Sokak düğünleri

Millet her cumartesi düğün yapmıyor.ömründe bir kere yapıyor.siz de 1 kereye mahsus caz konserinizi verin yani izniniz olduktan sonra kimse birsey demez.gelir dinleriz.

Keşke okullarımızda hukukun temel mantığını kavratacak dersler verilse tüm gençlerimize.

Sokakta düğün yapmayı, insanların konutlarında huzur içinde yaşamaları ile eşit ölçüde hak ve özgürlük olarak görürseniz; öteki de sokakta çıplak dolaşmak benim özgürlüğüm der; beriki akşamları balkonumda eğlenirken yüksek sesle müzik dinlemek, arkadaşlarımla fasıl yapmak da benim hakkım der. Bunun sonu gelmez. Şu anda sokak düğünlerine izin verilmesi, bunun mutlak doğru olduğu ve yarın yasaklanmayacağı anlamına gelmez. Kurallar zamanla ve toplumun ihtiyaçlarına göre değişir çünkü.

Keşke belediyeler, yaşam alanlarından uzakta açık alanlar tahsis edebilseler. Hem kimse rahatsız olmaz, hem insanlar düğünlerini yapar. Tüm yorumlara bakınca, toplumun her kesimini tatmin edecek çözüm bu gibi görünüyor.

Yıllarca aynı şeyi düşünmüşüz. Ben de o beddua edenlerdenim. İnşallah yerine de ulaşmıştır. O baş ağrıları, uykusuzluk, KPSS sürecimi mahveden o düğünler. Haftanın 4 günü düğün yapılan bahçe gibi bir yer vardı evimize yakın. Bütün o sesleri unutamam hala

Evet en son böyle bir çift bir yıl dolmadan boşanmıştı.Sebep:Maddi imkansızlıklar ,çok şaşırdım Cidden
Size mi sorucaz neyden haberimiz olacağını ? Dedem ölmüş Mevlüt okunurken sokakta davul zurna çaldırdıkları oldu
Sizin mahallede her gün düğün oluyor sanırım.benim oturduğum mahalle de genelde sokak düģünü yapılır ama o rağmen evimden çalgıyı duyacak kadar yakın olan düğün yılda 1 2 ya olur ya olmaz.buda kimseyi öldürmez

Yanlış anlamayın ama ben ısrarla ''siz'' dedikçe hala ''sen'' diliyle cevap alıyorum.Size niye cevap vereyim şu noktadan sonra ?
Allah görsün zalimleri inşallah Canım

Hala boş yorumlar,senin mahallede olmuyor diye bimkinde olmayacak mı

İşte medeniyet farkı diyeceğim ama ordan da ayrı bir linç gelecek.

Daha önce de dedim bunun maddiyatla alakası yok, kültür meselesi.

Ben de ilerde çocuğum düğün yapmak isterse üzülürüm. Ben mecburen yaptım aile baskısıyla, çocuğum gereksiz şeylere milleti eğlendirmek için para harcamasın.

Evim sitenin otopark ve çocuk parkı olan kısmına bakıyor. Yaz aylarında her hafta sonu en az bir düğünle şenleniyor ortalık. Sıkılıyoruz, bunalıyoruz. Hafta sonunu evimde geçirmek istesem de mecburan çıkıyorum düğünler bitene kadar, evin içinde çalıyor çünkü o müzik. Sokak düğünü ucuz, masrafsız bir olay değil ki parası olmayan sokakta yapıyor diyelim.

Gürültü kirliliğini dağıtana kadar polis çağırmak en temizi Mune konu kapanmasını istiyorum

Millet her cumartesi düğün yapmıyor.ömründe bir kere yapıyor.siz de 1 kereye mahsus caz konserinizi verin yani izniniz olduktan sonra kimse birsey demez.gelir dinleriz.

Her hafta farklı bir grup caz konseri vermek istiyormuş bizim sitede. Ben onların yalancısıyım. Hayatlarında bir defa sokak konseri vereceklermiş.

İşte maksat insanları küçümseyecek bir fırsat çıksın da egomuzu tatmin edelim olunca maalesef düğün de bahanesi oluyor, niyet ve bakış açısı önemli, baksanıza geçim sıkıntısından boşananlardan bile haz duyacak noktaya gelindiyse ne desek boş.

Hala boş yorumlar,senin mahallede olmuyor diye bimkinde olmayacak mı
Arkadaşım sende çok düğün oluyorsa çık git o mahalleden, sen hala boş konuşuyorsun. Demek ki düğün yapmayı seven bir mahalle sizinki. Sen orada kalan azınlıksın, çoğunluk sana ayak uydurmaz

Kızlar bırakın sokak dugununu bızım sokak da ıkı tane dugun salonu var acıyorlar camları birde hergun Ankara'nın bağları kacısta yok..gercekten dugun sahıbi için eglence dinleyen için işkence ne yapacaksın deveyi gudecen cunku dıyardan gidemiyorsun

Burda sokak düğünü yok (zaten yasaktır),onun için ne çektiğinizi bilmiyorum tabi. Türkiyede yasal durum ne bilmiyorum ama polisi arasanız bile bu o düğünleri durdurmaz gibi geliyor bana

Arkadaşım sende çok düğün oluyorsa çık git o mahalleden, sen hala boş konuşuyorsun. Demek ki düğün yapmayı seven bir mahalle sizinki. Sen
Açık
Arkadaşım sende çok düğün oluyorsa çık git o mahalleden, sen hala boş konuşuyorsun. Demek ki düğün yapmayı seven bir mahalle sizinki. Sen orada kalan azınlıksın, çoğunluk sana ayak uydurmaz
Açıkçası mahallenin hayra sayılır bir kısmı rahatsız oluyor.Düğünü dağıtana kadar sırayla polisi arıcaz.

şuan bu yasal olduğu için kimsenin birsey demeye hakkı yok desede farketmez zaten.ama dediğiniz gibi belediyeler dar gelirlilere daha uygun fiyata yer tahsis etse iki taraf da memnun olur ama şuan öyle birşey olmadıği için kimsenin küçümsemeye felan hakkı yok.ilerde yaparlar belki.

Konumu terk edin.Bildirim geliyor.Belki biri yorum yapmıştır diyorum bir bakıyorum siz yeter yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…