Sizinde siniriniz bozuyormu?

Ben ilk ayımızda "ben bu işleri tek başıma yaptığımda bütün günümü alıyor ikimiz yaparsak başbaşa geçirecek daha çok vaktimiz olur, seninle yorgun olmadan vakit geçirmek istiyorum" demiştim. 12 yıldır o evde olduğu zamanlar yapılacak işleri beraber yaparız 😁

Tartışma çıkınca bu konuda dahada sinirleniyorum yapmak varken niye tartışıyosun benmle diye😂 sence yarın kahvaltıyı ben hazırlamıcam sıkıldım artık bişiler hazırlayıp toplamaktan demelimiyim🧐🤔🤔🤔
Öyle değil de kahvaltıyı birlikte hazırlamak birlikte toplamak istiyorum
Bu evde maaşlı eleman değilim ben kendimi bana böyle hissettiriyorsun deyince daha etkili olabilir

Öyle değil de kahvaltıyı birlikte hazırlamak birlikte toplamak istiyorum
Bu evde maaşlı eleman değilim ben kendimi bana böyle hissettiriyorsun deyince daha etkili olabilir
Ben hazırlıyorum o topluyor zaten ama masan alıp musluk tezgahına koyuyor yıkamıyor veya makineyi boşaltıp içine yerleştirmiyor bende dahada sinirleniyorum arkandan bide ben topluyorum diye😄😄

Ben hazırlıyorum o topluyor zaten ama masan alıp musluk tezgahına koyuyor yıkamıyor veya makineyi boşaltıp içine yerleştirmiyor bende dahada sinirleniyorum arkandan bide ben topluyorum diye😄😄
Tezgaha taşırken kaçmasına fırsat verme, hadi hazır taşımışken durulayıver de ben dizeyim sonra da bi çay koyarız dersen kaçamaz 😘 masanın üzerini öylece ona bırakıp çıkma mutfaktan, temizlikte de ben süpürüyorum sen de paspası kap çabucak bitirip bir kahve içelim de, önce ödüllü yaptır sonra üzerine yapışır zaten 😉

Kızlar merhaba 1 buçuk yıllık evliyim ara sıra tepeme bir sinir biniyor sebebi yemeği temizliği tek yaptığımda eşim içerde yatarken yada oyun oynarken tek yemek yapmak beni çileden çıkartıyor sonra suratımı asmış oluyorum sizdede varmı böyle bi durum varsa neler yapıyorsunuz 😄?
Eşim hiç bir şey yapmaz net temizlik yemek çay meyve öte beri hepsini ben yapıyorum canı ekstradan birşey isterse onu söyler getiririm yer ama bı ayrıntı varlı ben ayakta durmayı çok seviyorum tv bile ayakta izliyorum çoğu zaman sonra diyor bebeğim bı otur ben yoruldum 😂😂

Eşim hiç bir şey yapmaz net temizlik yemek çay meyve öte beri hepsini ben yapıyorum canı ekstradan birşey isterse onu söyler getiririm yer ama bı ayrıntı varlı ben ayakta durmayı çok seviyorum tv bile ayakta izliyorum çoğu zaman sonra diyor bebeğim bı otur ben yoruldum 😂😂
Hazır ayaktasın diye söylüyordur belki,oturuyor olsan söylemeyecek adam allah allah 😉😂

Eşim çalışıyor ben evdeyim o yüzden sorun etmiyorum zaten eşim sürekli her şeyi benden beklemez. Tabi yemeği temizliği falan ben hallediyorum ama ne bileyim eşyasını sağa sola atmaz bişey içecekse kalkar alır dediğim gibi zaten evde olduğum için gözüme batmıyor

Ama o sistem değişmeli😄
Oturup konuşun bu durumun size ne hissettirdigini anlatın. Anlayisliysa çabuk adapte olur. Yoksa lokavt son olarak da grev yapın 😁 tabi bunları aleni yapmayın. Stratejik yapın. Mesela bugün çok yorgundum yemeği yetistiremedim lokavti gibi😁 kolay gelsin şimdiden

Valla ben bugün yemek yapmadım çok acikirsan yaparsın yeriz dedim.

Uğraşamam ugrsiyorsa yapsın yeriz
Ugrasmiyorsa ben zaten 35 saate kadar aç oturabiliyorum :KK70:
Mesela şimdi yapmış şimdi yiyoz düşün .inatlasmayi ben kazandim

Çalışan bayansanız tabi sinirleriniz bozulur çalışanların eşleri mutfakta yardım etmeli çalışmadığım için yardım etmesini istemem
Konuyu neden sildiniz ki ayrıca biri alıntılamış gördük 😁

Back
X