- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.791
- 53
- 25
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
-
Fenalık geldi. Böyle bi adam bide eğitimci yani? Ayrıca ikiniz çalışmıyor olsanız bile yardım edebilir ne var bunda ben onu anlayamadım. Benim eşimin bi tık baskıcı bir ailesi var ataerkil kafası hafif. buna rağmen onların uanında olsun veya olmasın her sekilde yardımcı olur mutfağa bir şey götürmek için aldığımda hemen ayaklanır ben götüreyim diye. hamile falan da değilim. Cidden okumus ama kendini gelistirememis insanlara üzülüyorumEvet malesef
ve de ev işlerine " kadın işi" gözüyle bakıyor. başka konularda da böyle mi eşiniz? Yanlış anlamayın bende 9 aylık evliyim ama eşinizin tavırları falan çok garip. Çok çabuk sıkılmış ya da adapte olamamış gibi.Malesef öyle ve kendinde hiç hata görmüyor
Evet böyle düşünüyormuş şimdi gerçek yüzünü gösterdive de ev işlerine " kadın işi" gözüyle bakıyor. başka konularda da böyle mi eşiniz? Yanlış anlamayın bende 9 aylık evliyim ama eşinizin tavırları falan çok garip. Çok çabuk sıkılmış ya da adapte olamamış gibi.
Köylüyüm ama çalışıyorum işte düşünce yapısı buBen köylüyüm diye evlenmiş yapmıyormuşum onu cagiriyormusum bir kere böyle tartışmıştık bana kadınlık mi yaptın dedi şimdi de ben tepki verince sus lan gebertirim diyor sonra sinirle söyledim diyor
O nasıl bir sinirmiş, ayrıca köylü olunca iş yapna zorunluluğu mu varmış? ben çamsşır mevzusu için falan demşyorum size gebertirim seni diyip aşağılayan bi adamdan kurtulmalısınız bence.Ben köylüyüm diye evlenmiş yapmıyormuşum onu cagiriyormusum bir kere böyle tartışmıştık bana kadınlık mi yaptın dedi şimdi de ben tepki verince sus lan gebertirim diyor sonra sinirle söyledim diyor
Eee ne olacak yap sende değerimi yuvani bozmayı insanlar neye katlaniyor sen en ufak meselede bosanacam diyosun bir bilsen nelere katlaniyor uzzBen de bağırdım o da kızdı sus lan gebertirim seni dedi .sonra bütün işi sen yapsan eline mi yapışır ölür müsun dedi. Böyle kavga ettik ben de annemi ararım yarın bilet alicam geliyorum dedi Annem de sordu anlattım bayramdan sonra gel kızım istersen dedi şimdi eş kişisi barismak istiyor bitti artık dedim bayramdan sonra burdan ayrı ev tutup ayrilacam kızlar ben mi büyütüyorsun
Oooo sen detay verdikce olay pislesiyor. Ben ortada bir yuva göremedim ki sen bozacaksin. Kurtul bu adamdan vakit geçmeden, çocuk olmadan. Benim fikrim bu.Ben köylüyüm diye evlenmiş yapmıyormuşum onu cagiriyormusum bir kere böyle tartışmıştık bana kadınlık mi yaptın dedi şimdi de ben tepki verince sus lan gebertirim diyor sonra sinirle söyledim diyor
Çocuk olunca o zaman hiç acımayacakYani Bi kavgadan hemen boşanılmaz ama kocanın zihniyeti sıkıntılı. Ne demek bütün işi sen yap. İkinizde aynı mesleği yapıyorsunuz aynı parayı getiriyorsunuz sen Bi de evin işini niye üstlenesin. Bence Bi süre yardımcı tut haftada 2 gelsin çekip çevirsin. Belki parası giderse işin ucundan tutmak aklına gelir.
Bu konuya çok yazdım ama belli ki biraz da olsa kendine saygın var ondan yazıyorum. Bu adamdan bir nane olmaz. İlk gece sen ilişkiye girmedin diye seni azarlayan, köylü diye aşağılayan, kadınlık mi yaptın diyen, geber diyen, annem oluyordu sen de tüm işi yap diyen adamdan hiçbir şey olmaz, olamaz. Olayı da boşanmaya karar verirsen ev işi diye anlatma çevrene hakaret ediyordu, asagiliyordu diye anlat. Şu gerçek bu.Çocuk olunca o zaman hiç acımayacak
Canım bencede boşa gitsin yemek yapmaz ev temizleme hayat müşterek canım neyse geçmiş olsun benim coook isim varr ahıra gidip ineklerime bakacamSevgili üyeler iyi akşamlar artık son konum olacak galiba önceden de başlık açtım tanıyan bilir .Eşimle ilgili bir şey soracağım. Eşimle depremden sonra ayrı eve çıktık okulun bitmesiyle evimize tamamen yerleştik ilk gün yerleştirdik 1 artı 1 evimiz. Bugün kahvaltıyı hazırladim eşimde ekmek aldı kahvaltımızı yaptık sonra eşim araba muayenesin3 gitti işte evi süpürdüm. Bulasik camasir sonra yemek yaptım çamaşır astım yemek koymustum fırına ona bakıyordum esim3 çamaşır topla aşkım.yenilerini sercem dedim.toplarim dedi sofrayı hazırlad im sonra sofrada dedim aşkım unutma işte sonra kavga başladı bana emir vermezsin bugün yoruldum arba muayene ettirsin.yapmicam dedi .sonra tartıştık sonra topladı birazını koltuğa attı sonra oyuna döndü bu arada tatildeyiz.araba muayenesinden sonra oyun oynadı hep bir şey demedim.ben de kavga ettim ev işi yapmicam kadın işi yapmam dedi vs kavga ettik b
Bir yardımcı tutsanız?Yanı sürekli bu konudan kavga ediyoruz ikimizde ögretmen ev işi istemiyormuş ben her işi yapsam ölür muymusim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?