Sona doğru geliyoruz, ben mi abartıyorum ayrılıyorum.

Herife bak ya çalışan kadınla evlenirken modern, yattığı yeri toplamaya b.kulu donunu tıkamaya gelince ataerkil.. en Nefret ettiğim profil. Madem bu kadar gelenekçi çalışan kadınla işi ne, ev hanımı birini tercih etseydi. Aa o zaman tek öğretmen maaşıyla gelinemezdi tabi. Öyleyse ERKEKKK (!) olup çok para kazansın da karısını çalıştırmasın. Senin kadınlığına laf edeceğine kendi erkekliğini sorgulasın. Branşı ne bu tek hücreli organizmanın

Biraz yorumlara baktım da eski konulariniza dair, böyle anlayışsız merhametsiz bi adamla ömür geciremezsiniz zaten. Yarın birgün çocuk olduğunda siz yorgunluktan ölürken "millet 5 çocuk buyutuyo gıkı cikmiyo sen de yap ölmezsin " diye bi işin ucundan tutmaz bu adam, tek başınıza cocuk buyutursunuz. Maaşınızı yerken, sözde "erkek işini" siz yapıp çalışırken iyi, ev işine gelince kadın işi. Umarım bosanirsiniz ama olur da bosanmazsaniz, bu adama maasinizdan tek kuruş vermeyin.

Daha 8 aylık evliyiz şimdiden böyleyse ben devam ettirmek istemiyorum ona gore bu konu basit ben yaparsam her işi çözünürmüş çok zorlanırsam ev işinde yardim isteyecekmişim
O zaman kazandığınız paradan 1 kuruş vermeyeceksiniz ev işi sizinse evin tüm ihtiyaçlarını, sizin tüm giderlerinizi o karşılamakta onun. sizde maaşınızın bir kısmıyla haftada 2 gün gelecek bir yardımcı tutun tüm işi yapsın. Paranızın geri kalanıyla da yiyip için gezin am ona 1 kuruş hakkınız geçmesin bakalım ne yapacak.

Yani esime camasirlari topla dedim diye sus lan gebertirim seni dese o camasirlarla beraber gonderiirm baba evine.

Araba muayenesi çok yorucu bir süreç gerçekten. Arabayı götürüyorsun. Fişini alıyorsun. Bekliyorsun. 5-10 dakikada muayene bitiyor. Evrağını alıp gidiyorsun. İnsan 3 gün hasta yatar bu kadar yorucu bir işin ardından.

Madem öyle bende hiç bir işi yapmıcam ben de yapmak istemiyorum de bir kaç gün ev dağıldıkça güzel yemek olmayınca anlar

Bilemiyorum kaç erkek eşine yardım ediyor şunu yap deyince yapıyor,o zaman boşanın yani ev işini gönlüyle seve seve yapan birini inşallah bılursunuz
benim ki yapıyor ama bin dereden su getiriyor. Sürekli aşkım şunu tut aşkım şunu bi kaldır. Sonra o işini bitiriyo benimki bitmeyince ben daha hızlı bitirdim deyip yatıyor. bende yaptırmamayı tercih ediyorrum

Temizlik için yardımcı alın eve , eşiniz ödesin. Adam iş yapmak istemiyor zaten öder diye düşünüyorum.
Ayrılmak veya ayrılmamak size kalmış hayat sizin ama gebertirim lafını kocaman adama birde öğretmene yakıştiramadim.

Daha 8 aylık evliyiz şimdiden böyleyse ben devam ettirmek istemiyorum ona gore bu konu basit ben yaparsam her işi çözünürmüş çok zorlanırsam ev işinde yardim isteyecekmişim
O zaman o kadin isi yapmayacak. Sen de evde oturup calismayip ev isi yapican. Esjn bir hödük. Camasirdan bosanilir mi diyenlere katilmiyorum. Olay camasir degil. Adam ortak sorumluluk almayan tembelin egoistin teki. Bi de saygisiz

Ne kadar egoist pislik bi herif bu ya tam okuzun sozluk karsiligi.

evet işte sorumluluk almak istememesi beni sinirlendiriyor bu adam değişmez şimdi barismak istiyor ama yok artık bayramda ailemin yanına gideceğim tatil yapcaktik güya birlikte .sonrada kendime ev tutup ayrılacağım

Öğretmensiniz sanırım ama bu nasıl bir yazım şekli Allah aşkına?

Bencede yolun sonuna gelmişsiniz, şimdiki evlilikler zaten çocuk oyuncağı.

İkinizde hatalısınız
Benim ne hatam var acaba .Bu kaçıncı olayımız ben ona muhtaç değilim evlilikten de beklentim karşılamıyor. Olay çamaşır toplamak değil evin sorumluluğunu bana yüklemek istemesi.Bana gebertirim demesi .Ayrılmak için 1 çocuk, şiddet görmek mi lazım. Ben böyle yuva istemiyorum herkesin hayatta beklentileri farklı, siz belki eğitim alıp bir işte çalışmıyorsunuzdur .O yüzden eşinizin hatalarını göz ardı ediyorsunuzdur ya da size normal geliyordur bana değil ama.

Öğretmensiniz sanırım ama bu nasıl bir yazım şekli Allah aşkına?

Bencede yolun sonuna gelmişsiniz, şimdiki evlilikler zaten çocuk oyuncağı.

İkinizde hatalısınız
Kadın çile çeksin, idare etsin, çoluk çocuk ev hödük eş tasasi çeksin, işi beğenilmesin hor görülsün bu hayata devam etsin ama adı evlilik kutsaldır olsun. Sonunda da erkenden çöküp torbalarca ilaç kullansın. Böyle bir hayat süreceğine varsın evlilik oyuncak olsun.

Meydanda çoluk çocuk yokken şimdiden ya olun ya ölün. Çocuk da yaparsanız kimseye ne dert anlatabilirsiniz ne de el uzatan olur. Kurtarın kendinizi.

Emin ol bende zamanında eğitimimi alıp çalıştım.
Eşimin işide çok yoğundu, kimi zaman yardım ettiğide oluyordu, yardım edemediği de oluyordu. Bilmiyorum artık biz o konularda tartışmazdık.

Senin evliliğindeki sorunları bilemem
Ben sadece en başa yazdığın konuyu okudum, ona göre yorumumu yaptım, anladığım kadarıyla başka problemleriniz var.

Tabiki evlilikten beklentilerinizi karşılamıyorsa ayrılacaksınız

Hakkında hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…