- Konu Sahibi maviboncukcum
-
Ayyy cok tesekkur ederim tek basima olunca zor motive oluyorum iyi oldu bak destek olcan bana... pazartesi basliyoruz o zaman yuruyus gunlugumu de o gun baslarim tutmaya haftasonu yuruyus yapamiyorum tekrar tesekkur ederim canim arkadasim
Rica ederim canım benim birlik den kuvvet dogarmiş...tmm pazartesi sabahi patatesleri hasliyoz ozaman yalniz sadece baharat koyuluyo ne tuz nede yogurt hiç biri yok biliyon dimi..bende bugun 11 km yürüyus +koşu yaptim 15 i tamamliycakdim ama esim işden geldi benim sporda yarida kaldi.bide yarin bende spor yapamam sanirim malum pazar günü a partmandan atacaklar yoksa:))))
Pazar pazar sabah sabah gene bennn:)))tatlimi bana tatli deme hatta pastada deme benide mahveden onlar degilmi zaten:)dun aksam firinda diyet olcak sekilde karnibahar kizartmisdim.üzerine sarimsakli yogurt dökup afiyetle yedim.mideyi kapattim derken ailecek kendimi sofrada buldum.gündüz sıkınti olmuyoda bu akşamlara bi care bulmam gerek.
Ben kkilomu merak etmiyorum tık yok çünki gr vermiyom utanmasam üstune alacam nerdeyse...ama sabrediyorum bizde sınırsiz net varda noluyoki öglene kadar iş güc öglenden sonra çocuklar bi türlü pc den girmiyom tele alismisim tel daha rahat geliyo
sabah sabah moralim sıfır inanamıyorum yaa gecen hafta 69 u görmüştüm ne güzel ama bu sabah tam tamına 71.9 nasıl olur böle bişi halbuki arada kaçırmış olsamda telafi ettim benim sorunum galiba gecen hafta hiç yürüyüş yapmadım ondan mı ki bu kilo artısı neyse ben 69u görünce şımardım galiba biraz... sabah yürüyüşümü yaptım bugün akşamda yaparım toplam 1 saat eder ve 20 günlük bi diyet programım var 7 gün patates diyeti 13 gün isveç(bana en cok kilo verdiren diyettir) baska yolu yok ne bu yaa sallaya sallaya bi hal oldum bigün sıksam bigün boşveriyorum ahh su sigarayı bırakma işi beni mahvetti sırf o yüzden yoksa iradem cok iyidir... bu son tartılışım bana tartılmak iyi gelmiyo tam 20 gün sonra tartılacagım baska yolu yok acayip moralim bozuldu yaa anlatamam yani
merhaba . Belki Yardımcı olur diye birşey paylaşmak istiyorum :) Ben de sürekli oturarak Ders çalışmaktan çok Aşırı kilo aldım . Zaten zayıf sayılmayan bedenim iyice şişmanlamisti . Bu böyle olmayacak Deyip diyetisyene Gittim . Bi ayda 8 kilo vermeyi başardım . Yaptığım ekstra birşeyde Yoktu Hani . Isin Güzel tarafı verdiğim bütün kilolar yağdan verilmişti yani vücudumda su kaybı filan Olmadı . Dr'umun bana tavsiye ettiği Sey günde 10 defa idrara çıkacak şekilde Su iç , öğle ve Akşam yemeklerinde istediğin yemekten 5 kaşık ve yanında Muhakkak bolca Salata (yemekle doymadıgm zaman Salatayi çok yedim lifli olduğu için midem Uzun süre açlık hissetmedi ) ve ara öğünleri sakin atlama metabolizmayi ara öğünler harekete geçirir :) sağlıkla kalin :)
Saol canim birazda olsa rahatlattin beni spora basladim nihayet bugun mekik ve yuruyuse agirlik verecegim simdilik bskalim bu kez cok ama cok kararliyim ozellikle su 20 gunu tamamlayacagim bi yerde okudum bi bayan 7gun patates 13 gun isvec yapmis 20 gunde 9.5 kilo vermis ben 5_6 kiloyada raziyimH
Hic moralini bozma belliki seninde kilo vermen durmuş yada dedigin gibi yüruyus yapmamanin sonucu olsa gerek ben 2 haftadir 62.5 um ama bekliyorum elbet kirilacak.arada yemegi kaciriyorum arada senin gibi dengeliyorum.ama sporumu hic ihmal etmiyorum çunku hem metabolizmayi hizlandiriyo ben dursamda metabolizma calisiyo hemde vücutta kas cogaldinmi kalori yakma hizida bi okadar katlaniyo yani arastirmalarimdan bunu ögrendim.umarim hakkilardir:)))sakin umutsuzluga kapilma canim aynen devam et bildigin yolda eger bu kilolar inatciysa biz daha inatci olucaz.bence geri dönusu yok artik yoksa bi kisir döngunun icinde oyalanip dolanip durcaz kilo allll sonra vermeye ugras ben çok sıkildim sonuna kadar gidicem
merhaba . Belki Yardımcı olur diye birşey paylaşmak istiyorum :) Ben de sürekli oturarak Ders çalışmaktan çok Aşırı kilo aldım . Zaten zayıf sayılmayan bedenim iyice şişmanlamisti . Bu böyle olmayacak Deyip diyetisyene Gittim . Bi ayda 8 kilo vermeyi başardım . Yaptığım ekstra birşeyde Yoktu Hani . Isin Güzel tarafı verdiğim bütün kilolar yağdan verilmişti yani vücudumda su kaybı filan Olmadı . Dr'umun bana tavsiye ettiği Sey günde 10 defa idrara çıkacak şekilde Su iç , öğle ve Akşam yemeklerinde istediğin yemekten 5 kaşık ve yanında Muhakkak bolca Salata (yemekle doymadıgm zaman Salatayi çok yedim lifli olduğu için midem Uzun süre açlık hissetmedi ) ve ara öğünleri sakin atlama metabolizmayi ara öğünler harekete geçirir :) sağlıkla kalin :)
Canim nasildi ilk gunun... ben uzun suredir kendimi ilk kez bolesine iradeli goruyorum ilk gunum superdi kabiz olmayim diye 2 tane kuru incir yedim sadece... gunumu ozetleyeyim kisaca
Sabah buyuk fincan sade turk kahvesi(her sabah boyle yapacagim cunku sabah patates yiyemem )
Ogle 2 haslanmis patates sade karabiberli
Aksam 2 haslanmis patates ayni
2 fincan yesil cay limonlu
2 fincan besibiyerde cay
1 fincan sekersiz cay yaninda 2 tane kuru incir
Veee tabi tam 15 brd yani 3 litre su ictim
1 saat yuruyus
Seni tebrik ediyorum canim harikasin resmen..benim dünum nasil gectiiii dün oglanin baş agrisi icin bakirköyde randevumuz vardi.ve bende uzun zamandir ilk defa yiceklerle savasmadim direk teslim oldum hatta yesemmi yemesemmi diye bile düşünmedim durumum öyle vahimdi yani.ama bi düsunsene dişarda yiyceksiniz oglun karsinda löpür löpür göturucek veben diyet ne yiyebilirim diye bile düşunmedim.hee durum onlada kalsa iyi çokdannn yakmisimdir derdim ama eve gelincede batti balik yan gider dedim ve gene düsunmedim ama bugun kaldigim yerden devam edicem vicdan azabi gece uykumda bile rahat birakmadi..
Ama bunda iki gundur spor yapmamaminda etkisi büyuk insan spor yapinca cektigi eziyete aciyo ve yiyemiyo.neyse bugun yine yeniden devamm
olsun pes etmek yok bende yasadım gecen hafta aynı durumu ama noldu tartıda fazlalıkları görünce kafa dank etti bugün cok yoruldum sınava gittim ordan pazara ve sabah sadece 1 tane haşlama patates yemiştim... eşim öğlen yemek yiyelim desede ben tabi kabul etmedim maşallahhhhhhhhhhhhh eve geldim hemen patates haşladım bi tane daha yedim tek kaçamağım 1 armut ve 3 kuru incir(patates pişene kadar öldüm açlıktan o arada yedim) yani kısaca iyi gidiyo benim diyetim tartıya çıkmaya korkuyorum kaldırdım zaten yok tartı falan yasak 65 kiloyu görmek istiyorum artık yeter yaaa demi arkadasımm sende battı balık yan gider deme sakın durmak yok yola devam son kilolar gidecek
yI
IIyi gidiyoda lafmi senin diyet süper gidiyo..harbiden maşallahhhh benim arkadasima:))) sen 65 i görcende korkuyorum bende 65 i görcem ama ne guzel olur ikimizde ayni kiloda böyle yarismak daha zevkli olur bence:))şaka bi yana bende atlaticam insallah bu durumu sadece şımariklik yapasim geldi diyete direniyom:))
sabah sabah netteyim ama baska vakitde pek giremiyom en iyisi sabahları girmek bugün gezmeye gideceğim... arkadası aksam aradım sıkı sıkı tembihledim sakın cayın yanına bişey yapma diye güldü bana :) yapsada yemem zaten ben bu kez cok ama cok iddialıyım olacak inanıyorum kız inanırmısın 2 günde bile etkisini gösterdi tabi tartıya cıkmadım ama bi hafiflik hissediyorum şimdi kahvemi içtim yürüyüş tamam öğlene 2 aksama 2 toplam 4 patatesim beni bekliyo ve bu diyetin en güzel yanı hiç acıkmıyorum pataeside cok severim zaten bıkmadan yiyorum yarın meyve falan da var listede ilk 3 günü cok zordu bitti gitti işte ayy hadi sekerim sana kolay gelsin bugün seni diyetine devam ediyor görmek istiyorum bak fıstık gibisin kilo alcan benden sölemesi ben bişey olmaz diye diye 9 kilo almışım ama gidiyor yavas yavas artık[/
Sana yalan söylemiycem canim bugunde diyet yapmadim ama zivanadanda çikmadim:))) sabah bi dilim tost ekmegine yag ve bal surdum. Bide bu yumurtaya çökelekli maudanozlu omley yaptim diyet şekerli çayla yedim.öglen bi kase yayla çorbasi içtim..arkadasdaydim cips cikolata yedim.bide kola ictim az öncede gene bi kase yayla çorbasi ictim bugun daha bisey yemem gibi geliyo..senide çok takdir ediyorum hatta imrenmekle birlikde yeminle azmini kiskandim..ama bravo sana sali gunlero kahvalti günumuzduya bu hafta disarida yeme günumuzdu oda yarina kismet oldu.öglende gidicez sabah hafif gecistiricemöglende cozururmuyum bilmiyom:)) ama gün icinde dengeliycem normale döndügümu hisediyorum oda senin sayende canim benim ben biraksamda diyeti sen beni birakmadin azminle beni gene motive ettin..valla allah senden razi olsun yoksa ben tekratdan toparliyamazdim sogolll arkadasimmm
Saol sekerim bu kez olacak inaniyorum yeni yila 65 kilo olarak girecegim insallah... Biliyormusun ilk diyetime gecen sene 1 ocakta 87 kilo ile baslamistim aradan 1 sene gecmis bile bu kezde 65 kilo ile baslayip 60 ve altini gorene dek devam edecegim diyetime senin sayende cok saol bana cok iyi geldi seni bole azimli gormek ve destegin cok iyi geldi cok saol canim benim sende topla kendini bikacgun kacamak yeter arkasi gelir bak sonra benim ole oldu takiii dune kdar cok sukur
Sabah 1 patates
Ogle 1 patates 1 armut ve 3 kuruincir
Aksam 2 patates 1 kasik salata
2 fincn kayisili bitki cayi
12 brd su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?