Ama o sistem değişmeliBir buçuk yılda maalesef kötü bi sistem yerleşmiş.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama o sistem değişmeliBir buçuk yılda maalesef kötü bi sistem yerleşmiş.
Senin yaş kaç
Şu genç yaşımı bunlarla curutemem hadi yiğidim hadi aslanım bı el ativer de
Şu genç yaşımı bunlarla curutemem hadi yiğidim hadi aslanım bı el ativer de![]()
Hormonlarımiz dönem dönem yükseliyor ondan galibahahaha bazende diyorum hiç yapmayanlar var yine yapıyor şükür diyorum
bazende herşeyi yapsın istiyorum
![]()
Tartışma çıkınca bu konuda dahada sinirleniyorum yapmak varken niye tartışıyosun benmle diyeHormonlarımiz dönem dönem yükseliyor ondan galiba![]()
Öyle değil de kahvaltıyı birlikte hazırlamak birlikte toplamak istiyorumTartışma çıkınca bu konuda dahada sinirleniyorum yapmak varken niye tartışıyosun benmle diyesence yarın kahvaltıyı ben hazırlamıcam sıkıldım artık bişiler hazırlayıp toplamaktan demelimiyim
![]()
Ben hazırlıyorum o topluyor zaten ama masan alıp musluk tezgahına koyuyor yıkamıyor veya makineyi boşaltıp içine yerleştirmiyor bende dahada sinirleniyorum arkandan bide ben topluyorum diyeÖyle değil de kahvaltıyı birlikte hazırlamak birlikte toplamak istiyorum
Bu evde maaşlı eleman değilim ben kendimi bana böyle hissettiriyorsun deyince daha etkili olabilir
Tezgaha taşırken kaçmasına fırsat verme, hadi hazır taşımışken durulayıver de ben dizeyim sonra da bi çay koyarız dersen kaçamazBen hazırlıyorum o topluyor zaten ama masan alıp musluk tezgahına koyuyor yıkamıyor veya makineyi boşaltıp içine yerleştirmiyor bende dahada sinirleniyorum arkandan bide ben topluyorum diye![]()
Eşim hiç bir şey yapmaz net temizlik yemek çay meyve öte beri hepsini ben yapıyorum canı ekstradan birşey isterse onu söyler getiririm yer ama bı ayrıntı varlı ben ayakta durmayı çok seviyorum tv bile ayakta izliyorum çoğu zaman sonra diyor bebeğim bı otur ben yoruldumKızlar merhaba 1 buçuk yıllık evliyim ara sıra tepeme bir sinir biniyor sebebi yemeği temizliği tek yaptığımda eşim içerde yatarken yada oyun oynarken tek yemek yapmak beni çileden çıkartıyor sonra suratımı asmış oluyorum sizdede varmı böyle bi durum varsa neler yapıyorsunuz?
Hazır ayaktasın diye söylüyordur belki,oturuyor olsan söylemeyecek adam allah allahEşim hiç bir şey yapmaz net temizlik yemek çay meyve öte beri hepsini ben yapıyorum canı ekstradan birşey isterse onu söyler getiririm yer ama bı ayrıntı varlı ben ayakta durmayı çok seviyorum tv bile ayakta izliyorum çoğu zaman sonra diyor bebeğim bı otur ben yoruldum![]()
Yine aynı bak sizinle burdayım hadi ne getirecek diyorHazır ayaktasın diye söylüyordur belki,oturuyor olsan söylemeyecek adam allah allah![]()
Oturup konuşun bu durumun size ne hissettirdigini anlatın. Anlayisliysa çabuk adapte olur. Yoksa lokavt son olarak da grev yapınAma o sistem değişmeli![]()
Mesela şimdi yapmış şimdi yiyoz düşün .inatlasmayi ben kazandimValla ben bugün yemek yapmadım çok acikirsan yaparsın yeriz dedim.
Uğraşamam ugrsiyorsa yapsın yeriz
Ugrasmiyorsa ben zaten 35 saate kadar aç oturabiliyorum![]()
Çok fikir alamadım onada sinirlenip sildim konuyuÇalışan bayansanız tabi sinirleriniz bozulur çalışanların eşleri mutfakta yardım etmeli çalışmadığım için yardım etmesini istemem
Konuyu neden sildiniz ki ayrıca biri alıntılamış gördük![]()