sizde durumlar nasıl işliyor

tek geziyom zaten ki 8 senedir olunca neden evliyim ki artık diye sorgulamaya basladım adam simdiden agustozdada 1 hafta kalcam diyo

Orası bam teli işte,sabrın son noktası,bardağın taştığı yer
aynen ben esim icin genede hadi dedim 1 gun daha az olursa belki katlanırım ama o 4 gun deyip bide bana hakaret eden ablalarını arayıp siz nasıl konusuyosunuz dicene abla bi istedgin varmı diye ararsa kocam bana kıyarsa ablası ne yapmaz sonra arkamdada esime karsı konusurlar eminim esimde onlara katılır hic güvenim yok o konuda

Benim eşimin ailesi başka şehirde. Ramazan bayramını burada, kurban bayramını kayinvalidemlerde geçiriyoruz ama kurban bayramında da ilk gün sabah benim annemlere gidip oradan yola çıkıyoruz. Bizde sorun olmuyor. Zaten eşimin ailesi de melek gibidir. Öyle ayak sürüyerek falan değil güle oynaya gidiyorum ama tabi sizin durum farklı.

Oo atlet matlet,ki birde çıplak olacak
ben de hiç hoşlanmam,neymiş o

nee sans biliyomusun eskiden bile bekarken yani kaynanaya nefretle bakan tiplerden degildim derdim aman olsun gezelim denize gidelim günlere takılalım kahve cay sohpetleri yaparım ama hicbirindne hoslanmayan suratsız b kaynanna düstüm

Oo atlet matlet,ki birde çıplak olacak
ben de hiç hoşlanmam,neymiş o
gördü adap 0 esim nasıl rahatsız olmyo diyodum düne kadar sonra düsündüm mal aynı ki sadece ben biraz esimi yonttum bazı konularda icindeki öküz bu demekki rahatsız olmyo ben 90 yasındali dedemi öyle görmedim yılandan gül dogmaz arkadas yılandan ciyan olur anca buda kapak sözü olsun

Allah sabır versin. Bu işi ancak eşinizle konuşarak çözebilirsiniz. Konusmakla olmuyorsa rest çekeceksiniz. Yoksa omur boyu boyle gider.

tek geziyom zaten ki 8 senedir olunca neden evliyim ki artık diye sorgulamaya basladım adam simdiden agustozdada 1 hafta kalcam diyo

o zaman sizin kocada size saygı falan yok hem bencil ... işiniz zor istemediğim insanlarla aynı ortam da olmak kadar beni bozan başka bir durum olamaz... size baya baya sabır diliyorum

Benim Ailem burda yok orayada gidemiyoruz bazı bayramlarda gidiyoruz bazen annemgil geliyo orası öyle kv yede sabah gideriz kaynimla eşim konusmuyorlar onlar gelene kadar oturup kalkiyoruz diğer günlerde geziyoruz piknik felan yapıyoruz ama ben her nekadar çok haz etmesemde kv den seviyorum orayı araya mesafe koyunca sıkıntı olmuyo çayım bile önüme gelecek olursam yani o derece

Keşke baştan görebilseydin birşeyleri,göçmeniz diyorsun ya,biz karadenizliyiz,ben de görmedim,bu aile yapısıyla ilgili.Eşin de göçmen değil mi,o nereden görüp kanıksadı?Kapıdan kapıya değişir görgü ve değer yargıları.Birkaç yıl önce annemlere, İstanbulun iyi bir bölgesinde doğup büyümekle övünen bir misafir geldi,ki ailece ne kadar kültürlü ve iyi yetişmiş olduklarından dem vururlar.Adam sabah atletli,kıllı vucuduyla arzı endam etti salonda

Ben canim isteyince gidiyorum mesela 3gun diye gitmedim yorgunum pazartesi is başı hazirlik yapmaya valize usendim.. evdeyim kuzularla o da annesini gorsun gelsin hakkı tabi ki...Cocuk yokken de boyleydi bizde canim istemezse evim de kafa dinlerdim ...

2015 te 7 senelik olan limoncu
2018 de nasil hala 7 senelik evli oluyor anlamadim

Esimde aynisi 3 gun boyunca gidecekmisiz amaabeyefendi cok dusunceli 2.gunu sabahin korunde gitmeyiz 11 gibi gidermisiz cunku ise gidecez diye dinlenecekmisiz gelde deli olma

Kendi annesine bir söz söylemeyen adam, sizin annenizi mi ariyor sizi sikayet etmek icin?! onu esim yapsa heralde birak bayrama gitmeyi, bir daha asla gitmem. Ne demek ya. Sen onca ailesini cek,oda cocuk gibi seni annene sikayet etsin

Gangsta. Seni görünce "eşek arabası" konusundaki enfes cevabin aklima geliyor. Gülüyorum. Efsaneydi

Gangsta. Seni görünce "eşek arabası" konusundaki enfes cevabin aklima geliyor. Gülüyorum. Efsaneydi

Teşekkür ederim... Benim de her bayram gelir aklıma o olay ki daha neler var böyle.
Kibarcacık hanımcık bi kadın iken, dilinin yarısı dikenli biri oldum iyice sayelerinde.

Eşiniz size haksızlık ediyor. 3 4 gün ne işiniz var ki? İlk gün bayramlaşın bitti gitti. Rahatsiz olduğunuz halde sizi o evde tutmak istemesi hiç hoş değil. Tavrınızı koyup gitmeseydiniz keşke.

evet kızlar esime arifeden gitti ben o gun hic konusmadım aradı acmadım aksamıda dedim artık ben bu sekilde daha bi 10 sene cürütemem nedir yani her bayram 3 4 gun senin ailende köy gibi bi yerde anasınn ablalarının surat astıgı laf soktugu esimin gözünün önündee yaparlar esim halılara bakar korkudan

neyse dedim ben böyle bi hayat isteniyorm baya konustuk yazmıstım diger bayramdada gidicem görürsün sen demisti bana onunda etkisi olmustu bu yazımda neyse bana hak verdi haklısın cart curt ama ben malımı biliyorum o gece öpücükler resimler kapattık teli sabahı esim degismis heralde anası ne dediyse suratlı konusmalar ilgilenmemeler bende ilgilenmedim onların yanında sesi bi yerine kacmıs gibi konusur onlar yokken tatlım canm bu aksam geldi iste gene sisirmisler öglen konusuyorz cabuk eve gel cümle bu konusmamız lazım dedim ok

neyse geldim bi afra tafra bana hak veren adam artık anası babası ne yaptıysa ben bosanıcam dedim dedim ok ama cok rahatım cünkü insna o raddeye kolay gelmiyo esim her kavgada ayrılalım derdi her hafta ne kadar saglıksız bi evlilik siz düsünün sonra yooo ben onu kızgınlıktan söyledim küfürler havada ucusur onuda dedim arife gunu ben öylesine diyorum diyo vayy be dedim bende sana dedim küfür ediyim öylesine olsun

neyse baya agladı sarıldı arada öfpöf yapıyo anası aklına geliyo heralde gene deliriyo seviyorum ama anlasamıyoruz diyo bakalım aslında bosa zaman kaybıyız ikimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…