butun kadınlar 32 34 36 beden degıl1. Duşa girmeden belki tuvaleti gelmiştir. Hali hazırda da soyunduysa ilk gördüğü şeyi üstüne geçirmiştir belki.
2. Duşa girmeden önce kendine yolluk olsun diye yapmıştır bunu tövbe tövbeeeeeeeee
Yalnız şunu anlamadım, saten gecelik nasıl adama olmuş ki. Tabi imkansız değil de ben kendi geceliğimi ve eşimi düşününce içine girebilmesi mümkün değil. Hani eşofman falan anlarımda saten gecelik bu dar ve giymesi zor bir şey bana göre.
butun kadınlar 32 34 36 beden degıl
tum erkeklerde kıvanc degıl :)
1. Duşa girmeden belki tuvaleti gelmiştir. Hali hazırda da soyunduysa ilk gördüğü şeyi üstüne geçirmiştir belki.
2. Duşa girmeden önce kendine yolluk olsun diye yapmıştır bunu tövbe tövbeeeeeeeee
Yalnız şunu anlamadım, saten gecelik nasıl adama olmuş ki. Tabi imkansız değil de ben kendi geceliğimi ve eşimi düşününce içine girebilmesi mümkün değil. Hani eşofman falan anlarımda saten gecelik bu dar ve giymesi zor bir şey bana göre.
kemal sunal vucudu dur o zamn sıfr bedenyok canım elbette olabilir ama bir kadın 40 beden de olsa 40 beden bir saten geceliğe açıkçası çooook çoook zayıf bir erkek girebilir. Yani 40-42 beden geceliğe kıvanç da giremezgirebilmesi için bir 50 beden saten gecelik olması lazım bana göre çünkü kadın ve erkek bedenleri farklı.
ne bileyim garip geldi biraz
KIZLAR biliyorum hepiniz meraktasınız,
arkadaşımla anca sabah konuşabildim oda telde oldu
dün akşam oturmuş konuşmuşlar
eşinin açıklamsı şöyle:kız arkadaşım o an adet olduğu için ilişkiye giremeyeceğini bildüğinden yanaşamamış kendi kendini tatmin yoluna gitmiş,saten geceliğe dokunma merakından dolayıda giymek istemiş,yemin billah etmiş asla gay may olmadığına ve utandığı içinde konuyu açıp açıklama yapamamış
arkadaşım hala üzgün nasıl olabilir diyor,madem meraklı tutsun okşasın niye giyiyor diyor ama eşininde üzgün halini görünce fazla üstüne gidememiş
kısmen efenm
adam normal degıl galıba kızlar hengı erkek karısının gecelıgını gıyer kı
boşan deme bence. daha da ileri giderdim ben olsam, yaptıklarından hoşlandığımı söyleyip bunun/saten gecelik giymenin gerisinde/ilerisinde başka hangi nelerden tatmin yaşadığını bilmek isterdim
kadın rahat olunca adam düşüncelerinin kilitini açacaktır.karşılıklı olur böyle şeyler.
kısmen efenm
ama nolur su adama masumca zavallıcık merak etmıs yada fentezsi falan yazmayın ya nolur bılınclenelım
çözüm konusunda bu arkadaşın fikri bence üzerinde durmaya değer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?