şoktayım...

sigunef

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2008
116
0
96
İstanbul
bir yıldır birlikteliğim vardı başladıktan 4 ay sonra bi ayrılık yaşadık ve sonradan yavaş yavaş yakınlaştık 3 aydır faklı bir şekilde görüşüyoduk.. 10 gündür bana bişi yazmayınca sinirlendim ve ilişkiyi bitiriyorum dedim ve adamdan şok cevabı aldım...
tekrar başlamamıştık ki..
şoktayım gerçekten salak yerine konulduğuma yanıyorum bi yandansa erken zamanda adamdan kurtulduğuma seviniyorum
allah bu adamları ıslah etsin

yani 6 aylık süreç içinde sadece selam veriyodum sonra eskisi gibi olduk
ben arkadaşlarımla buluşurken onu çağırıyodum milletin sevgilisi geliyo sende gel diye

ıyi de tam olarak başlamışmıydınız başlamamışmıydınız. Bunu en iyi sen bilirsin. Sadece bu şekilde görüşmelerse bişey diyemem. Ama başbaşa kaldınızsa sevgiliyken gibi olduysanız gerçekten şok edici.Ama şunu da belirtmek istiyorum. Ne olursa olsun bu lafda gururuna yedirememe var. Yani sana senden önce vazgeçtim ben imajını vermeye çalışmış. Başarmışda. dediğim gibi eğer sevgili gibi olduysanız ayıp etmiş.

valla başlamamış olsak bu kadar yakınlaşmaz beni öpmezdi herhaşde
sonradan kıvırma yolu işte
karaktersiz

Öyle olmuş canım. ışine geldiği gibi. Ama dediğim gibi altında kalmamak için söylenmiş o zaman ama çok çirkin gerçekten yaptığı.

salla gitsin işlerine gelince başlarlar işlerine gelmezse zaten başlamamıştıkki olur

al bi dengesiz daha yok yok ben evlenmiycemkaydirigubbakcemile3

bölesinden hayır gelmezmiş zaten iyii bittiği ondan kurtulmuş oldun karaktersizin tekiymiş...

dediğin gibi karektersizlik işte
seninle oynamışa benziyor
madem başlamamıştınız niye öptü seni dimi ama?
kendini üzmez değmez bu erkek milleti için

Adam ,sanki bir şeylerim öcünü almak için öyle demiş gibi geldi bana. CADIARZU

Hakikaten son 3 aydır farklı görüşüyormuşsunuz. -tatlicadiarzu-
Siz başka yerden bakmışsınız adam başka yerden bakmış bu ilişkiye.
Bence egolarını tatmin etmiş sizinle.

ne kadar dangalak zihniyetler yaaa baslamamıstık bencede canım iyiki kurtulmussun verilmiss sadakan varmıss üzülme bilee kaydirigubbakcemile3

adini koymadan emin olmadan nasil gecti o 3 ay peki?
opmek sevgili olmak demek midir ki?
gerci nasil opuldugune bagli ama
konusmadiniz mi hic iliskinizi?

sorsaydın yaaa madem başlamamıştık neden öpüştük diye? ben olsam sorardımmm.zönnnkkk diye kalmak nasıl oluyormuş anlasın.
ama sonuç itibariyle,şerefsizmiş işte. insanlar birbirinle ayrılabılır, gidebilir, bitebilir ama herkes kendıne yakışan bir şekilde gider, bu da öyle gitmiş.

opmek sevgili olmak demek midir ki?
gerci nasil opuldugune bagli ama
konusmadiniz mi hic iliskinizi?

töğbee tübeee...nasıl öpüştüğüne bağlısı mı kalmış kafamçokkarıştı güldürdün beni. iki dudak değmişse sevgilisindir işte. haa haşmetli bir öpücük haaa silik bir dokunuş farketmez. totosu yemiyorsaa öpmeseymiş.

ben yanaktan diye dusundumdu canim cok mu safim yahukaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…