burda yanlıssın demez bide 7 senedir her seferinde bak bu sefer baska olcak bu sefer susturcam diye diye kandım gittim hadi gönlü olsın hesabı ama gecen seneden beri
aslında ablaları be kaynannayla bir olup arkamdan is cevridiginden beri geri cekildim sen ne istersen yap dedim
simdi gelelim konumuza yine dedim bayramın 1 gunu gidelim pazar dönücez düsünün 3 gun var yine yok arifeden gidicekmis dedim senin maksatın esinle gitmek degilse o baska ben ait olmadıgım yerde neden 3 gunden fazla duruyım kı rahat etsem neyse bayramın 1 gununu beyenmiyomus beyefendi dedim el öpmekse el öpmek iste cuma gidicez pazar dönücez daha ne
siz napıyosunuz bu durumda
Eşin 4 koca gün ne yapıyor orada,arkadaşlarıyla mı geziyor,onu bile yapmıyor,köşe minderi gibi oturuyor geldi bana...ayyy bunlar bide köyde yaa köyy yani patla sıkıntıdan esimde sıkıldıgımı biliyo ki onun icin hadi dedim geen bayramın 1 gunu ordayız pazar dönücez eee daha ne zorluyon bide her seferinde kavga edip dönüyoruz
yani düsün ya kaynana yüzünden ya görümce buna yuz veren kim esim eee neden buna göz yumuyım ki sen arayı saglayamıyosun birazda senin canın sıkılsın bakalım
bana diyo bekar gibi bayrama gidiyorum ee dedim o zaman 4 gun degil 3 gun kal esinle git buda ona uymazmıs dedim sende kusura bakma ben senin icin 3 gun veriyorum ama sen arifeden gidemedim diye benle ayrılma muhabbeti yapıyosun dedim kusura bakma bunun icin buyuk kavga cıkarıyosan zaten bizim cok sorunumuz var demek
düsünün neleri tolere ettim hadi aman agzımızın tadi kacmasın ali rıza bey gibi eee karsımdakide biraz ailesine yerini bildircek benim karım geliyo kavga cıkarmayın dicek ama yok onuda diyemez
yaa bizde cocuk yok ama bu kafada bana yanlıs geliyo yani 8 senedir sus us yeter artık gerci 2 senedir gitmiyodum ama ugraslarım bosa bence her bayram afereden git 4 gun kla bide huzursuzluk diz boyu dısarı cıkmayın balkıonda durmayın ne yemek yapıcanız bize diyo ama kızları geldimi geceden giriyo terbiyesiz kadın esim benle evlli oldugundna beri yemek yememistir ama asla yuzlemez bana millet kaynanasına gider 5 cesit yemek meze hazır bizde kadın utanmadan uykuya yattım deyip her seferinde 5 dakka kapıda bekiyoz esim bunları birebir görüp asla sesini cıkarmıyoNe işi varmış canım arefeden,siz de bir ailesiniz.Biz sabah nasipse kahvaltımızı yapacağız evimizde,sonra eşimin ailesine gideceğiz,akşam evimize dönüp yarında benim ailme gideceğiz, eşim işleri yüzünden gece dönececek,biz çocuklarla kalacağız.3 gün kalıp ne yapacaksınız orada ,bayram tek oraya mı geldi
yooo anasıyla ablalarıyla dedikodu pesinde ne olycakEşin 4 koca gün ne yapıyor orada,arkadaşlarıyla mı geziyor,onu bile yapmıyor,köşe minderi gibi oturuyor geldi bana...
Valla can sıkıcı,bak kaç bayramdır bu konuları açıyorsun,değişen birşey yok.Ailedir,elbet gidilecek,ama 7 yıllık gurbetten kavuşmuş gibi çöküp kalmak nedir.yaa bizde cocuk yok ama bu kafada bana yanlıs geliyo yani 8 senedir sus us yeter artık gerci 2 senedir gitmiyodum ama ugraslarım bosa bence her bayram afereden git 4 gun kla bide huzursuzluk diz boyu dısarı cıkmayın balkıonda durmayın ne yemek yapıcanız bize diyo ama kızları geldimi geceden giriyo terbiyesiz kadın esim benle evlli oldugundna beri yemek yememistir ama asla yuzlemez bana millet kaynanasına gider 5 cesit yemek meze hazır bizde kadın utanmadan uykuya yattım deyip her seferinde 5 dakka kapıda bekiyoz esim bunları birebir görüp asla sesini cıkarmıyo
tabi daha bi süür sey var benim gitmememde bunları yuzler gibi 4 gun durusa tabi millet beni cagarmaz nasılsa oglum geliyo kafasında bu bayramda bizdede isler kopucak bakalım ama
yooo anasıyla ablalarıyla dedikodu pesinde ne olycak
Orası bam teli işte,sabrın son noktası,bardağın taştığı yerKonuyu okurken siz hiç gitmeyeceksiniz eşiniz yanlız gidecek sandım ama cuma gidelim diyormussunuz bana göre yanlis yapıyorsunuz ha 3 gün ha 4 gün ne farkeder ki bunun için eşle kötü olmaya değmez bence ha deseniz ki ben hiç gitmek istemiyorum eşim zorla götürüyor o ayrı tabi ama zaten 3 gün kalmayı kabul etmişsin 4 olsa ne olurki
yoo nisanda 1 hafta gitti gördü ailesini yaa iste onlar 1 gunde olsa yuzlemek cok zoruma gidiyo sen kimsin yani ki beni karsılamyoyosun esime kızgınlıgım neden müdahele etmiyo anne bak burda yanlıssın sonra bak bu kız gelmez tabi demiyo yasam sartlarımız düsüncelerimiz kültürümüz yemeke yememiz bile farklı bu arada göcmeniz yani yemek derken catal bıcak görgü kültürden bahdesiyrum migdem bulanıyo salataya ekmek banmak tavuk elle yemek vs vs vs gibiValla can sıkıcı,bak kaç bayramdır bu konuları açıyorsun,değişen birşey yok.Ailedir,elbet gidilecek,ama 7 yıllık gurbetten kavuşmuş gibi çöküp kalmak nedir.
Çok mu uzak mesafe,bayram harici göremiyor mu ailesiniMune güzel fikir vermiş,üzülmektense kontrolü ele al,istediğin kadar kal,atla otobüse dön,ailen mi getirip götürüyor seni,gerek yokki,otobüsler heryerde var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?