- Konu Sahibi Hayallerdeyim
-
Yoo , tam tersi. Kıyaslama olmasa eşinin haksızlık ettiğini anlayamazdı belki.Ama herkes bir değil arkadaşım,kıyaslama yaparsan mutlu olamazsın malesef,yeni mi evlisiniz
Katlanma ? Yuva diye kendinize hapishane inşa ediyorsunuz. Buna da imtihan diyorsunuz sonra.Eee ne olacak yap sende değerimi yuvani bozmayı insanlar neye katlaniyor sen en ufak meselede bosanacam diyosun bir bilsen nelere katlaniyor uzz
O zaman kazandığınız paradan 1 kuruş vermeyeceksiniz ev işi sizinse evin tüm ihtiyaçlarını, sizin tüm giderlerinizi o karşılamakta onun. sizde maaşınızın bir kısmıyla haftada 2 gün gelecek bir yardımcı tutun tüm işi yapsın. Paranızın geri kalanıyla da yiyip için gezin am ona 1 kuruş hakkınız geçmesin bakalım ne yapacak.Daha 8 aylık evliyiz şimdiden böyleyse ben devam ettirmek istemiyorum ona gore bu konu basit ben yaparsam her işi çözünürmüş çok zorlanırsam ev işinde yardim isteyecekmişim
O zaman o kendine hizmetçi tutsun..Sen ev işlerini hepsini kendin yapasina kadar böyle kavga olacak diyor
Sevgili üyeler iyi akşamlar artık son konum olacak galiba önceden de başlık açtım tanıyan bilir .Eşimle ilgili bir şey soracağım. Eşimle depremden sonra ayrı eve çıktık okulun bitmesiyle evimize tamamen yerleştik ilk gün yerleştirdik 1 artı 1 evimiz. Bugün kahvaltıyı hazırladim eşimde ekmek aldı kahvaltımızı yaptık sonra eşim araba muayenesin3 gitti işte evi süpürdüm. Bulasik camasir sonra yemek yaptım çamaşır astım yemek koymustum fırına ona bakıyordum esim3 çamaşır topla aşkım.yenilerini sercem dedim.toplarim dedi sofrayı hazırlad im sonra sofrada dedim aşkım unutma işte sonra kavga başladı bana emir vermezsin bugün yoruldum arba muayene ettirsin.yapmicam dedi .sonra tartıştık sonra topladı birazını koltuğa attı sonra oyuna döndü bu arada tatildeyiz.araba muayenesinden sonra oyun oynadı hep bir şey demedim.ben de kavga ettim ev işi yapmicam kadın işi yapmam dedi vs kavga ettik b
Madem öyle bende hiç bir işi yapmıcam ben de yapmak istemiyorum de bir kaç gün ev dağıldıkça güzel yemek olmayınca anlarSevgili üyeler iyi akşamlar artık son konum olacak galiba önceden de başlık açtım tanıyan bilir .Eşimle ilgili bir şey soracağım. Eşimle depremden sonra ayrı eve çıktık okulun bitmesiyle evimize tamamen yerleştik ilk gün yerleştirdik 1 artı 1 evimiz. Bugün kahvaltıyı hazırladim eşimde ekmek aldı kahvaltımızı yaptık sonra eşim araba muayenesin3 gitti işte evi süpürdüm. Bulasik camasir sonra yemek yaptım çamaşır astım yemek koymustum fırına ona bakıyordum esim3 çamaşır topla aşkım.yenilerini sercem dedim.toplarim dedi sofrayı hazırlad im sonra sofrada dedim aşkım unutma işte sonra kavga başladı bana emir vermezsin bugün yoruldum arba muayene ettirsin.yapmicam dedi .sonra tartıştık sonra topladı birazını koltuğa attı sonra oyuna döndü bu arada tatildeyiz.araba muayenesinden sonra oyun oynadı hep bir şey demedim.ben de kavga ettim ev işi yapmicam kadın işi yapmam dedi vs kavga ettik b
benim ki yapıyor ama bin dereden su getiriyor. Sürekli aşkım şunu tut aşkım şunu bi kaldır. Sonra o işini bitiriyo benimki bitmeyince ben daha hızlı bitirdim deyip yatıyor.Bilemiyorum kaç erkek eşine yardım ediyor şunu yap deyince yapıyor,o zaman boşanın yani ev işini gönlüyle seve seve yapan birini inşallah bılursunuz
O zaman o kadin isi yapmayacak. Sen de evde oturup calismayip ev isi yapican. Esjn bir hödük. Camasirdan bosanilir mi diyenlere katilmiyorum. Olay camasir degil. Adam ortak sorumluluk almayan tembelin egoistin teki. Bi de saygisizDaha 8 aylık evliyiz şimdiden böyleyse ben devam ettirmek istemiyorum ona gore bu konu basit ben yaparsam her işi çözünürmüş çok zorlanırsam ev işinde yardim isteyecekmişim
Ne kadar egoist pislik bi herif bu ya tam okuzun sozluk karsiligi.Kendi gelip b
Kesinlikle ben de böyle düşünüyorum yol yakınken bitsin öfke problemi var zaten eğlendiğimiz gün zaten ilişkiye giremedik diye beni azarlayıp aglatmişti sonra kendisi uyumuştu ilk başlarda ilişkiye giremiyordum keşke o zaman dönseydim
Öğretmensiniz sanırım ama bu nasıl bir yazım şekli Allah aşkına?Yanı sürekli bu konudan kavga ediyoruz ikimizde ögretmen ev işi istemiyormuş ben her işi yapsam ölür muymusim
Benim ne hatam var acaba .Bu kaçıncı olayımız ben ona muhtaç değilim evlilikten de beklentim karşılamıyor. Olay çamaşır toplamak değil evin sorumluluğunu bana yüklemek istemesi.Bana gebertirim demesi .Ayrılmak için 1 çocuk, şiddet görmek mi lazım. Ben böyle yuva istemiyorum herkesin hayatta beklentileri farklı, siz belki eğitim alıp bir işte çalışmıyorsunuzdur .O yüzden eşinizin hatalarını göz ardı ediyorsunuzdur ya da size normal geliyordur bana değil ama.Öğretmensiniz sanırım ama bu nasıl bir yazım şekli Allah aşkına?
Bencede yolun sonuna gelmişsiniz, şimdiki evlilikler zaten çocuk oyuncağı.
İkinizde hatalısınız
Kadın çile çeksin, idare etsin, çoluk çocuk ev hödük eş tasasi çeksin, işi beğenilmesin hor görülsün bu hayata devam etsin ama adı evlilik kutsaldır olsun. Sonunda da erkenden çöküp torbalarca ilaç kullansın. Böyle bir hayat süreceğine varsın evlilik oyuncak olsun.Öğretmensiniz sanırım ama bu nasıl bir yazım şekli Allah aşkına?
Bencede yolun sonuna gelmişsiniz, şimdiki evlilikler zaten çocuk oyuncağı.
İkinizde hatalısınız
Umarım öğretmen değilsinizdirEv isi yapmak istemiyor ikimizde çalışıyoruz tatile girdik ev işi yapmak istemiyormuş yapmicam diyor ve biz bunu bastan konuştuk
Meydanda çoluk çocuk yokken şimdiden ya olun ya ölün. Çocuk da yaparsanız kimseye ne dert anlatabilirsiniz ne de el uzatan olur. Kurtarın kendinizi.Benim ne hatam var acaba .Bu kaçıncı olayımız ben ona muhtaç değilim evlilikten de beklentim karşılamıyor. Olay çamaşır toplamak değil evin sorumluluğunu bana yüklemek istemesi.Bana gebertirim demesi .Ayrılmak için 1 çocuk, şiddet görmek mi lazım. Ben böyle yuva istemiyorum herkesin hayatta beklentileri farklı, siz belki eğitim alıp bir işte çalışmıyorsunuzdur .O yüzden eşinizin hatalarını göz ardı ediyorsunuzdur ya da size normal geliyordur bana değil ama.
Emin ol bende zamanında eğitimimi alıp çalıştım.Benim ne hatam var acaba .Bu kaçıncı olayımız ben ona muhtaç değilim evlilikten de beklentim karşılamıyor. Olay çamaşır toplamak değil evin sorumluluğunu bana yüklemek istemesi.Bana gebertirim demesi .Ayrılmak için 1 çocuk, şiddet görmek mi lazım. Ben böyle yuva istemiyorum herkesin hayatta beklentileri farklı, siz belki eğitim alıp bir işte çalışmıyorsunuzdur .O yüzden eşinizin hatalarını göz ardı ediyorsunuzdur ya da size normal geliyordur bana değil ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?