Sona doğru geliyoruz, ben mi abartıyorum ayrılıyorum.

Fenalık geldi. Böyle bi adam bide eğitimci yani? Ayrıca ikiniz çalışmıyor olsanız bile yardım edebilir ne var bunda ben onu anlayamadım. Benim eşimin bi tık baskıcı bir ailesi var ataerkil kafası hafif. buna rağmen onların uanında olsun veya olmasın her sekilde yardımcı olur mutfağa bir şey götürmek için aldığımda hemen ayaklanır ben götüreyim diye. hamile falan da değilim. Cidden okumus ama kendini gelistirememis insanlara üzülüyorum

Ben köylüyüm diye evlenmiş yapmıyormuşum onu cagiriyormusum bir kere böyle tartışmıştık bana kadınlık mi yaptın dedi şimdi de ben tepki verince sus lan gebertirim diyor sonra sinirle söyledim diyor
O nasıl bir sinirmiş, ayrıca köylü olunca iş yapna zorunluluğu mu varmış? ben çamsşır mevzusu için falan demşyorum size gebertirim seni diyip aşağılayan bi adamdan kurtulmalısınız bence.

Eee ne olacak yap sende değerimi yuvani bozmayı insanlar neye katlaniyor sen en ufak meselede bosanacam diyosun bir bilsen nelere katlaniyor uzz

Ben köylüyüm diye evlenmiş yapmıyormuşum onu cagiriyormusum bir kere böyle tartışmıştık bana kadınlık mi yaptın dedi şimdi de ben tepki verince sus lan gebertirim diyor sonra sinirle söyledim diyor
Oooo sen detay verdikce olay pislesiyor. Ben ortada bir yuva göremedim ki sen bozacaksin. Kurtul bu adamdan vakit geçmeden, çocuk olmadan. Benim fikrim bu.

Yani Bi kavgadan hemen boşanılmaz ama kocanın zihniyeti sıkıntılı. Ne demek bütün işi sen yap. İkinizde aynı mesleği yapıyorsunuz aynı parayı getiriyorsunuz sen Bi de evin işini niye üstlenesin. Bence Bi süre yardımcı tut haftada 2 gelsin çekip çevirsin. Belki parası giderse işin ucundan tutmak aklına gelir.

Boşan, cevap yazanlar ne yaşıyor bilmiyorum ama daha 8 aylık canım cicim zamanları bu ne hanzoluk, annesi yapıyormuşmuş sor bakalım annesi kaç yaşında evlendirilmiş, istemiş mi,ev işi yaparken mutlu mu oluyormuş. Palavra. Anası mecburiyetten yapmış bu adam anasına acımayıp yan gelip yatmış üşengeç sorumsuz olmuş. Annesine acımayan sana acır mı? Çok sinirleniyorum böyle konulara. Çocuk istesen, hamileyken de yardım etmeyecek depresyona gireceksin, çocuk doğduktan sonra daha çok değişecek, işi bırakmanı senin görevinin çocuk bakmak olduğunu bla bla. Yaşanacaklar belli. Yapmayın bunu kendinize.

Çocuk olunca o zaman hiç acımayacak

Çocuk olunca o zaman hiç acımayacak
Bu konuya çok yazdım ama belli ki biraz da olsa kendine saygın var ondan yazıyorum. Bu adamdan bir nane olmaz. İlk gece sen ilişkiye girmedin diye seni azarlayan, köylü diye aşağılayan, kadınlık mi yaptın diyen, geber diyen, annem oluyordu sen de tüm işi yap diyen adamdan hiçbir şey olmaz, olamaz. Olayı da boşanmaya karar verirsen ev işi diye anlatma çevrene hakaret ediyordu, asagiliyordu diye anlat. Şu gerçek bu.

Canım bencede boşa gitsin yemek yapmaz ev temizleme hayat müşterek canım neyse geçmiş olsun benim coook isim varr ahıra gidip ineklerime bakacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…