- Konu Sahibi maviboncukcum
-
saol valla işim zor bu sene hayırlısı bakalım... ev hanımlarının işi hiç bitmez benim hergün o ev illa spürülecek yani oğlum ve kocam saolsun...senin neyin varki cok sıkı diyet yapma bak bide ameliyat falan diyorsun allah korusun hasta olursun sonra...senin yerinde olsam sabah cok güzel bi kahvaltı yaparım öğlende ekmeksiz yemek yerim akşamı sadece salata veya çorba yoğurt gibi seylerle geçiştirirdim tabi sen bilirsin senin hayatın
cok sevindim inanki ahhh bende 65 görsem yeter vallaaa...zaten benimde en büyük sorunum o 100 gr bile eksik çıksam hemen hopp ağıza atıyom bişileri ama olmucak işte olmamalıııııııııııııııııııııııııı
o dieyti daha önce birkaç kez yaptım 3 kilo verdim ama hergün aynı seyi yemek cok sıkıyo insanı sen denemek istiyorsan yap bakalım bi hafta...ben diyetime devam edicem benim diyetim söyle suan yaptığım
sabah ac karnına kupayla sade türk kahvesi
öğle az yağlı ekşili brokoli yada yeşil salata
akşamda yulaf kepeği ve keten tohumlu yoğurt(salatalık ve nane de ekliyorum)
aslında bikaç gündür böle besleniyorum hem açlık olmuyo hemde sevdiğim seyler ben böle devam edeyim
ama bugün akşam yemeğinde dayanamadığım seyler vardı güzelce yedim ohhhhhhhhh yarın kaldığım yerden devam
ayy canım benim sen neler yaptın öle cok şükür ki hayattasın valaa allah korumuş seni çocuklarına bağışlamış... ayrıca rahatsızlığına da üzüldüm allah şifa versin inşallah beterin beteri vardır diyipde şükretcez halimize başka ne gelir elden... devlet hastaneleri bence 10 tane özelden iyi. hayırlısı olsun tabi canım benim sıkma güzel canını sadece dua edelim sığınacak kimimiz varki Allahtan başka sen moralini yüksek tut gerisi olur gider inşallah... zayıflama hapını bende kullandım bikaç kez hatta her defasında kilo aldım nasıl olsa hap kullanıyom diye yedimdurdum cahillik işte cok şükür o hataya düşmem artık bi daha...Ben zamaninda çok sıkı diyetler yaptim çokda güzel kilolar verdim.tabi zayiflama haplarinin sayesinde..ama bunyem okadar yıkilmiski bi keresinde hastanelik oldum.nefes darligi kalp çarpintisi isyerinde fenalasinca beni hastaneye göturmusler devaminda bikac saatlk felc oldum.sadece göz bebeklerim oynuyordu.oan orda ölecegimi sandim.buyuzden zayiflama haplarini kimseye tavsiye eetmem.şimdide vucudum vitaminsiz kaldimi basliyo tansiyon düsuklugu nefes darligi o yuzden sabah kahvaltimi yapiyorum.heee hadtaligima gelince dert bitmiyoki..kadin hastaliklari.bartolin kisti ki bu senelerdir basimda bi çözum olmadi daha gecenlerde 1 ayda 2 operasyon gecirdim..ama sonuc ayni yeniden nüksetmesine engel olmuyo..birde 6santimlik miyom çikti.hayir ben anlamiyorum rahatsizligimdan dolayi zaten devamli doktorlardayim.nasilbi doktorsunuzki farkedemediler 6 santim olana kadar.simdi özele güvenmiyorum ve bakirköy arastirma hastanesinde olcam ameliyatimi bu yuzden bu kadar uzadi git gel git gel.ama hayirlisi olsun.sonuna grldim
Aksam bende dayanamadim yedim valla.daha tam diyet moduna girememistim...bide ben belli bi diyeti yapmiyinca bocaliyom diyeti bozabiliyorum.ama ne yiycem belli oldumu elma diyeti.lahana diyeti bunun gibi diyetlere cok kolay adapte oluyorum.öldursen agzima diyet harici bisey koymuyorum..ben bu sabah basliyim bakalim.5 gun diyetine sonuc ne olacak.vitaminsiz kalmamak icin sabahlari vitamin hapi aliyordum.bide bira mayasi almayi düsunuyorum aktardan..
kız kayboldun ortadan yoksa bozdunmu diyeti itiraf et... mekik çekme cezasından mı korktun kızz yoksa bizde bozduk diyeti dün bu seferlik affedildik artık bidahakine cezalar yolda bak ona göre....
cnm başladınmı bilmiorum ama şok diyetleri tavsiye etmem..Diyorumki yarin sabah senin dedigin 5 günde 5 kilo diyeti nemi baslasam ne dersin birlikde başliyalimmi..
Ben zamaninda çok sıkı diyetler yaptim çokda güzel kilolar verdim.tabi zayiflama haplarinin sayesinde..ama bunyem okadar yıkilmiski bi keresinde hastanelik oldum.nefes darligi kalp çarpintisi isyerinde fenalasinca beni hastaneye göturmusler devaminda bikac saatlk felc oldum.sadece göz bebeklerim oynuyordu.oan orda ölecegimi sandim.buyuzden zayiflama haplarini kimseye tavsiye eetmem.şimdide vucudum vitaminsiz kaldimi basliyo tansiyon düsuklugu nefes darligi o yuzden sabah kahvaltimi yapiyorum.heee hadtaligima gelince dert bitmiyoki..kadin hastaliklari.bartolin kisti ki bu senelerdir basimda bi çözum olmadi daha gecenlerde 1 ayda 2 operasyon gecirdim..ama sonuc ayni yeniden nüksetmesine engel olmuyo..birde 6santimlik miyom çikti.hayir ben anlamiyorum rahatsizligimdan dolayi zaten devamli doktorlardayim.nasilbi doktorsunuzki farkedemediler 6 santim olana kadar.simdi özele güvenmiyorum ve bakirköy arastirma hastanesinde olcam ameliyatimi bu yuzden bu kadar uzadi git gel git gel.ama hayirlisi olsun.sonuna grldim
ayy canım benim sen neler yaptın öle cok şükür ki hayattasın valaa allah korumuş seni çocuklarına bağışlamış... ayrıca rahatsızlığına da üzüldüm allah şifa versin inşallah beterin beteri vardır diyipde şükretcez halimize başka ne gelir elden... devlet hastaneleri bence 10 tane özelden iyi. hayırlısı olsun tabi canım benim sıkma güzel canını sadece dua edelim sığınacak kimimiz varki Allahtan başka sen moralini yüksek tut gerisi olur gider inşallah... zayıflama hapını bende kullandım bikaç kez hatta her defasında kilo aldım nasıl olsa hap kullanıyom diye yedimdurdum cahillik işte cok şükür o hataya düşmem artık bi daha...
arada olur öle seyler bende öleyim aslında bi diyete bağlı kalamadan boğazımı tutamıyorum yarın sabah isveç diyetine başlamaya karar verdim ben son kararım galiba hamileyim ben yaa adet olmadım... o yüzden su 5 kiloyu en kısa sürede isveçle veririm ben başka diyet bana göre değil sonrada ilk fırsatta hamile olduğum kesinleşirse diyetisyene gidip sağlıklı en azından bana kilo aldırmayacak bi beslenme düzeni isteyeceğim... sen ister diyetine devam et istersen bebaber yapabiliriz canım sen bilirsin
cnm başladınmı bilmiorum ama şok diyetleri tavsiye etmem..
hap filan hikaye . bi ömür hap kullanılamıycağına göre en iyisi herşeyden az ama öz yemek bide spor tamamdır
çok geçmiş olsun
Çok teşekkürler canım benim. .haklisin hem sagligindan oluyorsun.hem para tuzagi.tögbe ettim bedava verseler icmem artik.vereceksemde kendi çabamla..benim şuan şok diyet yapmak istemem 60 şa düsmek ondan sonra vücudum cok saldi kendini kilo alip vermekden yediklerime dikkat edip sporla sıkilasmak istiyorum..buda bana yeter şimdilik.....senin diyet güzel gidiyormuş nasil hiç kilo verebildinmi bari..sen bizden azimlisin valla biz pamuk ipligine bağliyiz sanki heleki benn:)))))habire mizikçilik yapiyorum:)))allahdan mavis varda o beni toparliyo:)))
pazartesiye kaadar söylemiyim
çok büyük hedeflerim yok haftalık 1-1.5 arası versem yeter
hızlı giden hızlı gelio bunu önceki diet tecrübelerimden biliorum
15 tatile kadar 10 kg vermek ilk hedefm
çok samimi bi yazı olmuş kızlar gülümseyerek okudum http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-diyet-hikayesi-okumanizi-tavsiye-ederim.html
özletme sen kendini gene de... haklısın ne desen haklısın inan o kadar yoğunum ki dersler başladı su bu derken akşam nasıl oluyo anlamıyorum iyiki oğlanı kreşe göndermişim yoksa altınan kalkamazdım kusura bakma canım ben uğrayamıyorum ama fırsat buldukça girip bişiler yazmaya caısıyorumburalardayımdiyet tam gaz devam
ama topik çok sessiz bende uğramadım..
ayy sorma hamile kalmadan önec hamile kalınca ve hamilelik sonrası ne garip yaaa kadınların en büyük derdi bu kilolar ama ne diyoruz buna şükür dün çarsıya çıktık inanırmısın öyle kötü derecede kilolu olan insanlar varki üstelik o gencecik çocuklar gençler hep kilolu obez yani allahım cok şükür halimize dedim valla daha şimdiden böleler ilerisini düşünemiyorum onlar için allah sağlık sıhhat şifa versin...Çok teşekkür EDERIM . ALLAH RAZI OLSUN bende öyle diyorum beterin beteri var bunada şükür.rabbim dermansız dert vermesin yeterki..kimbilir belkide hamilesindir heee hamile diyeti yaparsin artik..hamile kalmadan önce diyet. Hamile kaldikdan sonra diyet.dogum yap gene diyet nedir bizim bu çilemiz yaa..sanki anamizin karnindan sırf diyet için dogduk yazik bize yaaaama ollsun o minik yumuk elli velet herseye her sıkintiya degiyo..ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSIN CANIM BENIM..
Nerelerdesin kızz dersler nasil gidiyo..masallah bu yogunluga iyi dayaniyonnn
Bugünkü menüyü yaźiyim bari:))
Sabah esim çoluk çocuk evdeydi malum kahvaltimi yaptim çok abartmadan.bu saate kadar 10 bardak su içebildim ama yatana kadar bi 5 bardak daha içicem.bi form cay bide yesil çayi ayni kupada demleyip onuda içicem.az öncede akşam yemegimi yedim.canim işkembe çorbası çekti hazir paketlerden yaptim.bi dilim çavdar ekmegiyle yedim.ohhh afiyet olsun bana:))) çok acıkirsam ilerleyen saatlerde bitane elma yerimm..bana böyle diyetler lazim karar verdim hatta son kararim kendi diyetimi kendim uyarliycam.tek tip gida rejimlerinde birakinca gözum dönuyo herşeye saldirasim geliyo resmen ..bu şekil devam edim bakalim.ben umutluyum valla.günbe gün yediklerimi yazicam 10 tartilmiycam diyede kendime söz verdim bakalim hayirlisi..
Canim harikasin masallah diyeyim de nazar degmesin... Ben mide bulantisindan pek bisi yiyemiyorum istahim kapandi resmen hala adet olmadim hayirlisi bakalim bende tartilicam kiz 10 gun sonra yani haftaya carsamba tartilalim ok inanki 100 gr versem hemen simariyorum en iyisi bu bakalim bide bole
deneyelim
Teşekkr ederim canım benim..napalim yapacak bisey yok okadar verdikde şu son kilolarimi veremiycez.üç beş kilodan korkar olduk resmn asil kilolar bizden korksun bundan sonra:)) çok gecmis olsun canım ama gözünuz aydınmı desek bilemedim:)) hayirlisiyla bebiş geliyo sanirsam valla çok sevindim senin adina..bende çok istiyorum bi kizim olsun ama gözum yemiyo..işee bak yaa ben oldu bittiye getirdim hatta yarinda çeyregimi alip gelecem o derece heee:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?