Sizin anneniz böyle. olsa ?

Çok kırıcı ve üzücü bi durum. Sorun iki poşet yiyecek değil düşünmemek. İkinizi bir tutması gerek. Evlat ayrımı çok yanlış.

Senin çocuğuna da bi sürü şey getirdim falan filan.
Babami aradim anlattım. O da diyor ki çocuğuna bisürü şey aldı görmezden gel idare et filan
Çocuğuna almış ya bişeyler, belki oğluna da maddi açıdan eşitlik olsun diye gıda vermiştir.

Yani hiç mi vermedi, direkt oraya gitti tabi dolaba koymuştur bozulmasın diye ama sana gelirken getirecekti belki. İyi düşünmeye çalışıyorum.

Ben de anneyim, biri karnımda biri yanımda şükür Allah nasip etmesin evlat ayrımı yapmayı.

Yok benim o evet.
Ama oğluna çok iyi bir anne.
Bana neden böyle.
Bide ne istiyorsan al demiş şaka gibi.
Bakar misinuz suna Eki Görüntüle 2087040
Kusura bakmayın ama hak veremedim size
Annenize üslubunuz çok sıkıntılı. O sizin anneniz doğurmuş emzirmiş iyi kötü büyütmüş evlendirmiş. Bence sizin küçüklüğünüze dayalı annenize bi öfkeniz kininiz var yoksa bu seferlik yapılan hata değil. Benim abime annem neler verdi neler senelerce. Hiç ona verdin de bana vermedin gibi bi düşüncem olmadı. Kaldı ki pazardan birkaç şey diye hediyeyi küçümsemişsiniz. Ben beğenmesem bile aldığı şeyi el üstünde tutarım o benim annem. Anne farklı bir duygu siz kızgınsınız ama annenize böyle konuşamazsınız büyük hata yapıyorsunuz. Gerekirse uzman bir pisikologdan yardım almanızı öneririm. Düzelir herşey sizin adınıza umarım.

Eger bu yaptığını bende birgün bir evladım olup ta ona yapacaksam Allah bana bir daha anne olmayi nasip etmesin dedim.[/QUO
oyle bir sey yok ne sunnette ne kuranda istedigi kisiye verilir denilmiyor adaletli olun deniliyor evlat ayrimi buyuk gunahtir
adaletli olun diyor ama verdiginden ve kime verdiğinden dolayi anneye babaya hesap soramazsiniz? Bende bir konu ile ilgili danistigimda cevap bu olmustu. Sizde bilene sorun derim ben.

Kardeşinin durumu senden kötu olsa bile haksızlık bu yapılan
Kardeşde olsa hakkınız yarı yarıya eşit olmak zorunda benimde çocuğum var annenin kalbini beynini anlayamadım benim kalbim elvermezdi birine verip de digerinden kaçırmak . .

Ben olsam babama gönderdiğin bana gelmedi birşey gondericeksen bana kargoyla yolla veya geldiğimde ben alırım derdim

Evet bu annemle ilk sorunum değil.
Emzirmemis mama vermiş orası ayrı ama anneme hep ofkeliyim bana annelik yapamadı adam gibi.

adaletli olun diyor ama verdiginden ve kime verdiğinden dolayi anneye babaya hesap soramazsiniz? Bende bir konu ile ilgili danistigimda cevap bu olmustu. Sizde bilene sorun derim ben.
Bunu kim demişse ağır saçmalamis hak diye hukuk diye adalet diye evlat kardeş hakkı diye birşey var

Annenize ofkenizi anliyorum. Ama unutmayin ki birzamanlar anneniz de bir cocuktu. Oda ailesinden kimbilir neler gormedi veya gordu. Ona gore sekillenmistir kaliplari.
Bu zincirin devam etmesini saglamayin. Biraz arka plana bakin. Merhamet edin. Eminim anneniz sizi seviyordur.

Adaletli olmak en guzeli olmuyorsada anneye babaya bunun icin tavir konulmaz. 9 ay karnında taşımış, emzirmis olmasi bile yeterli. Bunun icin küsulmez.
İki çocuğunuz olsa
Birine hep en iyisi en fazlası en cok en en en yapsaniz
Bunun neresi annelik olur
Dogurmak anne olmaya yetmez doğurmak en kolayı bir omurun 9 aylık kısmı çok küçük
Asıl annelik büyütmek yetiştirmek aç kalıp doyurmak iki evladı birbirine düşürmeden haksızlık etmeden huzur sağlamaktır

Evladının duasını sevgisini kazanamadık tan sonra dogurmusum ne fark eder

evet hesabi allah soracak siz gunaha girmeyin allaha havale edin demektir onun meali ancak burada konu sahibi annesini uyarmis annesi bilir yas bu tavrina devam eder akrabalik bagini bozar ki kuranda akrabalik bagini koruyun der bunun adi korunak degil bozmaktir bunu da siz bir bilene sorun

evet nokta bu 2 evladi birbirine dusurmemek

Yani sizi düşünmemesi de abes ama en azından torununu düşünüp vermesi gerekirdi getirdiklerinden...

Benim annem de abime daha düşkündür her zaman. Ama böyle birşeyler getirme konusunda ondan çok bizi düşünür her zaman.

Oğlum seviyor, ben uğraşamıyorum diye mantı yapıp getirir her gelişinde. Normalde tarhanayı memleketten alıyorduk, domates konservesini ben kendim yapıyordum. Bu sene yazın memleketteyken tarhanayı, konserveyi yaptı. Reçel, marmelat da yapmış getirmiş.

Evime oturmaya gelirken yanında yemek getirir, yanına bir pilav salata vs yapar yeriz diye.

Memleketten getirdiği tereyağdan buzlukta son kalanını geçen hafta bize getirdi, kendine marketten almış. Çocuk doğal tereyağ yesin diye.

Köy ekmeği, erişte, peynir, kuru fasülye vs dünyanın yiyeceğini alıp getiriyor.

Oğlum çok iştahsız olduğu halde pek çok şey getirir yer diye. Yemez dediğimde siz yersiniz der.

Çok mu boş vakti var, hayır ama doğal yiyelim diye kışlık hazırlığımızı yapıyor. Çok mu parası var, hayır, kendi boğazından kısıp bize alıyor, getiriyor.

Oğlum doğmadan önce de böyleydi. Şaşırdım sizin söylediğiniz duruma.

Ben olsam çok ama çok bozulur ve epey soğurdum.

benim hic kabul etmedigim bir yaklasim

benim hic kabul etmedigim bir yaklasim
Aynen benim de.
Bu bir bahane olamaz.
Bakın annem de bana böyle davranıyor ama ben bebeğime bakıp sana dünyanın. En iyi annesi olacağım diye söz veriyorum. Sabahtan beri Allah a dualar ediyorum eğer ben böyle yapacaksam bana bir daha evlat verme Rabbim diye.
Eger yavrumu bile isteye uzeceksem lal et dilimi diye.
Anlatabiliyor.muyum ?

Canım her konuda seni anlıyorum da ben böyle yapicaksam ikinci evlat verme filan demene hiç gerek yok..ikinci kez okuyorum bu sözu ağzınıza alıştırmayin.

Oglum otizmli kizim normal
Bir cok yonden oglumu kayiriyorum.
Anneler bazen gercekten ayrim yapabilir ama cogunlukla esit davranmamak adaletsiz olmak degildir.
Belki anneniz evli oldugunuz icin ihtiyacinizin kardesinizden az oldugunu dusunmus olabilir.
Ama baska seyler de varsa ve bu ayrimi hissettiyseniz farkli durum tabii.

Peygamberimizin (sav) anne babanin malini evlatlari arasında eşit paylasmayana razi olmadığını dinlemistim nihat Hatipoğlundan

Anneniz bana göre yanlış yapmış
Ben olsam kirildigimi söyler ve bi süre konusmazdim

Konu yiyecek değil çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…