• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda söyledim...

Bir yıl çok uzun bir süre.Hislerim yeni başladı demişsin.Peki baştan niye sahte hesapla konuşmaya başladin hislerin yoktuysa?
Ben eski sevgilimi dememek için açtım o sıra ayrılmıştık sonra tesadüfen omunla karşılaştım konuşmaya başladık gırgır falan yapıyorduk her gün olmasada konuşuyorduk ama alıştım baktım ki farklı duygularım var farkettim ona açıldım oda zamana bırakalım neden olmasın dedi ama sorun ben ben değildim sonrada açıkladım gitmedi de kaldı ama kızgın bilmiyorum

Merhaba daha öncede konuyu paylaştım fake hesapdan 1 sene biriyle konuştum ama resmim hayatım yalandı sonra ona bi şey hissetmeye başladım gerçeği demek denemek arasında gittim sonunda dedim. Tepkisi tabiki sertti neden kendini demedin hayatın herşeyin yalanmıydı ben senin tipin için mi konuştum vs diye baya kustu öfkesini. Sonra çık şu yalan kimlikten gerçek halinle gel sorularıma cevap ver dedi bende ekledim sonra neden niçin yaptın baya sordu etti . Sen daha mı çirkindin ki böyle bi şey yaptın ben bu şekilde de sana aynı duygularımı sunardım deri. Gitmek istiyorsan giderim dedim senide tutamam bilmiyorum zaman hazmedemiyorum vs dedi. Sonra işte gitmedi zaman istedi 1 gün oldu zaten ama aklına geldikçe bi şeyler diyor dedim bu el sana sorun olcak herşeyim battıcak sana evet diyor canımı yakmak için mi buradasın dedim evet diyor. Kızgın kırgınım diyor bilmiyorum napcam gitmedi de karar senin dedi tersine silip gitmedi

türk filmine dönmüş, yaşlar kaç bilmiyorum da hiç bişey çıkmaz bu işten... bence böyle fake hesap işlerine bulaşma, özgüvensizlikten başka bişey değil

pardon 26 yaşındaymışsın koskoca kadınsın yaw, ben de 16 falan sandım

Yaşın 26 ama şu yazdıkların yaşadıkların ergence. Şimdi 1 yılda birbirinizi görmeden tanımadan neden niçin yalan söyledin konusunu konuşursunuz. Zamanın ne kadar değerli olduğunun bilincinde değilsiniz en kötüsü. Önceki konunda buluşamama sebebini ben Almanya o Yalova da diye yazmıştın şimdi istanbuldayım diyorsun. Dürüstlük çok ama çok önemli.
Diyorum ya o öle biliyordu baştan tamamen farklıydım o yüzden Yen'i öğrendi Bunları

türk filmine dönmüş, yaşlar kaç bilmiyorum da hiç bişey çıkmaz bu işten... bence böyle fake hesap işlerine bulaşma, özgüvensizlikten başka bişey değil

pardon 26 yaşındaymışsın koskoca kadınsın yaw, ben de 16 falan sandım
Bunun özgüvensizliklr alakası ne eski sevgilimle ayrılmıştık denemek için açtım bi face ilk yapanda ben değilim onlara tesadüfen başladım konuşmaya gırgır falan söleme gereği duymadım tanımadığım için başta bilemezdim böyle omcağjnı bile isteye özellikle onun için yapmadım yani

Herkes yasa takilmis nedense.. 16 yasinda biri yapsa mubah gorulecek konular 30 yas yapsa yadirganacak konular. Ben burada 42 yasinda cok naif bir bayanin bir yil boyunca mail yoluyla yazisip duygusal baga donusmeye ramak kala kendini toplyisi vs sahittim. Neyse
Bir yil boyunca sohbet icindeki deger yargilariniz konulara yorumlriniz ozunuzdeki sizde yalansa bu cok olumsuz bir durum.adiniz tipiniz gibi kavramlarda yalan varsa ki bu bile hos degil ama daha tolore edilebilor bisi..siz hislerinizi acikladiktan sonra zamana birakalim deme kismina takildim ben.karsiligi olsaydi sanki baska bir cvpla gelebilirdi diye dusundum.. bu konuyi farkli boyutlara tasimasina izin verme. Ustelemede.sormada. sen acikladin cvp onda

Herkes yasa takilmis nedense.. 16 yasinda biri yapsa mubah gorulecek konular 30 yas yapsa yadirganacak konular. Ben burada 42 yasinda cok naif bir bayanin bir yil boyunca mail yoluyla yazisip duygusal baga donusmeye ramak kala kendini toplyisi vs sahittim. Neyse
Bir yil boyunca sohbet icindeki deger yargilariniz konulara yorumlriniz ozunuzdeki sizde yalansa bu cok olumsuz bir durum.adiniz tipiniz gibi kavramlarda yalan varsa ki bu bile hos degil ama daha tolore edilebilor bisi..siz hislerinizi acikladiktan sonra zamana birakalim deme kismina takildim ben.karsiligi olsaydi sanki baska bir cvpla gelebilirdi diye dusundum.. bu konuyi farkli boyutlara tasimasina izin verme. Ustelemede.sormada. sen acikladin cvp onda
Yani ben sadece gitmek istiyorsan git yada ben gideyim tepkin kararın ne dedim oda şu an hiç bi şey düşünemiyorum çok kırgın kızgınım 1 yıl boyunca başka bi hayat sundun dedi seni anlamaya çalışıyorum hak vermeye de saklayabilirsin güvenmediğin için ama neden bu kadar uzattın önüne çok fırsat çıktı falan dedi

Kendini ezdirme. Deger verdiğim için gercekleri anlattim.Kaldiramiyorsan bidaha gorusmeyelim de.
Görüşmek istiyorsa da bu tirplerden vaz geçsin.

1 sene yaşlanmış miş sanki nikahli karisi başka birisi cikti.
Sanalda arkadaslik eden insan fake olma ihtimalini aklinin bir kosesinde hep tutmali bukadar kaptirmayin kendinizi.

Ben eski sevgilimi dememek için açtım o sıra ayrılmıştık sonra tesadüfen omunla karşılaştım konuşmaya başladık gırgır falan yapıyorduk her gün olmasada konuşuyorduk ama alıştım baktım ki farklı duygularım var farkettim ona açıldım oda zamana bırakalım neden olmasın dedi ama sorun ben ben değildim sonrada açıkladım gitmedi de kaldı ama kızgın bilmiyorum
Şu da var hiç yüz yüze görüşmemişsiniz.Şu an etkilenmiş olabilir sin ama gördüğün zaman belki hiç çekici gelmeyecek.Demek istediğim tipini begenmemek falan değil.Karşı karşıyayken farklı bir çekim olur belki sizin aranızda bu çekim olmayacak.Kendini kaptırma üzme. Bırak onda bir istek varsa o çabalasın kızgın olabilir ama bu kadar da büyük bir olay değil yaptığın.Eğer aranız düzelir ve birşeyler olmaya başlarsa çok uzatmadan yüz yüze görüşün. Dediğim gibi belki etkilenmeyip vazgececeksin.

Bir insan kendine niye bunu yaparr niye fake hesap niye baskalarinin yuzleri sizin kendinize sayginiz yok muu ? Ayrilin bence ondan netten ne kadar iliski yurur ki zaten.Ayrica kucuk dusurmussunuz kendinizi ne gerek var boyle seylere.

Eskiden olsa anlarım da cok sacma bir sene yani. hic mi görüntülü konusmak istemediniz. Nasıl güvendiniz. Bizde esimle netten tanıştık ama hemen görüntülü konustuk. Niye baskasının resmini koyuyorsun ki ne yapsa haklı. zaten güven gitmis is bitmis.

Back
X