- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.917
- 158
- Konu Sahibi Gamzeceylan
-
Görgüsüz diye bildiğiniz insanlar, bir ara sizinde geçmişiniz di. Büyük dedelerin belki o küçük gördüğün düğünü yapabilmek için neler verirdi. Çok uzak zaman değil bu. Şimdi her şeyin iyisini bulduğumuz için, herkesi kendimiz gibi sanmamız yanlış. Hala çok sayıda yardıma muhtaç aileler var. Yazık Zihniyete bakar mısın. Düğünü iptal ettirmek için toplayacağınız imza emeğini, belediyeye düğün salonu desteği verilmesi için harcayın. Yıkıcı değil yapıcı olun. Sizin zihniyetinizdeki bir insana bakınca ne kadar çekilemez olduğunuzu anlıyorum. Sizde bu yüzden her şeye tahammül edemiyorsunuz. İnsanlara iyilik ile yaklaşın, sanki çok düzenli bir ülkeymişiz, daha dün 4 askerimizi şehit verdik kapımızda savaş oluyor siz ne kadarını umursuyorsunuz?
Bunun icin ban yiceksek bende hazirim birkac gun girer cikarim. Yanliz bunlar giripte cikamazsin lutfenArkadaşlar konu sahibi sokak düğünü yapanları varoşlukla suçlamayan herkese saldırıyor, boş konuşmakla itham ediyor ve siz de sokak düğünü yapmışsınız belli diye yükleniyor. Kaba konuşuyor ve sokak düğününden rahatsız olmayanları konusundan kovuyor. Sokak düğününden rahatsız olmayanlar yazmasın benden size bir abla tavsiyesiSokak düğünlerini bilmem de bu üslubun varoşlukla bir bağlantısı olabilir.
Söylemeden edemezdim, gelsin banlar hazırım uzattım bilekleri teslim oluyorum
4 askerimizi şehit verdiğimiz gece kapıda göbek Atanlardan daha çok umursuyorum.Saçmalıyorsun boş demogojilerine şehitlerimizi alet etmeGörgüsüz diye bildiğiniz insanlar, bir ara sizinde geçmişiniz di. Büyük dedelerin belki o küçük gördüğün düğünü yapabilmek için neler verirdi. Çok uzak zaman değil bu. Şimdi her şeyin iyisini bulduğumuz için, herkesi kendimiz gibi sanmamız yanlış. Hala çok sayıda yardıma muhtaç aileler var. Yazık Zihniyete bakar mısın. Düğünü iptal ettirmek için toplayacağınız imza emeğini, belediyeye düğün salonu desteği verilmesi için harcayın. Yıkıcı değil yapıcı olun. Sizin zihniyetinizdeki bir insana bakınca ne kadar çekilemez olduğunuzu anlıyorum. Sizde bu yüzden her şeye tahammül edemiyorsunuz. İnsanlara iyilik ile yaklaşın, sanki çok düzenli bir ülkeymişiz, daha dün 4 askerimizi şehit verdik kapımızda savaş oluyor siz ne kadarını umursuyorsunuz?
Ben sizi asla bununla itham etmek istemedim ki, kıskandığınızı falan tabi ki düşünmüyorum, bunun anlamsız olduğunun farkındayım. Rahatsız olmaya hakkınız da var, şikayet etmeye de. Ama sizin de sırf sizinle değil de karşı tarafla empati kurdu diye sokak düğünü yapmakla itham etmeniz anlamsız insanları. Bunu bilemezsiniz çünkü, sadece maddi gücü yoktur belki yazmış o kadar, ne düğün yapıp yapmadığı, ne düğün sevip sevmediği hakkında yorum yapılacak bir ifade değil bu.Çok kıskanıyorum neden bende abe kaynana dinleyemedim.Plastik sandalyeye oturup bayat çerez yiyemedim
Bende onu söylemek istiyordum.Hastası var cocugu var sınava hazırlananı var yaşlısı var
Duyar kasıcaksak öncelik bunlar olmalı herkes düğün yapmak zorunda değil
Tabi canım hepimizden kültür fışkırıyor peki bu kültürsüzler kimRahatsizlik boyutunu gectim olabilir de ,sokak dugunu yapanlari kültürsüzlükle itham etmek neyin nesi ?
82 milyon insanin hepsinde sizlerin sahip oldugu " vizyon !" olacak diye bir kaide yok.
Kusura bakma canım da, sen her zaman yapabileceğin pazar keyfini düşünürken. :) O adamın 1 kere yapacağı düğün keyfini düşünmemesini bekleyemezsin. Çok keyfine düşkünsen yaptır ses yalıtımı, kapa kapını bak keyfine. Yada benim gibi merkezi bir yere taşın hiç düğün görme. :)
Çok belli canım, insanları ne derece küçümsediğinden.4 askerimizi şehit verdiğimiz gece kapıda göbek Atanlardan daha çok umursuyorum.Saçmalıyorsun boş demogojilerine şehitlerimizi alet etme
Görmezden gel butonuna basılacak biri dahaÇok belli canım, insanları ne derece küçümsediğinden.
Evet insanlar ne kadar bencil olmuş böyle şaşırdımSadece keyif mi oluyor ? Belki hastayım,belki evde çocuk uyuyacak,belki yarın önemli bir gün benim için erkenden uyumam gerek ? O insanlar da bana karşı anlayışlı olsunlar o zaman olmaz mı ? ''Geçmişte yapılıyordu'' demişsiniz,geçmişte aynı odada yatardı herkes hatta sevişmeler bile çocuk uyuduktan sonra olurdu,ona da mı saygı duyalım,ne dersiniz ?
Birinin özgürlüğü bir başkasının özgürlüğünün başladığı yerde biter.Bu cümleyi herkes ilkokulda öğrenir,lütfen kendi hayatlarınıza da biraz uygulayın.
Aynen canim maddi gucumu duyurmaya gelmedim buraya elimde var cok sukur.. belcikada yasiyorum 2000 kisilik salonda 1800 kisilik yemek servis edildi.. ailecek esim ve ben kalabalik aileyiz.. ama benim buyuklerim zamaninda zorluk cekmis iken ben onlarin sefasini suruyorum. Asla elinde olmayanaa laf edemem. Asla! Asil budur gorgusuzluk !
Sırf kendi keyfi için tüm sokağı rahatsız edenlerden daha çok düşemeyizAllah Allah ya. Evlenip yuva kuracak bir çifte sırf sokakta 2 düğün yapıyor diye beddua edecek kadar ne kadar da düştük öyle..
Oralarda yapamıyorlar tabiYaşadığınız ülkede sokakata düğün yapmayı deneseniz başınıza neler geleceğini de hesaba kattınız mı peki?
Evet insanlar ne kadar bencil olmuş böyle şaşırdım
Yasak belcikada.. zaten burda yasayan fakirler turkiyede yapiyor.. isin sonucu iki mutlu cifte dugun yapmak sahsen cok gormuyorum.. senlede hicbi konuda anlasamiyoz haYaşadığınız ülkede sokakata düğün yapmayı deneseniz başınıza neler geleceğini de hesaba kattınız mı peki?
Yaşadığınız ülkede sokakata düğün yapmayı deneseniz başınıza neler geleceğini de hesaba kattınız mı peki?
Yasak belcikada.. zaten burda yasayan fakirler turkiyede yapiyor.. isin sonucu iki mutlu cifte dugun yapmak sahsen cok gormuyorum.. senlede hicbi konuda anlasamiyoz hagecenkini unutma ikimizde yandik.. bence ben yandim bu sefer sende yanma
Sizsiniz beddua eden koca mahalle değil.insanlar orada bir yuva kuruyor.en mutlu günleri.normal insanlar buna saygı duyup mutluluklarına ortak oluyor.siz de şikayet etme derdindesiniz.Daha evlendiği gün koca bir mahallenin bedduasını almak isteyen varsa buyursun yapsın.Ben gerçekleri söylüyorum.Bir sürü insan nalet ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?