Sona doğru geliyoruz, ben mi abartıyorum ayrılıyorum.

Alışmamış olabilir ama görevi hatırlatılınca gebertirim seni diye çıkması bambaşka bi durum. Direkt şiddet uygulamamla tehdit etmiş

Ayy bu erkek milletinden midem bulanmaya başladı artık cidden yaa ne iğrenç adamlar var şu hayatta evlerden ırak.

Yeni evli olduğunuz için bu kadar çabuk karar vermişsiniz,bu boşanma sebebi değil bana sorarsanız.temizlikçi tutun konu kapansın bence
ee günlük yemeği kim yapacak? kim servis edip kaldıracak...

çamaşırı da haftada 1 gelen temizlikçi mi toplayacak? yaz günü her gün makine çalışıyor neredeyse.
ya da ütüyü kim yapacak?

temizlikçi ancak süpürür siler o da zaten camdı kapıydı koltuktu tezgahtı banyoydu her geldiğinde ancak birini yapıyorlar

yemeğe ütüye karışmıyorlar ki...
dahası çocuk olsa arkasını kim toplayacak?

burada hep temilikçi tut önerisi veriliyor da. yapmayın arkadaşlar...anca eve yatılı kadın hizmetçi alınırsa kadınların günlük yaptığı ev işini yapar. yoksa haftada 1 gelen kadın nasıl yapacak --ki o kadını bile bulmak çook sıkıntı gelen doğru düzgün iş yapmıyor, güvenilmiyor.

şu sitede anlamadığım şeyler
--eşimle sorunum var, ama çocuğum var, çözüm: "işe gir, çocuğa annen baksın"
--eşimle sorunum var, ev işi yapmıyor, çözüm: "temizlikçi al"

hep kadınlar uğraşsın... aman öküz kocalara bir şey olmasın....

hala ben mi büyütüyorum diyorsun ya pes

Ben de az veriyordum artık hiç vermeyeceğim şuan hiç bir şey yapmıyorum kahvaltı yemek dışardan söyle dedim .sabah hazırladı bir kaç şey. Bulaşıkları yikattim .yemek de yapmayacağım zaten .babası şaka olarak oğluma yemek yapmıyorsun herhalde zayıfladı deyip duruyordu. Bizimkisi de her gün eşim farklı yemek yapıyor diyemiyordu benim için .Şimdi hiç yapmayacağım.

Yapma kız p.k yesin bırak.

Eşinin huylarını iyi gözlemle.Mesela benim eşimde erteleme huyu var. Ben söyleyince hemen kalkıp yapmak istemiyor. Sonradan yapıyor mutlaka. O özelliğini bildiğim için hemen yapmadı diye kızmıyorum. Kalkıp kendimde yapmıyorum. Bekliyorum, o sonradan hallediyor. Önceden dayanamayıp yapıyor sonra gidip kavga ediyordum

Eee ne olacak yap sende değerimi yuvani bozmayı insanlar neye katlaniyor sen en ufak meselede bosanacam diyosun bir bilsen nelere katlaniyor uzz
Ablacım herkes halasının oğluyla evlenip cümbür cemaat 3 göz evde yaşamıyor ki, kadının gül gibi mesleği var, kimse de önüne çıkmaz, isterse adamın gözünün üstünde kaşı var diye de boşanır yani sana niye dert oldu?

O nelere katlaniyo da gitmiyo(gidemiyo) istiyo ki herkes ceksin

Ev işi istemiyorsa haftada 2 gün temizklikci gelsin parasını da o karşılasın. Merak ediyorum maaşlarınızı nasıl idare ediyorsunuz?
Bence cok dogru anlatmis. Temizlikci cozum degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…