Sonunda yaptı yapacağını.

Edepsiz kadın. İnsan gelinine bunu nasıl söyler? Utanmaz!

Ben de yakın zamanda kaynanamın hışmına uğradım ve sildim. Bana böyle bir kelime etseydi ben de şaşkınlıktan bir şey diyemezdim. Yaşayan bilir, insan birşey diyemiyor. Bir de bebek olunca, bebeğin kotu etkileneceğini bildiği için bağırıp çağıramıyor insan. En azından benim olayım böyle olmuştu. Kaynana, kayın, görümceler yirtinirken, ben bebeğim kotu etkilenmesin diye itidal çağrısı yapıyordum yoksa o evi başlarına yıkardım.

Özür dilese de affetmeyin çünkü oğlunun zoruyla dileyecek ki zaten affedilmeyecek bir kelime bu!

herseyden önemlisi o da bir anne nasıl bu lafları eder hemde evladının eşine... Büyük konuşmak istemiyorum ama bırakın yüzüne bakmayı ne ölün ölüme ne dirin dirime der hayatımdan çıkarırım

Evet artık o....pu falan diye bağırır herhalde. Böyle saygısız olunca insan sonuç bu oluyor.

Onun için çok sıradan bir kelime. Bir de iyi ki dedim diye vurguluyor. Hiç düşünce yok yani

Evet artık o....pu falan diye bağırır herhalde. Böyle saygısız olunca insan sonuç bu oluyor.
Yok yok sen hiç kendini sorgulama.Aile içinde elbet tartışma olur herkeste oluyor ama bu düpedüz terbiyesizlik yani el kadar yavrunun yanımda annesine söylenen sözlere bak.Allahtan kocan akıllı mantıklı biriymiş bak ezdirmemiş seni.

Bu kadar ayağa düşürürse zaten olacağı bu. Hiç düşünmez mi insan sonucunu? Ne yaptım da bu kadar kinlendin? Vallahi kafayı yiyeceğim y

Evet eşim adaletlidir. Kim olduğu fark etmez onun icin. Haksizsa haksizdir

çok mu yaşlı?
hani kendini bilmeyecek kadar yaşlı ise bir şey diyemem de.

bilinçli biri ise unutulacak, sineye çekilecek laf değil asla.
kendimi düşünemedim bile yerinizde, eşimi falan beklemez çıkar giderdim sanıyorum ki.

ama işte bilemedim, benim babaannemin de ağzı çok pistir, işte yaşlıdır diye pek duymamaya çalışıyoruz ne dediğini. Hani anlamını düşünsek kendi babannemize kafa göz dalmamız lazım. Ama tabi kan bağı da olmayınca çok daha zor olur yaşlı bile olsa kabul etmesi.

Ooo cok korkunc.
Ama en azindan ben demedim oglum diye safa yatmamis.
O zaman daha da cildirtici olabilirdi.

Aninda esinizi cagirmakla cok iyi yapmissiniz ve o da annesine sicagi sicagina tepki verebilmis.
Hem belki bu bir milat olur ve artik islerinize karismaz.

Yok yaşlı değil. En fazla 52 sanırım.

Duramaz o, sanmiyirum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…