sonunda bende boşanıyorum

canım işve cilve yaparım zaten. öpücükle bile dediğimi yaptırırım ama işin içine ailesi girdi mi bambaşka biri oluyor aşırı inatçı. ya ben söylenen herşeyi yutucam aramız iyi olucak ya da sesimi çıkartıcam bir yol bulunacak ya da bitecek 2 seçenek var zaten. ben bir kez bile siz huzurlu olun dediğini duymadım kayınvalidemin. bana sataşacak konu bulamayınca başka şeyler üretiyor.mesela onun evini benimsemiyor muşum, eşyaların yeri şurda dursun demiyor muşum bunlar tartışma konusu mu allah aşkına. ben o evi benimsemesem her gittiğimde koltukların altına varana kadar süpürüm silmem. elimi bile kıpırdatmam. inanki canım bu benim gırtlağıma kadar dolmuş halim.

kauınvalidemlerde ikimiz yanyana oturmayız. yalnız asla konuşamayız. kayınvalidem hemen damlar. eşim yatar bana yat demezler tabi bende gidip yatamam. hadi yat dediklerinde de eşim uyumuş olur zaten. köye gideriz üşümesin diye patik terlik yelek götürürüm. bir sürü insan olur dayı amca enişte gibi. hepsi eşlerine takılır bak dertsiz nasıl getiriyor siz akıl edemiyorsunuz der. tabi kayınvalidem o arada yanındakine onlar çok düşkün birbirine der kudurur.her gittiğimizde aynı muhabbet...

eger aılesı senı kabullenırse ne ala yok eger kabullenmezse enınde sonunda boşanırsınız sız ve sızın gıbı aılesı kabullenmeyen eşler :2:

ne kaynanalar var yahu
ne isterler evlatlarının yuvasından
birde sebebe bak gelin devlet memuru değilmiş
allah böylelerine vicdan versin ama ondan önce eşine akıl fikir versin canım
burda asıl hatalı olan eşin
o istese ailesinin ağzını kapatabilir seni savunabilir yada bir şekilde orta yolu bulabilir ama yapmıyor
umarım bu sorunu çözersiniz canım bunun için yuvanızdan olmayın

eşim gitti...gidiyorum bile demeden çıktı gitti... 5 dk sonra aradı son kez soruyorum geliyor musun dedi. hayır gelmiyorum dedim.

bitti artık...bunun dönüşü yok. 3,5 yıldır dayandım kendimden vazgeçtim ne istedilerse yaptım ama yine yaranamadım.

canım bişey soracam.kayınvalidenin sen memur olmadığın için seni istemediğini nasıl öğrendin.

evlenmeden önce eşim diyordu. evlendikten sonra da kendi ağzından duydum.

hakkınızda hayırlısı olsun şu bir gerçek ki kimse boşanmak için evlenmez bu kararı veriyorsa da
başka çıkış yolu kalmamış demekdir umarım her şey istediğin gibi olur

evlenmeden önce eşim diyordu. evlendikten sonra da kendi ağzından duydum.

canım öncelikle sıkıntını paylaştığımızı bilmeni isterim.bunu sormamın nedenide buydu işte.böyle bişey olmamalı.annesinin söylediğini sana söyleyen senin söylediğinide annesine taşır.ve sonuç ortada.birbirinize düşürmüş resmen.yani annesinin bunu söylediğini sana söyleyerek ne bekliyodu gidip teşekkür etmeni mi.tabiki aranız açılır bu durumda.ben okuduklarımdan seni haklı buldum.eşin dengeyi sağlamak şöyle dursun arada laf taşımış.üzülmemeye çalış diyeceğim başka bişey elimden gelmiyor

canım eşim laf taşımaz buna eminim. daha önceki sayfaları okuduysan ordada söylemiştim. ailem seni kabul etmeyebilir diyordu. çünkü konuşmalarından hemşire buluruz ya da öğretmen buluruz sana dermiş. eşimde buna istinaden söylüyordu kabul etmeyebilirler diye. bu yüzden girmediğim sınav kalmadı. mülakatta elendim hep. evlendikten sonra başkalarından da duydum. kayınvalidemin arkadaşları bile kayınvaliden ev hanımı almam oğluma derdi dediler. böyle söylendiğinde de kadın bunu kaldıramıyor. bu sefer bana patlıyor. tatile gidelim diyoruz sen çalışmıyorsun ne işiniz var, eşim para verir kıyafet almaya çıkarız ya bir tarafı ağrır vazgeçip eve dönmek için ya da çalışmıyorsun yük edip durma der.

anladım canım.ama yinede keşke ailenin çekincelerini baştan sana söylemeseymiş.ama baksana arkadaşlar hatta kendi bile söylemiş senin yüzüne.soğumuşsundur haklı olarak.ama sana şunu söyleyebilirim böyle saçma bir gerekçeyle araya nifak soktularsa insanlığı iyiliği eş olmayı maaş bordrosuyla ölçüyorlarsa kaybeden onlar olur.çok çok acımasız davranmışlar.hayat uzun kimin başına ne geleceği belli olmaz.evlilikte işsizde kalabilirsin hasta da olabilirsin.ne olacak ilk tökezlemede karşı taraf böyle mi yapacak.kendi oğlu olurya işsiz kalsaydı karşılığı bumu olacaktı.çok yazık.ama onlara yazık.canını sıkma çok bile dayanmışsın.umarım hatasını anlayıp birşeyleri düzeltir.insanlığın gereğini yapar

o arkasına bile bakmadan gitti bense arkasından dua okuyorum kazasız belasın gitsin diye. 2,5 saat araba kullanacak şu halimde bile onu düşünüyorum. ağlamaktan dermanım kalmadı...

eşim annemi aramış annem açmayınca halamı aramış. 15 dk konuşmuşlar. halama babam onu bana emanet etti şimdi evde yalnız. vicdanım rahat değil demiş. haberiniz olsun demiş. ben onu çok seviyorum demiş. halamda kızdı hazırlan hadi almaya geliyor seni dedi.

halan haklı hazırlan bakalım:)))

Bak canım evli değilim.ama empati yaparak durmunu anlıyorum.bi yanın bırak bu adamı derken diğer yanın onsuz duramıyor.ama bence eşini ara ve deki.bi süre kafamızı toparlayalım.bu evliliği kolay kurmadık.sinirlee birbirimizi kırmayalım ille bitirmek istiyorsanda sana sorun çıkartmam ama bi süre ikimizde düşünelim.sonra oturup konuşalım de.eşini ara bunları sölye.daha sonra ne biliyim bi kaç hafta hiç aramayın birbirinizi.eğer uzaklık hasret getirirpte eşini mantıklı davranmaya aynı zamanda sensiz olamayacağını anlatmaya yararsa o evlilik kurtulur.ama hala aynıysa yapcak bişey yok.mutlaka bi süre kafa dinleyin.ikinizde geri adam atmıyorsunuz kaldıki sen hiç atma.bu teslimiyetinb olur kaldıki ortada senin suçun yok.zaman herşeyin ilacı derler.senin içinde umarım öyle olur.

canım konu sahibini eşi alıp götürdü galiba,hayırlısı artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…