Sokak düğünleri

Bir gün 3 4 saatden kimse ölmez hoş niye tartışıyoruz ki yarın gene abe kaynana çalacak biz de evimizde varoşluktan göbek atacağız çünkü kültürsüzlük
Evet en son böyle bir çift bir yıl dolmadan boşanmıştı.Sebep:Maddi imkansızlıklar ,çok şaşırdım Cidden

Hala aynı odada yatan insanlarımız var. Bunlar bir gerçek. Bittimi sanıyorsun sen refah seviyesine ulaşınca? Ayrıca Meclisin aldığı karar 12'ye kadar düğün yapılmasıdır. Burada kendimizi meclis den daha üstün görecek halimiz yok saygı duyalım. Sonuçta ülke yönetimini en iyi onlar bilir. Hepsi senin zihniyetde olsa zaten düğün olmazdı bu kadar basit..

B
Sizsiniz beddua eden koca mahalle değil.insanlar orada bir yuva kuruyor.en mutlu günleri.normal insanlar buna saygı duyup mutluluklarına ortak oluyor.siz de şikayet etme derdindesiniz.
Bizim apartman komple rahatsız oluyor konuştum kendileriyle anlamakta neden diretiyorsunuz.Sizin Mutlu gününüz başkasını rahatsız ediyor,işinden alıkoyuyor

Yasak belcikada.. zaten burda yasayan fakirler turkiyede yapiyor.. isin sonucu iki mutlu cifte dugun yapmak sahsen cok gormuyorum.. senlede hicbi konuda anlasamiyoz ha gecenkini unutma ikimizde yandik.. bence ben yandim bu sefer sende yanma

İşte yasaksa bir sebebi vardır öyle değil mi?

Kusura bakma yazarken isimlere dikkat etmem pek. Kim olduğundan çok ne söylediği önemlidir benim için. O yüzden ne konuda anlaşamadığımızı hiç hatırlamıyorum malesef. Bandan korksak siteye girmezdik öyle değil mi

Geçen yaz dedemin öldüğü gün apartmanın önünde düğün yaptılar gece 1e kadar.Tamam biz onların mutlu gününe saygı duyalımda bizim acı günümüz ne olacak?Kapının önüne cenaze araabası gelmiş evden ağıt sesleri ağlama sesleri geliyor hoca geldi dua yapmaya o bile uyardı ve bunu yapan aile hali vakti oldukça yerinde bi aileydi.En kral salonuda tutardı.Kendilerini uyaran hocayada aynen böyle cevaplar verdiler.bi helallik bile istemediler.

Cidden bu terbiyesizliktir yani

Yanlış anlamayın ama ben ısrarla ''siz'' dedikçe hala ''sen'' diliyle cevap alıyorum.Size niye cevap vereyim şu noktadan sonra ?
İyi,nasıl olsa her şeyi bilen var diyerek hiç yorum yapmayalım.Teşekkürler,harika bir öneri,günümü aydınlattınız.Hadi iyi pazarlar.

B

Bizim apartman komple rahatsız oluyor konuştum kendileriyle anlamakta neden diretiyorsunuz.Sizin Mutlu gününüz başkasını rahatsız ediyor,işinden alıkoyuyor
Sizin apartmanı komple şehir merkezine taşıyın canım.istisnalar kaideyi bozmaz.rahatsız olman da birşey değiştirmez.bu onlara verilen bir hak.

Emniyetten izin alıp siteye her cumartesi 12'ye kadar caz konseri vermek istiyorum desem sokak düğününü savunanlar karşı çıkarlar millet senin dinlediğin müziği dinlemek zorunda mı diye. Ama ortada kutsal, mübarek, tartışılması teklif dahi edilemez sokak düğünü varsa bana üç saatte sekiz kere ankaranın bağları dinletmek mübah.

Daha evlendiği gün koca bir mahallenin bedduasını almak isteyen varsa buyursun yapsın.Ben gerçekleri söylüyorum.Bir sürü insan nalet ediyor
Hala herkesi kendin gibi sanıyorsun... Emin ol çoğu mutluluklar diler. Aynı mahallede oturuyorsan emin ol selam vermişliğin vardır. Kimse senin gibi düşünmez

Sonuc itibariyle turkiyede yasak degil.. ben daha uzuluyorum sokakta dugun yapana.. sonucta oda istemezmiydi salonda olsun ? Gencecik cocuklar yapmayin allah aski.. belcikayi turkiyeyle kisyaslamayin.. burda millete affeder ... kadar para veriorlar.. her turlu yaparlar.. turkiyede kendiniz biliyosunuz ne kadar fakir var.. benn 26 yasindayim.. ilerde cocuguma bi dugun yapamazsam uzulurdum.. hic yoktan disarida olmasi bukadar olaymi ?

Sokak dugunu sevmiyorum genel olarak dugun sevmemde ztn.. ama az vicdan.. azicik fazla dgl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…