Sokağa çıkma yasağı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Isinize gelmeyen her konuyuda hamilelige baglamayin ya. Şu konuyu bile savunur hale gelmişsiniz. Ne zamandır anne baba istemeyen toplum olduk böyle? Aylarca kalmayacaklar ayrica 2 gun ve zorunlu. Bunu dert edecek evlatta olmaz olsun

Aman yarabbi ne okudu bu gözler... Benim de anne babamla aram hiç iyi değildir ama 2 gün ya ne var bunda. Ne kıymetli kocanız varmış, soğuk savaş olurmuşta bilmem ne... Evlerden ırak bir evlat örneği...Allah etmesin yarın bir gün başınıza kötü bir şey geldiğinde o kıymetli kocanızdan çok onlar üzülüp yardıma koşacaklar. Düşmez kalkmaz bir Allah.

Ruya1992
gözün aydın sokağa çıkma yasağı iptal edildi....

ama neye üzülüyorum biliyormusun.. evet anne ve babanla anlaşamıyor olabilirsin
evet bazı huyları olabilir.. ama 10-20 sene sonra hepimiz öyle olabiliriz... olmayacağımızın garantisi varmı ?
bak gebesin.. ilerde çocuğun sana öyle davransın istermisin ?
ben evlat hasreti çeken bir kadın olarak sayende artık şu duayı ediyorum... Allahım hayırlı evlat nasip et...
çok üzgünüm... şaşkınlık içerisindeyim..
Umarım sağlıklı bir gebelik ve doğum geçirirsiniz

Son düzenleme:
Demek ki öyle bir anne kız ilişkileri yok ne alaka ya, kimse de mükemmel ilişkileri olsun çok ayıp falan demiyor, iki gün evinde kalan anneyi atmak istemekle ne ilgisi var?

Başka bir şehirden , başka bir şehre sizin için gelmişler 2 günü mü çok gördünüz..

bu arada yasak iptal oldu arkadaşım haberin olsun anne baban rahat rahat gidebilir.

Öncelikle ne yapmalarını istiyorsunuz tam olarak ona bir karar verin bence.
İki günlük yasakta evlerine isteseler de gidemeyecekler, ne otobüs ne de araçla, sonra zatem dönecekler.

Cuma günü hemen evimden gidin demek? Evden kovma ile eşdeğer değil mi bu?

Ailenizi bir tarafa bırakıyorum bunu başka birine yapsanız bir daha ne görüşür ne de evinize gelmez. Rahat edeyim derken başınıza daha büyük bela alacaksınız.

Müdaheleci olduğu için uzun süre kalınmıyor zaten, iki gün şeytan olsa idare edilir, hamile olmanız bir neden değil üzgünüm.

Hayatlarında herşeyi hamileliğe bağlayan insanları anlamıyorum bende hamile kaldım bu kadar olmadm.. Lohusalıkta çocuğumun yanında olmamasıda tuz biber olup kırgınlıklar yaşadm evet ama hamileliğe hiçbirşeyi bağlamadım... Doğumu sezeryan olursa o istemediği annesini 4 gözle arar durur..

Ileride konfor alaniniz basiniza bela olacak suraya yazayim. Birinci derece yakinim rahatina asiri duskun ve de sese tahammulu olamayan biriydi. Allah disardan degil kendi bedeninden sesi verdi.
Simdi Allah oyle bir dert verdi ki kafasini duvarlara taslara vuruyor. Kafayi yedi.

Simdiki insanlar konfor alanını koruma derdinde. O.konfor.alaninizi siz kendiniz bozacaksiniz. Kendinizi de atsaniz atamazsiniz satsanız satamazsiniz.

Allah evladından hayirli ve merhametlisini nasip etsin.

Biz premses değiliz, ondan böyle normaliz herhalde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…