- 19 Ağustos 2018
- 2.778
- 6.916
- 158
- 29
- Konu Sahibi Gamzeceylan
-
Sadece ben değil burda ki bir çok insan rahatsız olduğunu belirtmiş.Empati denen bir şeyden haberin var mı ? Ateşi çıkmış çok hasta ,evden işe çok yorgun gelmiş,belki de yarın final sınavına girecek insan bunlar ya benim keyfime kurban olsunlar.Ben ben ben zihniyeti.Bencillik bu,korkunç bir bencillikKusura bakma canım da, sen her zaman yapabileceğin pazar keyfini düşünürken. :) O adamın 1 kere yapacağı düğün keyfini düşünmemesini bekleyemezsin. Çok keyfine düşkünsen yaptır ses yalıtımı, kapa kapını bak keyfine. Yada benim gibi merkezi bir yere taşın hiç düğün görme. :)
Çok kıskanıyorum neden bende abe kaynana dinleyemedim.Plastik sandalyeye oturup bayat çerez yiyemedimYaa bu çok anlamsız değil mi, maddi gücü yoktur belki vs. diye biriyle empati kurduk diye hemen “siz de mi sokak düğünü yaptınız” diye itham edilmek gerçekten akıldışı. O zaman biz de “siz eğlenen insanları kıskandınız mı” diye suçlayalım rahatsız olanları çözüm buysa
Aynen canim maddi gucumu duyurmaya gelmedim buraya elimde var cok sukur.. belcikada yasiyorum 2000 kisilik salonda 1800 kisilik yemek servis edildi.. ailecek esim ve ben kalabalik aileyiz.. ama benim buyuklerim zamaninda zorluk cekmis iken ben onlarin sefasini suruyorum. Asla elinde olmayanaa laf edemem. Asla! Asil budur gorgusuzluk !Yaa bu çok anlamsız değil mi, maddi gücü yoktur belki vs. diye biriyle empati kurduk diye hemen “siz de mi sokak düğünü yaptınız” diye itham edilmek gerçekten akıldışı. O zaman biz de “siz eğlenen insanları kıskandınız mı” diye suçlayalım rahatsız olanları çözüm buysa
Doğru keşke olsa bu vizyon ama bazılarında yok işteRahatsizlik boyutunu gectim olabilir de ,sokak dugunu yapanlari kültürsüzlükle itham etmek neyin nesi ?
82 milyon insanin hepsinde sizlerin sahip oldugu " vizyon !" olacak diye bir kaide yok.
Artık sokak düğünleri gece 12ye kadar serbestmis.Valla bende sonuç alabileceğimi sanmıyorum maalesef ama yine de edicem artık
Bir ara Avrupa birliğine uyum süreci falan diye yasaklamışlardı sanki be rahattık o ZamanArtık sokak düğünleri gece 12ye kadar serbestmis.
Bu nasıl küçümseyici bir dildir?kurban olun siz abe kaynana dinleyenlere.Çok kıskanıyorum neden bende abe kaynana dinleyemedim.Plastik sandalyeye oturup bayat çerez yiyemedim
Valla bi yasaklandığı ilk yıl fazla olmadi hatta silah atiliyo dediğin anda kapatiyolardi. Sonra geri başladı. Hele geçen seneden bu zamana bomba patlatsalar polis düğün serbest diye birşey yapmiyo. Tamm yapilsinda gece 11 12 ye kadar ne yaBir ara Avrupa birliğine uyum süreci falan diye yasaklamışlardı sanki be rahattık o Zaman
Maalesef ya parayı verip elit mahallelere taşınacağız ya da Avrupa'ya başka türlü kurtulmak mümkün değil sanırım.Valla bi yasaklandığı ilk yıl fazla olmadi hatta silah atiliyo dediğin anda kapatiyolardi. Sonra geri başladı. Hele geçen seneden bu zamana bomba patlatsalar polis düğün serbest diye birşey yapmiyo. Tamm yapilsinda gece 11 12 ye kadar ne ya
Hmm bu saçma şarkıları bana zorla dinletmeye kalkarsanız küçümserim tabi.Yaptığınız tamamen bencillik.siz drrsi
Bu nasıl küçümseyici bir dildir?kurban olun siz abe kaynana dinleyenlere.
Ha agzina saglik canim.. fakir olmak sucmu ?Siz sınavınızı hergün çalışabilirsiniz.onların düğünü birgün.siz para vermeden gidip kütüphanede çalışabilirsiniz ama onlar düğün salonuna bir ton para vermek zorunda.bir bu kalmıştı takmadığınız(genel)
Resmen tum sokak dugunu yapanlara hakaret ediyorsun gorgusuzlukmus..sen gibi guya gorguyu bilen birine hic yakistiramadim! Hayalerin varsa kulaklarini tika !
Görgüsüz diye bildiğiniz insanlar, bir ara sizinde geçmişiniz di. Büyük dedelerin belki o küçük gördüğün düğünü yapabilmek için neler verirdi. Çok uzak zaman değil bu. Şimdi her şeyin iyisini bulduğumuz için, herkesi kendimiz gibi sanmamız yanlış. Hala çok sayıda yardıma muhtaç aileler var. Yazık Zihniyete bakar mısın. Düğünü iptal ettirmek için toplayacağınız imza emeğini, belediyeye düğün salonu desteği verilmesi için harcayın. Yıkıcı değil yapıcı olun. Sizin zihniyetinizdeki bir insana bakınca ne kadar çekilemez olduğunuzu anlıyorum. Sizde bu yüzden her şeye tahammül edemiyorsunuz. İnsanlara iyilik ile yaklaşın, sanki çok düzenli bir ülkeymişiz, daha dün 4 askerimizi şehit verdik kapımızda savaş oluyor siz ne kadarını umursuyorsunuz?Bir öğretmenin bunu savunması beni çok şaşırttı.Hanımefendi özgürlüğünüz başkalarının özgürlüğünü kısıtlayana kadardır.Gayet değiştirebileceğim birşey mahallede imza toplanırsa yasaklanıyormuş.Görgüsüzlere dur demek için birkaç saatimi harcayabilirim .
İstediğim konuya yorum yazarım beğenmiyorsanız konu açmayınKonuma bir daha yazmazsınız sevinirim.Mantıklı yorumlar okumak istiyorum.
Daha evlendiği gün koca bir mahallenin bedduasını almak isteyen varsa buyursun yapsın.Ben gerçekleri söylüyorum.Bir sürü insan nalet ediyorSiz sınavınızı hergün çalışabilirsiniz.onların düğünü birgün.siz para vermeden gidip kütüphanede çalışabilirsiniz ama onlar düğün salonuna bir ton para vermek zorunda.bir bu kalmıştı takmadığınız(genel)
Aslında akşam 8e kadar hariç öyle rahatsiz olmuyorum zaten bu yeni tasindigim mahallede de öyle düğün olmuyor bir veya iki oldu geçen sene.Maalesef ya parayı verip elit mahallelere taşınacağız ya da Avrupa'ya başka türlü kurtulmak mümkün değil sanırım.
Görmezden gel butonunu varmış.Ne büyük nimet böyle gereksiz mesajları görmemek içinİstediğim konuya yorum yazarım beğenmiyorsanız konu açmayınsize özel yorum yazacak değiliz
Hastası var cocugu var sınava hazırlananı var yaşlısı varArkadaşlar haklısınız ama, durumu olmayıp düğün salonu tutamayan'da çok sayıda insan var ülkemizde, Hep kendi açımızdan düşünürsek insanlığa haksız etmiş oluruz. Devletin onu yasaklaması için gelir kaynağı düşük olan insanlara ücretsiz düğün salonu gibi bir uygulaması olması gerek. Ücretsiz nikah kıyılabiliyor tabi ama, her gelin 1 kere düğün bir kere gelinlik giyiyor sonuçta, çok iyi durumu olup yemekli vs bir düğün yapmayı onlarda çok ister eminim. Biraz duyarlı olmamız da fayda var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?