Sona doğru geliyoruz, ben mi abartıyorum ayrılıyorum.

Bence cok dogru anlatmis. Temizlikci cozum degil

Evet haklısınız. Tabii kü en doğrusu eşiyle birlikte yapmak. Ben eğer adamın cebinden temizlikçi parası çıkarsa belki eşinin yaptığı işin kıymetini bilir diye düşündüm. Yoksa konu sahibinin yapacağı en doğru yol valla hiç bir şeye elini sürmeyecek. Yemeği sadece kendisi kadar hazırlayacak, sadece kendi çamaşırlarını yıkayacak . Ama bu sefer de evlilikte bir inatlaşmaya gidecek iş.

Türk erkekleri çok zor varlıklar ya..

Yok adamin zihniyet sakat. Ben seni koyden aldim. Ben kari isi yapmam. Cok konusma gebertirim deyip anca oyun oynayan adami egitemezsin.

Yok adamin zihniyet sakat. Ben seni koyden aldim. Ben kari isi yapmam. Cok konusma gebertirim deyip anca oyun oynayan adami egitemezsin.

Ya hemen boşan demek istemiyorum insanlara aslında, ama böyle öküzler de değişmez bence. Bu adam arkadaşı duygusal olarak da mutsuz ediyorsa direkt boşansın o zaman..

Valla evlilik bence geleneksel zihniyette düşünen bir adamla zor. Direkt kadının iş yükü x3 oluyor.

BAyrama kadar barisirsiniz diye mi umutlaniyo annen olabilir mi?

Birlikte de vakit geçirmek istemiyor ki ya oyun ya da telefona bakmak istiyor

Evi dip köşe temizletmeden barışma benden sana tavsiye

Benim ne sorunum var açıkçası ben sevgiliyken konuştum bu durumu ilk başlarda biraz yapıyor gibiydi şimdi bir şey isteyince yapmak istemeyen o .Bizim bu konuyla ilgili kaçıncı kavgamız çözemiyoruz
Eşiniz her konuda mı böyle ? Sorun sadece ev işiyse boşanmak abartı. Kendinize ev tutuncada ev işi yapacaksınız sonuçta. Adil olan işleri bölüşmektir ama bizim erkeklerimiz böyle yetiştirilmiyorlar, o yüzden ev işi abartı geliyor. Bir de şu var bazı insan söylendikçe inatlaşır, benim eşim evde yardım eder ama şunu yap diye üst üste söylersem ya da kavga çıkarırsam sittin sene yapmaz o işi. Ev işi bu kadar abartılacak mevzu değil hele 1+1 evde abartmayın konuyu derim. Tabi bunu ev işleri için söylüyorum ailenizle ilgili başka konularda da sorun varsa bilemem

Tipik Türk erkeği. Şimdi burada benim kocam ev işi yapar diyenler elbette daha fazla çıkacaktır ama hayatımda ev işlerini yapan sadece iki erkek duydum. Bunun için boşanıp da ben evlendikten sonra ev işi yapanı bulacağım derseniz de zor bulursunuz maalesef.

Belki ikiniz başta konuşmalısınız. Severek yapabileceği işleri ona kitleyin. Yapması için diretmeyin ama. Biri bana ikinci kez söyleyince olay çıkarıyorum. Erkeklere daha çok batar bu durum, emir almaktan hoşlanmıyorlar.

Ayrıca oyun oynamak hiç yormuyor

Kendi başımıza yaşadığımız yerde kendi işimizi yaparız ama, paşa evladının yere s.çar gibi bıraktığı donu toplamayız, bu akşam ne pişirsem derdi olmaz bi ekmek arası ile de geçer, anası danası ile uğraşmayız, benim oğluma iyi bakmıyon mu zayıflamış ehehe diyen münasebetsiz kaynatamız olmaz, oğlu süpürge çekerken suratını ekşiten paşa anası eksik olur hayatımızdan mesela. Asla aynı şey değil.

Yalnız yaşadığım dönemde oldu bu saydıkların olmuyor evet ama evde iş hiç bitmiyor tek olsanda:))
Ben ev işini bu kadar büyütmüyorum gözümde, gerçi ben evliliğimde karışan kv kp sorunu falan hiç yaşamadım. Severek evlendiğim adamın işi bana ağır gelmez, üç beş parça çamaşırını makinaya atmayı b.. lu don yıkamak olarak algılamıyorum. Eşimle yardımlaşırız ama çoğu iş bendedir çünkü düzenimi severim ama iş yapmadın diye de kavga etmeyiz. Konu sahibinin tam olarak ne yaşadığını bilemem tabi ama bana konuyu biraz fazla abartmış gibi geldi. Kk da genel anlamda böyle bir görüş var adam ev işi yapmıyor boşa gitsin, kavga edildi boşa gitsin, bu aile kurumu nasıl yürüyecek bu kadar ottan çöpten şeylere takılarak. Ama dediğim gibi sadece ev işi konusunda değerlendirdim adam hayatın her alanında bu şekilde davranıyorsa yürümez tabi.

Öyle de denedim sonunda direniyor yapmıyor sen yapsan ne olacak annem yapıyor ölüyormu diyor
Gidip anasina yaptirsin o zaman. Ben eve para getiriyorum anan getiriyo mu diye sordunuz mu? Madem oyle siz kazandiginizla yardimci tutun o da kazandigiyla evi gecindirsin sizin giderlerinizi karsilasin. Anasi yapiyomus allahim erkeklerin mallik seviyesi beni niye sasirtiyo ya

O da benim için aynı şeyleri düşünebilmeli, o da bana kıyamamalı, vicdansızlık gördüğüm yerde buz gibi soğurum. Tek kişinin sevgisi emeği ile evlilik yürümüyor, hazır çocuk da yokken olacaksa da ölecekse de şimdi hallolmalı, çocuk olursa bu kadın kimseye dert anlatamaz, adam iyice yatışa geçer. 3 çocuklu birinin konusu vardı mesela, adam diyordu ki ben kumanda edicem sen yapcan. Boşasan ne olur ki şimdi bunu? Çocuk var diye ite kaka giden evlilik, zamanında yıkılmadı da ne oldu?

Kim yapacak o zaman çocuk olunca ne olacak

Ama eş evle ilgili sorumluluk almazsa cocukda da almaz.Çocuga da annesi bakar der yani fragman gibi

Yooo artık paşa paşa yapıyorlar valla. Sadece en başından sıkı tutacaksın, bu meseleyi halletmeden çocuk yaparsan canın daha fazla sıkılır sadece. Çocuk olmadan evvel ne kadar yola sokarsan o kadar kâr.

oyun oynama sıklığı nedir bu ayarı kaçıran erkeği iyi değerlendir ve sakın çocuk yapma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…