Sokak düğünleri

Sadece ben değil burda ki bir çok insan rahatsız olduğunu belirtmiş.Empati denen bir şeyden haberin var mı ? Ateşi çıkmış çok hasta ,evden işe çok yorgun gelmiş,belki de yarın final sınavına girecek insan bunlar ya benim keyfime kurban olsunlar.Ben ben ben zihniyeti.Bencillik bu,korkunç bir bencillik

Çok kıskanıyorum neden bende abe kaynana dinleyemedim.Plastik sandalyeye oturup bayat çerez yiyemedim

Aynen canim maddi gucumu duyurmaya gelmedim buraya elimde var cok sukur.. belcikada yasiyorum 2000 kisilik salonda 1800 kisilik yemek servis edildi.. ailecek esim ve ben kalabalik aileyiz.. ama benim buyuklerim zamaninda zorluk cekmis iken ben onlarin sefasini suruyorum. Asla elinde olmayanaa laf edemem. Asla! Asil budur gorgusuzluk !

Rahatsizlik boyutunu gectim olabilir de ,sokak dugunu yapanlari kültürsüzlükle itham etmek neyin nesi ?
82 milyon insanin hepsinde sizlerin sahip oldugu " vizyon !" olacak diye bir kaide yok.
Doğru keşke olsa bu vizyon ama bazılarında yok işte

Mantıklı yorumlar yapan güzel insanlara teşekkür ediyorum.Ama görgüsüz lafını üstüne alınıpta konuyu baltalamaya çalışanlar yüzünden bu konuyu kapattırmak istiyorum Mune

Yaptığınız tamamen bencillik.siz drrsi
Çok kıskanıyorum neden bende abe kaynana dinleyemedim.Plastik sandalyeye oturup bayat çerez yiyemedim
Bu nasıl küçümseyici bir dildir?kurban olun siz abe kaynana dinleyenlere.

Bir ara Avrupa birliğine uyum süreci falan diye yasaklamışlardı sanki be rahattık o Zaman
Valla bi yasaklandığı ilk yıl fazla olmadi hatta silah atiliyo dediğin anda kapatiyolardi. Sonra geri başladı. Hele geçen seneden bu zamana bomba patlatsalar polis düğün serbest diye birşey yapmiyo. Tamm yapilsinda gece 11 12 ye kadar ne ya

Maalesef ya parayı verip elit mahallelere taşınacağız ya da Avrupa'ya başka türlü kurtulmak mümkün değil sanırım.

Ha agzina saglik canim.. fakir olmak sucmu ?

Resmen tum sokak dugunu yapanlara hakaret ediyorsun gorgusuzlukmus..sen gibi guya gorguyu bilen birine hic yakistiramadim! Hayalerin varsa kulaklarini tika !
Görgüsüz diye bildiğiniz insanlar, bir ara sizinde geçmişiniz di. Büyük dedelerin belki o küçük gördüğün düğünü yapabilmek için neler verirdi. Çok uzak zaman değil bu. Şimdi her şeyin iyisini bulduğumuz için, herkesi kendimiz gibi sanmamız yanlış. Hala çok sayıda yardıma muhtaç aileler var. Yazık Zihniyete bakar mısın. Düğünü iptal ettirmek için toplayacağınız imza emeğini, belediyeye düğün salonu desteği verilmesi için harcayın. Yıkıcı değil yapıcı olun. Sizin zihniyetinizdeki bir insana bakınca ne kadar çekilemez olduğunuzu anlıyorum. Sizde bu yüzden her şeye tahammül edemiyorsunuz. İnsanlara iyilik ile yaklaşın, sanki çok düzenli bir ülkeymişiz, daha dün 4 askerimizi şehit verdik kapımızda savaş oluyor siz ne kadarını umursuyorsunuz?

Daha evlendiği gün koca bir mahallenin bedduasını almak isteyen varsa buyursun yapsın.Ben gerçekleri söylüyorum.Bir sürü insan nalet ediyor

Maalesef ya parayı verip elit mahallelere taşınacağız ya da Avrupa'ya başka türlü kurtulmak mümkün değil sanırım.
Aslında akşam 8e kadar hariç öyle rahatsiz olmuyorum zaten bu yeni tasindigim mahallede de öyle düğün olmuyor bir veya iki oldu geçen sene.

Hastası var cocugu var sınava hazırlananı var yaşlısı var
Duyar kasıcaksak öncelik bunlar olmalı herkes düğün yapmak zorunda değil

Arkadaşlar konu sahibi sokak düğünü yapanları varoşlukla suçlamayan herkese saldırıyor, boş konuşmakla itham ediyor ve siz de sokak düğünü yapmışsınız belli diye yükleniyor. Kaba konuşuyor ve sokak düğününden rahatsız olmayanları konusundan kovuyor. Sokak düğününden rahatsız olmayanlar yazmasın benden size bir abla tavsiyesi Sokak düğünlerini bilmem de bu üslubun varoşlukla bir bağlantısı olabilir.
Söylemeden edemezdim, gelsin banlar hazırım uzattım bilekleri teslim oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…