Sofra adabı....banyo yapma...hırsızlık...pislik iğrençlik

herşeyi geçtim de para mevzusunda neden sesinizi çıkarmadınız.ne derslerse desinler belki ailenden biri aldı belkide evinize girip çıkan biri var bunu yapan.nerden bilebilirsiniz.ben cüzdanımdan 10 lira bile kaybolsa evdekilere sorarım siz mi aldınız diye.çok garipsiniz gerçekten.
 
Gerçekten siz takmışsınız ailenize öbür konunuzda da tüm yazdıklarınızı geri dönüp tekrar okudum eve giren paradan bile haberiniz yok kira ile geçiniyoruz biliyorum demişsiniz neylegeçiniyor annen farkında bile değilsin tam olarak babam öldü demişsin emekli aylığı bağlanır demişler o kovma konusunda haberim yok demişsin anne baba ayrı da olsa bekar kıza otomatik ölüm maaşından bağlanır zaten. Orada hem de mayıs ayında açmanıza rağmen bu pisliklerinden nedense zerre bahsetmemişsiniz hayır durup dururken zaten bir anne neden kovar kızını ablanız varmış 30yaşındaymış dese ona derdi evlen diye sana mı garezi var bir de beğenmiyorlarsa onlar gitsin evden demişsin. Hadi sen babandann kalacak maaşı araştırmadın ablan abinde mi bilmiyordu. Bu ne tezatlık evde ne olup bitiyor haberiniz yok.
 

Kusura bakma ama sen kendini çok beğenmiş bir insansın. Ne olursa olsun ailenden böyle bahsetmemelisin. Senin sorunun aşırı bencilik ve takıntılık.
 
Kusura bakma ama sen kendini çok beğenmiş bir insansın. Ne olursa olsun ailenden böyle bahsetmemelisin. Senin sorunun aşırı bencilik ve takıntılık.

civciv kabuğundan çıkmış kabuğunu beğenmemiş Biraz ayıp ediyorsun sanki..

Dogru soze ne denir.. ayip be aileni burda ne duruma dusuruyosun. Iyi anladikta herkesle paylasmak zorundamisin. Seni okurken ben utandim be
 
bence bu para konusunu açıkca sor yani hırsızlık resmen bu
 
Kimi eşle sınanır, kimi çocuğuyla, kimi de ailesiyle... Sabretmen gerek. Inşallah evlilik hayatin iyi olur. Allah yardimcin olsun. Üzüldüm.
 
Aileniz onlar sizin yaa, okurken eşinizin ailesinden bahsettiğinizi sandım ve sizi çok kınadım kusura bakmayın.
 

vallahi seninki yine iyiymiş haftada 1 yıkanıyomuş

benim ev arkadaşlarımdan biri tam ayda 1 yıkanırdı yanına yaklaşamazdık
 
Diğer konularını da okudum. Tuhaf bir ailen var. Senin tavrın da onların tavrı da garip. Sanki sen başka bir aileye aitmişsin gibi hissettim. Bence para biriktirip ayrı bir eve çıkana kadar odanın kapısını kilitli tut. Eve maddi açıdan destek ol, kendi biriktirdiğin parayı da bir banka hesabında biriktir.
 
Zaten kıymetlerini biliyorum karakter ayrı temizlik ayrı. Bana saygı duymamaları umursamaz olmaları ve banyo falan yapmamaları soğutuyor sadece. Aynı evde yaşıyoruz sonuçta heryer kokuyor.

ailen boyle soylemek istemiyorum ama pis insanlar gercekten koktuklarının farkında degiller kım ne kadar uyarırsa uyarsın takmıyolar cunku kendılerınden rahatsız olmadıkları ıcın uzerlerıne alınmıyolar
benım ev arkadaşımın bırı tam ayda 1 kez yıkanırdı yanına yaklaşamazdık cok ıma ettık ama hıc duzelmedı

amaaa sevgılısıne kalmaya gıdecegınde hıc parfum kullanmayan kız parfum alıp ustune doldurdu tabı sevgılısının yanından gelınce yıne aynı
 
Bu yazılanlar gerçekse pis insan her zaman pis'tir ama bazı arkadaşlar diğer konunuzdan filan bahsetmiş. Durup dururken böyle şeyler uydurmanız hoş değil.
Rahatsız olabilirsiniz ayrı bir eve çıkarsanız olur biter.
Abartılcak bir durum değil gibi geldi bana.
 

Sevgilisine saygısı varmış en azından bu da iyi
 
para konusu çok ciddi bir meselede yinede abarttığını umut ediyorum.. Allah yardımcın olsun..
 
Diş fırçalamamak? Uluorta geğirmek?
2 haftada 1 yıkanmak? Kişisel eşyaları bi başkası olarak kullanmak?
KOKMAAAKKK!!! ???
ALLAHIIIMMM SANA GELİYORUUUMMMM
 
vallahi seninki yine iyiymiş haftada 1 yıkanıyomuş

benim ev arkadaşlarımdan biri tam ayda 1 yıkanırdı yanına yaklaşamazdık

2 haftada bir yıkanan birinde biliyorum ama onunla ayni odada kalmadim sizinki fenaymis
 
En tahammül edemediğim insan türü. Her akşam duşumu alır temiz temiz girerim yatağıma. Allah da sana sabır versin. Kimisi ailendir böyle konuşmamalısın demiş. Ama aynı evin içinde çok zor oluyordur.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…