- Konu Sahibi maviboncukcum
-
malum hafta sonu anca fırsat buldum girmeye cvp yazıp yemek yapmaya gidecem off biraz hastayım bugün hiç halim yok inanki sabah kahvaltıda misafir vardı mecbur yedim biraz aksama da bol yeşil salata yerim su içemedim bugün buz gibi sular boğazım acıyo.... yarın et günü ama ben yogurt yicem sebze tek çeşit olmak zorunda değil canım koca bi tabak salata yapıp yiyebilirsinDünü kazasiz belasiz atlattim sayilir..2.5 lt su içtim dambillarla biraz göğüs hareketleri calistim 200 tane kadar.aksamda canim patates istemedi 4 5 kaşık salata yedim...bugun sebze ne yiycem bi turlu karar veremedim ama yaaa sen ne yiycen banada bi fikir verirmisin canim
normal canım yaa diyete ara verince tekrar diyet yapmASI ZOR GELİYO İNSANA napalım dayancaz baska caresi yok ben gidem yemeğimi yapayım buyur gel şekerim beklerimmm hadi görüşrüz canım dikkat et kendine spor yapcam diye ugrasma bakk bişi olcak allah korusun...Evett buldum ne yiycemi ve şuan da salatalik yiyorum.çocuklarima eni konu nefis bi kahvalti hazirladim bende salataligimi aldim salona gectim bugun daha iradeliyim sanki dün cok acikmisdim daha sabahtan üstelik iki hahta tika basa yiyince bünye acligi istemedi ilk gün
malum hafta sonu anca fırsat buldum girmeye cvp yazıp yemek yapmaya gidecem off biraz hastayım bugün hiç halim yok inanki sabah kahvaltıda misafir vardı mecbur yedim biraz aksama da bol yeşil salata yerim su içemedim bugün buz gibi sular boğazım acıyo.... yarın et günü ama ben yogurt yicem sebze tek çeşit olmak zorunda değil canım koca bi tabak salata yapıp yiyebilirsin
normal canım yaa diyete ara verince tekrar diyet yapmASI ZOR GELİYO İNSANA napalım dayancaz baska caresi yok ben gidem yemeğimi yapayım buyur gel şekerim beklerimmm hadi görüşrüz canım dikkat et kendine spor yapcam diye ugrasma bakk bişi olcak allah korusun...
malum hafta sonu anca fırsat buldum girmeye cvp yazıp yemek yapmaya gidecem off biraz hastayım bugün hiç halim yok inanki sabah kahvaltıda misafir vardı mecbur yedim biraz aksama da bol yeşil salata yerim su içemedim bugün buz gibi sular boğazım acıyo.... yarın et günü ama ben yogurt yicem sebze tek çeşit olmak zorunda değil canım koca bi tabak salata yapıp yiyebilirsin
normal canım yaa diyete ara verince tekrar diyet yapmASI ZOR GELİYO İNSANA napalım dayancaz baska caresi yok ben gidem yemeğimi yapayım buyur gel şekerim beklerimmm hadi görüşrüz canım dikkat et kendine spor yapcam diye ugrasma bakk bişi olcak allah korusun...
Her ikinize de başarılar dilerim :)
bende günlük açtım, bugün 3. günüm.. her gün düzenli tutuyorum ne yedim ne yaptıysam..
azminiz bol olsun..
Her ikinize de başarılar dilerim :)
bende günlük açtım, bugün 3. günüm.. her gün düzenli tutuyorum ne yedim ne yaptıysam..
azminiz bol olsun..
kızz ne cok yazmışsın azmin yerine gelince çenen de düşmüş senin aman aman maşallah sekerim böle devam et ben hasta oldum ya kolumu kıpırdatacak halim yok zorla yazıyom mesajlarına tek tek cevap yazamadım canım kusura bakma ben hafta sonu diyet falan yapamadım bugün hastayım ama dikkat ediyorum canım bişi istemiyo zaten öğlen yogurt yedim sadece daha da bişi yok şimdi zorla evi süpüreyim malum hafta sonundan cıktık sabahtır yatıyorum sana cvp yazayım diye girdim sırf ne bileyim tartılmaktan korkuyorum moralim bozulacak diye ben uzun süredir diyette olunca metabolizma iyice yavasladı arrtık benim moralim cok bozuluyo ama pes etmicem yılbası sabahı 67-68 bile görsem süper olacak valla hadi hayurlısı bakalım sen beni geçtin valla hayranım sana kızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?