- 8 Aralık 2017
- 1.523
- 1.968
- 48
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Çok kırıcı ve üzücü bi durum. Sorun iki poşet yiyecek değil düşünmemek. İkinizi bir tutması gerek. Evlat ayrımı çok yanlış.Bekar bir Kardesim var. aynı şehirde yaşıyoruz. Annem yanımıza başka şehirden geldi. Gelirken babam bi sürü şey yollamis. Ceviz badem vs. Annem gelince bana hı bise vermedi. Az önce kardeşimin evindeydik. Yemek yapmak istedim. Onun için dolabıni açtım TİKA basa dolu. Babama sordum ben yarısını sana yolladım diyor. Ama annem hepsini kardeşime verip bana hiç ses etmedi. Öz anam. Kendim için değil küçük bebeğim var. Onun için hani doğal organik bişey varmı diye sormuştum halbuki. Hiç ses etmedi. Aynen geldiği gibi kardeşimin evine doldurmus herseyi benden saklamis. Yanlış anlamayın ne olur derdim yiyecek değil . Çalışıyorum çok şükür durumum da iyi alırım. Zoruma giden böyle yapması. . Bide bana gecen seneden kalmis yememis diye yalan soyluyor. Ben kardesimin dolabini biliyorim anne deyince de al yarisini gotür diyor.. icim yandi...Babam olur mu sana da gonderdik diyor.. Siz olsanız ne yapardınız. . Tek dediğim böyle senin yaptığını yapacaksam Allah im bana bir daha evlat nasip etme. .
Çocuğuna almış ya bişeyler, belki oğluna da maddi açıdan eşitlik olsun diye gıda vermiştir.Senin çocuğuna da bi sürü şey getirdim falan filan.
Babami aradim anlattım. O da diyor ki çocuğuna bisürü şey aldı görmezden gel idare et filan
Kusura bakmayın ama hak veremedim sizeYok benim o evet.
Ama oğluna çok iyi bir anne.
Bana neden böyle.
Bide ne istiyorsan al demiş şaka gibi.
Bakar misinuz suna Eki Görüntüle 2087040
Eger bu yaptığını bende birgün bir evladım olup ta ona yapacaksam Allah bana bir daha anne olmayi nasip etmesin dedim.[/QUO
adaletli olun diyor ama verdiginden ve kime verdiğinden dolayi anneye babaya hesap soramazsiniz? Bende bir konu ile ilgili danistigimda cevap bu olmustu. Sizde bilene sorun derim ben.oyle bir sey yok ne sunnette ne kuranda istedigi kisiye verilir denilmiyor adaletli olun deniliyor evlat ayrimi buyuk gunahtir
Evet bu annemle ilk sorunum değil.Kusura bakmayın ama hak veremedim size
Annenize üslubunuz çok sıkıntılı. O sizin anneniz doğurmuş emzirmiş iyi kötü büyütmüş evlendirmiş. Bence sizin küçüklüğünüze dayalı annenize bi öfkeniz kininiz var yoksa bu seferlik yapılan hata değil. Benim abime annem neler verdi neler senelerce. Hiç ona verdin de bana vermedin gibi bi düşüncem olmadı. Kaldı ki pazardan birkaç şey diye hediyeyi küçümsemişsiniz. Ben beğenmesem bile aldığı şeyi el üstünde tutarım o benim annem. Anne farklı bir duygu siz kızgınsınız ama annenize böyle konuşamazsınız büyük hata yapıyorsunuz. Gerekirse uzman bir pisikologdan yardım almanızı öneririm. Düzelir herşey sizin adınıza umarım.
Bunu kim demişse ağır saçmalamis hak diye hukuk diye adalet diye evlat kardeş hakkı diye birşey varadaletli olun diyor ama verdiginden ve kime verdiğinden dolayi anneye babaya hesap soramazsiniz? Bende bir konu ile ilgili danistigimda cevap bu olmustu. Sizde bilene sorun derim ben.
İki çocuğunuz olsaAdaletli olmak en guzeli olmuyorsada anneye babaya bunun icin tavir konulmaz. 9 ay karnında taşımış, emzirmis olmasi bile yeterli. Bunun icin küsulmez.
evet hesabi allah soracak siz gunaha girmeyin allaha havale edin demektir onun meali ancak burada konu sahibi annesini uyarmis annesi bilir yas bu tavrina devam eder akrabalik bagini bozar ki kuranda akrabalik bagini koruyun der bunun adi korunak degil bozmaktir bunu da siz bir bilene sorunadaletli olun diyor ama verdiginden ve kime verdiğinden dolayi anneye babaya hesap soramazsiniz? Bende bir konu ile ilgili danistigimda cevap bu olmustu. Sizde bilene sorun derim ben.
evet nokta bu 2 evladi birbirine dusurmemekİki çocuğunuz olsa
Birine hep en iyisi en fazlası en cok en en en yapsaniz
Bunun neresi annelik olur
Dogurmak anne olmaya yetmez doğurmak en kolayı bir omurun 9 aylık kısmı çok küçük
Asıl annelik büyütmek yetiştirmek aç kalıp doyurmak iki evladı birbirine düşürmeden haksızlık etmeden huzur sağlamaktır
Evladının duasını sevgisini kazanamadık tan sonra dogurmusum ne fark eder
benim hic kabul etmedigim bir yaklasimAnnenize ofkenizi anliyorum. Ama unutmayin ki birzamanlar anneniz de bir cocuktu. Oda ailesinden kimbilir neler gormedi veya gordu. Ona gore sekillenmistir kaliplari.
Bu zincirin devam etmesini saglamayin. Biraz arka plana bakin. Merhamet edin. Eminim anneniz sizi seviyordur.
Aynen benim de.benim hic kabul etmedigim bir yaklasim
Canım her konuda seni anlıyorum da ben böyle yapicaksam ikinci evlat verme filan demene hiç gerek yok..ikinci kez okuyorum bu sözu ağzınıza alıştırmayin.Aynen benim de.
Bu bir bahane olamaz.
Bakın annem de bana böyle davranıyor ama ben bebeğime bakıp sana dünyanın. En iyi annesi olacağım diye söz veriyorum. Sabahtan beri Allah a dualar ediyorum eğer ben böyle yapacaksam bana bir daha evlat verme Rabbim diye.
Eger yavrumu bile isteye uzeceksem lal et dilimi diye.
Anlatabiliyor.muyum ?
Benim yaşadığımi kimse yaşamasınCanım her konuda seni anlıyorum da ben böyle yapicaksam ikinci evlat verme filan demene hiç gerek yok..ikinci kez okuyorum bu sözu ağzınıza alıştırmayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?