sizde durumlar nasıl işliyor

Ayrılmaya karar verdiniz anlamadım limoncu28
yok tam tersi o ayrılalım deyince bende ayrılalım dedim dumura döndü bende anllattım senelerdir sana katlanıyorum ben her seferinde laflaır yuttum artık yutamam bayramlarsa yanızda kalamam dedim bak hayatına dedim sonra o yumusadı tamam 1 gun durucaz dedi bundan sonra bakalım görücez söz verdi tutarsa ne ala

canım kurban bayramı daha uzun inş unutmaz sözünü...

canım kurban bayramı daha uzun inş unutmaz sözünü...
heryin ciddiyetinin farkındaydı esyaları bile bölüstük cünkü bu kadar ileri gitmemistik o zannettiki ilk günler sen bu cesareti nerden buluyosun calısmıyosun bile dedi zannettmis ben calısmuyorum nasılsa susarım hakreti yer otururum bosanalım deyince dumur oldu artık bayramlar 1 gece kalıcaz benim icin buyuk bi zafer bu 4 gun kalan adam icin

seni cok seviyorum dedi hemde ayrılma muhabbeti yapıyodu dedim valla seven fedakarlık yapar ben 20 yasında sana kacarken ailemi arkamda bırakırken hic demedim ben sana kacamam gelemem sevdim ve sonuclarına katlandım 2 sene ailemle küs kaldım sen ne yaptım dedim ananın ablanların eteklerindne cıkıp buda benim karım diyemedin dedim baktı ben ciddiyim tamam seni cok seviyoruma ayaklarıma kapanmaya dondu sonra dedim tamam seni kaybetmek istemiyorum istedigin gibi olsun dedi bakalım

ama ikimizde farkındayız ikimizde sözleri tutmazsak bidaha geri dönüsü olmazz

hakkında hayırlısı olsun inş düzelir seni üzmez sende ufak ufak yine iş bak..

gerçekten anlamıyorum kendi kızlarına gelince kaynana sına gitmeden bize gelsin diye bekliyorlar ama gelinleri agaç kavuğundan çıkmış gibi davranıyorlar. Allah ıslah etsin gerçekten evlilikte asıl problem erkek ailesi demiyorlar ki bir bayramınız var gezin mutlu olun .

iş hep devam zaten ayrılsamda evlensemde calısmak istşiyorum hatta 1 senedir is arıyorum ama yokk
iş ve işçi bulma kurumuna başvurdun mu onların dönemsel kursları oluyor meslek edindirme kursları sonrada işe alım yapıyorlar denesene bir evde boş oturmaktan iyidir.

söylede bisey var 2 kızıda yanında 2 side kaynanalarıyla görüsmüyo esimede bunu anlattım dedim sen farkındamısın kız kardeslerin analarının yanına ben nerdeyim senin gönlün olsun diye senin ananın yanında üstüne trip hakaret öyle deyince biraz biraz farkına vardı galiba

iş ve işçi bulma kurumuna başvurdun mu onların dönemsel kursları oluyor meslek edindirme kursları sonrada işe alım yapıyorlar denesene bir evde boş oturmaktan iyidir.
sürekli takip ediyorum biliyomusun bilgisarayımda sekmede biri iskur biri karinet net yenibiris yani o kadarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…