Sokak düğünleri

Bunun icin ban yiceksek bende hazirim birkac gun girer cikarim. Yanliz bunlar giripte cikamazsin lutfen

4 askerimizi şehit verdiğimiz gece kapıda göbek Atanlardan daha çok umursuyorum.Saçmalıyorsun boş demogojilerine şehitlerimizi alet etme

Çok kıskanıyorum neden bende abe kaynana dinleyemedim.Plastik sandalyeye oturup bayat çerez yiyemedim
Ben sizi asla bununla itham etmek istemedim ki, kıskandığınızı falan tabi ki düşünmüyorum, bunun anlamsız olduğunun farkındayım. Rahatsız olmaya hakkınız da var, şikayet etmeye de. Ama sizin de sırf sizinle değil de karşı tarafla empati kurdu diye sokak düğünü yapmakla itham etmeniz anlamsız insanları. Bunu bilemezsiniz çünkü, sadece maddi gücü yoktur belki yazmış o kadar, ne düğün yapıp yapmadığı, ne düğün sevip sevmediği hakkında yorum yapılacak bir ifade değil bu.

Rahatsizlik boyutunu gectim olabilir de ,sokak dugunu yapanlari kültürsüzlükle itham etmek neyin nesi ?
82 milyon insanin hepsinde sizlerin sahip oldugu " vizyon !" olacak diye bir kaide yok.
Tabi canım hepimizden kültür fışkırıyor peki bu kültürsüzler kim ayrıca ben ciddi ciddi kulak tıpası al demiştim dalga geçtiğimi düsünmüş hanfendi özgürlük benim özgûrlüğümü kısıtlayana kadarsa siz de insanları kısıtlayamazsınız sokak düğünüde yapar kınasıda maşallah hep bana hep bana

Sadece keyif mi oluyor ? Belki hastayım,belki evde çocuk uyuyacak,belki yarın önemli bir gün benim için erkenden uyumam gerek ? O insanlar da bana karşı anlayışlı olsunlar o zaman olmaz mı ? ''Geçmişte yapılıyordu'' demişsiniz,geçmişte aynı odada yatardı herkes hatta sevişmeler bile çocuk uyuduktan sonra olurdu,ona da mı saygı duyalım,ne dersiniz ?
Birinin özgürlüğü bir başkasının özgürlüğünün başladığı yerde biter.Bu cümleyi herkes ilkokulda öğrenir,lütfen kendi hayatlarınıza da biraz uygulayın.

Evet insanlar ne kadar bencil olmuş böyle şaşırdım

Yaşadığınız ülkede sokakata düğün yapmayı deneseniz başınıza neler geleceğini de hesaba kattınız mı peki?

Evet insanlar ne kadar bencil olmuş böyle şaşırdım

Ya bencillik değil hayır,empati yapmaya çalışıyorlar da yok kardeşim yanlış anlaşılmasın ama ''düğün'' dediğiniz şey bir zorunluluk değil.Saçmasapan şeyleri zorunluluk haline getirip insanların cebine zarar etmesinden başka bir şey değil bu.Asıl olan nikahtır,paran yoksa düğün yapma ya da biriktir sonra yap,dünyanın sonu mu ? İlla o gün mü olması gerek ?
Birine yazdım belki dinlenmek istiyorum diye verdiği cevap : ee sen bunu her pazar yapabilirsin.Hayır ben o pazar günü yapmak istiyorum ! O pazar günü ihtiyacım var.İş yerinde,okulda mı pazar tatili mi yapayım ? Bir de sanki bir haftalık bir şey zannedenler falan var.Bu hafta x,gelecek hafta y.
He merkezi yere de taşınırım 400 bin lira parayı bayıp ama kimse salon tutmasın 20 bine nolur nolmaz.

Yaşadığınız ülkede sokakata düğün yapmayı deneseniz başınıza neler geleceğini de hesaba kattınız mı peki?
Yasak belcikada.. zaten burda yasayan fakirler turkiyede yapiyor.. isin sonucu iki mutlu cifte dugun yapmak sahsen cok gormuyorum.. senlede hicbi konuda anlasamiyoz ha gecenkini unutma ikimizde yandik.. bence ben yandim bu sefer sende yanma

Yani Belçika'dan sokak düğününü savunanı da gördük ya daha ne desem bilemedim.
İzin alın yetkililerden çıkın yapın düğünü,ondan sonra gelip yazarsınız buraya sonuçları sayın T Translokasyon1521

Yasak belcikada.. zaten burda yasayan fakirler turkiyede yapiyor.. isin sonucu iki mutlu cifte dugun yapmak sahsen cok gormuyorum.. senlede hicbi konuda anlasamiyoz ha gecenkini unutma ikimizde yandik.. bence ben yandim bu sefer sende yanma

Niye yasak olduğunu hiç düşündünüz mü peki ?

Daha evlendiği gün koca bir mahallenin bedduasını almak isteyen varsa buyursun yapsın.Ben gerçekleri söylüyorum.Bir sürü insan nalet ediyor
Sizsiniz beddua eden koca mahalle değil.insanlar orada bir yuva kuruyor.en mutlu günleri.normal insanlar buna saygı duyup mutluluklarına ortak oluyor.siz de şikayet etme derdindesiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…