Canım sinirle söylemiştir belkide bi anda hepimizin ağzından çıkıyor kelimeler.yuva dağıtmak kolaydır her zaman.eşinle aranda sorunun yoksa bu hatasını affet.ama alda karşına konuş.ya değişelim yada bitirelim de.ama her zaman seni eziyorsa ozaman hemen bırak allahtan işinide bulmuşsun açıkta kalmıycan.çok iyi düşün eşini azcık kullanmayı dene avcunun içine al becerebilirsen o kaynanaya istemedim boşattım demeyi nasip etme.güçlü dur kafanı kurcalamak istemem ama bişiy daha söylücem sana.eğer eşinle ilk zamanlarda bişey yokta sonradan olduysa allah korusun büyü falan yaptırmış olmasınlar.aklına getirmek istemezdim ama yapıldıysa ve bu yüzden biticekse üzülürüm.
Allah bildiği gibi yapsın.memur değilsin diye istememek ne demek.Kpss puanına göre mi gelin alıyorlar? boşanmak değil ama kocanla çok iyi geçinsen ailesi hakkında hiç konuşmasan yinede ailecimi kocan onu merak ettim.hata kocanın ailesinde tabi.
yok canım ilk zamanlardada böyleydi. kayınvalidem devlet memuru değilmişim diye istemedi. başka hiçbir sorun yok. eşim 5 yıl boyunca ailesinden sakladı beni. ailesi de,eşimde,ben de farklı şehirde oturuyordum. şimdi yine farklı yerlerdeyiz. ama uzaktan bile yetiyorlar işte.
canım ben konuşmuyorum zaten. zorla konuşturuyorlar. şimdi bulunduğumuz ile ramazanda taşındık. kayınvalidemler yardıma geldi. ev çok pisbir taraftan temizlik yapıyorum, oruç tutuyorum, bi de yemek bulaşık çok yoruluyordum. gündüz 11 de kalkmışım, yataklarını yapmamışım, toplamamışım.altı üstü bir çarşaf serecek. çok yaşlı değil kayınvalidem 49 yaşında eli ayağı tutuyor. sahura kadar uyumadığım geceler oldu gündüzde uyudum bende.
ailem her konuda arkamda canım. boşanma durumunda burda kalamam farklı şehirde oturuyoruz ev kira eşim burda çalışıyor. olmaz yani...Canım ozaman en iyisi sanırım bitirmek.kusura bakma ama bu adam senin sevgine layık değil sende sevgini kalbine göm haketmiyor çünkü.ya adamın ne sana ne ailene saygısı var tek sana yapsa ailene iyi davransa dicem hadi ama adam ne seni takıyor ne aileni.ozaman niye evlenmiş anasına söyleseymiş o bulsaymış.işallah çocuk yoktur.bu arada en önemli şey şu senin ailen gerek maddi gerek manevi olarak yanındamı öyleyse dk durma derim.hatta o sana git dediyse o anasına gidince kafanı toparla bi kaç gün sonra ailene aç konuyu.eşinlede konuş evini bırakıp gitme o gitsin anasının yanına.küsüp gitme ailene diren savaş istediğini al.ama asla onun seni bırakmasına izin vermeden sen bırak onu.zorluk çekersin ilk başta boşanmak hayata yeniden başlamak çok zor ama bir işin var arkadaşların yoksa bile edinirsin.kalkarsın bunun altından.kocan anladığım kadarıyla anasının ağzına bakıyor adam olmaz ondan.hiç yorma kendini düzelcek diye.4 yıldır düzelmeyen insan hiç düzelmez.ailenle görüştürmemesine vallaha çok kızdım onunkiler anne babada seninkiler ne oluyor???
pek de dertsiz değilmişsin bu arada.çocuk istemedinizmi yoksa varmı canım?
çocuk yok biz istemedik canım. kayınvalidemler koycakmış ismini koydurmam dedim. eşimde çocuk konusunu kapattı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?