kızlar eşim gelmek üzere...pcyi de götürürse giremeyebilirim.
evlenmeden önce eşim diyordu. evlendikten sonra da kendi ağzından duydum.
canım eşim laf taşımaz buna eminim. daha önceki sayfaları okuduysan ordada söylemiştim. ailem seni kabul etmeyebilir diyordu. çünkü konuşmalarından hemşire buluruz ya da öğretmen buluruz sana dermiş. eşimde buna istinaden söylüyordu kabul etmeyebilirler diye. bu yüzden girmediğim sınav kalmadı. mülakatta elendim hep. evlendikten sonra başkalarından da duydum. kayınvalidemin arkadaşları bile kayınvaliden ev hanımı almam oğluma derdi dediler. böyle söylendiğinde de kadın bunu kaldıramıyor. bu sefer bana patlıyor. tatile gidelim diyoruz sen çalışmıyorsun ne işiniz var, eşim para verir kıyafet almaya çıkarız ya bir tarafı ağrır vazgeçip eve dönmek için ya da çalışmıyorsun yük edip durma der.
eşim annemi aramış annem açmayınca halamı aramış. 15 dk konuşmuşlar. halama babam onu bana emanet etti şimdi evde yalnız. vicdanım rahat değil demiş. haberiniz olsun demiş. ben onu çok seviyorum demiş. halamda kızdı hazırlan hadi almaya geliyor seni dedi.
Bak canım evli değilim.ama empati yaparak durmunu anlıyorum.bi yanın bırak bu adamı derken diğer yanın onsuz duramıyor.ama bence eşini ara ve deki.bi süre kafamızı toparlayalım.bu evliliği kolay kurmadık.sinirlee birbirimizi kırmayalım ille bitirmek istiyorsanda sana sorun çıkartmam ama bi süre ikimizde düşünelim.sonra oturup konuşalım de.eşini ara bunları sölye.daha sonra ne biliyim bi kaç hafta hiç aramayın birbirinizi.eğer uzaklık hasret getirirpte eşini mantıklı davranmaya aynı zamanda sensiz olamayacağını anlatmaya yararsa o evlilik kurtulur.ama hala aynıysa yapcak bişey yok.mutlaka bi süre kafa dinleyin.ikinizde geri adam atmıyorsunuz kaldıki sen hiç atma.bu teslimiyetinb olur kaldıki ortada senin suçun yok.zaman herşeyin ilacı derler.senin içinde umarım öyle olur.
canım konu sahibini eşi alıp götürdü galiba,hayırlısı artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?