- 19 Ağustos 2018
- 2.778
- 6.916
- 158
- 29
- Konu Sahibi Gamzeceylan
-
Evet en son böyle bir çift bir yıl dolmadan boşanmıştı.Sebep:Maddi imkansızlıklar ,çok şaşırdım CiddenBir gün 3 4 saatden kimse ölmez hoş niye tartışıyoruz ki yarın gene abe kaynana çalacak biz de evimizde varoşluktan göbek atacağız çünkü kültürsüzlük
Hala aynı odada yatan insanlarımız var. Bunlar bir gerçek. Bittimi sanıyorsun sen refah seviyesine ulaşınca? Ayrıca Meclisin aldığı karar 12'ye kadar düğün yapılmasıdır. Burada kendimizi meclis den daha üstün görecek halimiz yok saygı duyalım. Sonuçta ülke yönetimini en iyi onlar bilir. Hepsi senin zihniyetde olsa zaten düğün olmazdı bu kadar basit..Sadece keyif mi oluyor ? Belki hastayım,belki evde çocuk uyuyacak,belki yarın önemli bir gün benim için erkenden uyumam gerek ? O insanlar da bana karşı anlayışlı olsunlar o zaman olmaz mı ? ''Geçmişte yapılıyordu'' demişsiniz,geçmişte aynı odada yatardı herkes hatta sevişmeler bile çocuk uyuduktan sonra olurdu,ona da mı saygı duyalım,ne dersiniz ?
Birinin özgürlüğü bir başkasının özgürlüğünün başladığı yerde biter.Bu cümleyi herkes ilkokulda öğrenir,lütfen kendi hayatlarınıza da biraz uygulayın.
Bizim apartman komple rahatsız oluyor konuştum kendileriyle anlamakta neden diretiyorsunuz.Sizin Mutlu gününüz başkasını rahatsız ediyor,işinden alıkoyuyorSizsiniz beddua eden koca mahalle değil.insanlar orada bir yuva kuruyor.en mutlu günleri.normal insanlar buna saygı duyup mutluluklarına ortak oluyor.siz de şikayet etme derdindesiniz.
Yasak belcikada.. zaten burda yasayan fakirler turkiyede yapiyor.. isin sonucu iki mutlu cifte dugun yapmak sahsen cok gormuyorum.. senlede hicbi konuda anlasamiyoz hagecenkini unutma ikimizde yandik.. bence ben yandim bu sefer sende yanma
Bugün sokak düğünü yapanları küçümser,ama Rabbim öyle büyük ki,sokak düğünü bile yapamayacak hale gelirsin.Ha agzina saglik canim.. fakir olmak sucmu ?
Size ne maşallah mahallede her olan bitenden haberiniz varEvet en son böyle bir çift bir yıl dolmadan boşanmıştı.Sebep:Maddi imkansızlıklar ,çok şaşırdım Cidden
İnsanları rahatsız ederek yapılacak birşey bana nasip olmasın zatenBugün sokak düğünü yapanları küçümser,ama Rabbim öyle büyük ki,sokak düğünü bile yapamayacak hale gelirsin.
Size mi sorucaz neyden haberimiz olacağını ? Dedem ölmüş Mevlüt okunurken sokakta davul zurna çaldırdıkları olduSize ne maşallah mahallede her olan bitenden haberiniz var
Cidden bu terbiyesizliktir yaniGeçen yaz dedemin öldüğü gün apartmanın önünde düğün yaptılar gece 1e kadar.Tamam biz onların mutlu gününe saygı duyalımda bizim acı günümüz ne olacak?Kapının önüne cenaze araabası gelmiş evden ağıt sesleri ağlama sesleri geliyor hoca geldi dua yapmaya o bile uyardı ve bunu yapan aile hali vakti oldukça yerinde bi aileydi.En kral salonuda tutardı.Kendilerini uyaran hocayada aynen böyle cevaplar verdiler.bi helallik bile istemediler.
Hala aynı odada yatan insanlarımız var. Bunlar bir gerçek. Bittimi sanıyorsun sen refah seviyesine ulaşınca? Ayrıca Meclisin aldığı karar 12'ye kadar düğün yapılmasıdır. Burada kendimizi meclis den daha üstün görecek halimiz yok saygı duyalım. Sonuçta ülke yönetimini en iyi onlar bilir. Hepsi senin zihniyetde olsa zaten düğün olmazdı bu kadar basit..
Bu kötü niyetler ile, insanlar seni ne kadar görmezden geldiyse artıkGörmezden gel butonuna basılacak biri daha
Sizin apartmanı komple şehir merkezine taşıyın canım.istisnalar kaideyi bozmaz.rahatsız olman da birşey değiştirmez.bu onlara verilen bir hak.B
Bizim apartman komple rahatsız oluyor konuştum kendileriyle anlamakta neden diretiyorsunuz.Sizin Mutlu gününüz başkasını rahatsız ediyor,işinden alıkoyuyor
Üstte ki mesajdan mı etkilendiniz bak yaSize mi sorucaz neyden haberimiz olacağını ? Dedem ölmüş Mevlüt okunurken sokakta davul zurna çaldırdıkları oldu
yok bence evleneceği kişi sokak düğünü yapacakBugün sokak düğünü yapanları küçümser,ama Rabbim öyle büyük ki,sokak düğünü bile yapamayacak hale gelirsin.
Yani Belçika'dan sokak düğününü savunanı da gördük ya daha ne desem bilemedim.
İzin alın yetkililerden çıkın yapın düğünü,ondan sonra gelip yazarsınız buraya sonuçları sayın T Translokasyon1521
Hala herkesi kendin gibi sanıyorsun... Emin ol çoğu mutluluklar diler. Aynı mahallede oturuyorsan emin ol selam vermişliğin vardır. Kimse senin gibi düşünmezDaha evlendiği gün koca bir mahallenin bedduasını almak isteyen varsa buyursun yapsın.Ben gerçekleri söylüyorum.Bir sürü insan nalet ediyor
Sonuc itibariyle turkiyede yasak degil.. ben daha uzuluyorum sokakta dugun yapana.. sonucta oda istemezmiydi salonda olsun ? Gencecik cocuklar yapmayin allah aski.. belcikayi turkiyeyle kisyaslamayin.. burda millete affeder ... kadar para veriorlar.. her turlu yaparlar.. turkiyede kendiniz biliyosunuz ne kadar fakir var.. benn 26 yasindayim.. ilerde cocuguma bi dugun yapamazsam uzulurdum.. hic yoktan disarida olmasi bukadar olaymi ?İşte yasaksa bir sebebi vardır öyle değil mi?
Kusura bakma yazarken isimlere dikkat etmem pek. Kim olduğundan çok ne söylediği önemlidir benim için. O yüzden ne konuda anlaşamadığımızı hiç hatırlamıyorum malesef. Bandan korksak siteye girmezdik öyle değil mi
Sokak dugunu sevmiyorum genel olarak dugun sevmemde ztn.. ama az vicdan.. azicik fazla dglYani Belçika'dan sokak düğününü savunanı da gördük ya daha ne desem bilemedim.
İzin alın yetkililerden çıkın yapın düğünü,ondan sonra gelip yazarsınız buraya sonuçları sayın T Translokasyon1521
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?