Sonunda yaptı yapacağını.

bu kadar şiddetli ve ağır sözlerle olmasa da bebek değil ama benim aldığım kilolar yüzünden benzer bir tartışma yaşadık bi kaç hafta önce KV ile.
daha doğrusu o söyledi eşim cevabını yapıştırdı.
aynı sizin gibi evimize döndük ve ben bayram da dahil arayıp sormamayı düşünüyorum.

hele sizin ki gibi ağır kelimeler etmiş olsa asla yüzüne bakmazdım...

Siz sonuna kadar haklısınız ama eşiniz gitsin görsün anlaşsın lütfen. Aralarındaki evlat anne bağını bozmasın . Biliyorum zor ama sonradan pişman olur. Ben bu konuda annelere kızıyorum evlatları uzaklaştırıyor diye ama evlatlar da uzaklaşmamalı ya. En azından telde görüşsun. Ben artık çoğu bu yaştaki annenin yaptıklarının başka nedenden olduğunu düşünüyorum. Anlatamadım tam ufff.

Kaynanan midemi bunadırdı ama eşini ayakta alkışladım. Çok iyi yapmış seni savunarak. Oradan hemen gitmek isteyerek. Ama eşini sorunlu annesinin yanına bırakıp akşama kadar memleketinde arkadaşları ile takılan tiplere sinir olurum. Ben Bayram dışında gitmem eşimin memleketine. Sen git ben gelmiyorum derim başka zaman. O da ben gelmiyorum diye bayram dışında gezmez. O akşama kadar gezsin. Zavallı gelin kaynanadan küfür yesin.

Ben olsam avukat tutup, hakaret davası açtırırdım. Eşime de “özür dilerse dava sonuçlandıktan sonra mesafeli olarak görüşürüm ama hakaret davasında hakimin vereceği karara katlanması gerek” derdim.

Valla pek hanımefendi birisiniz ,eşinizde öyle beyfendi birisi . Ben olsam anam anam yani döverdim bile heralde

Yüzüne iyi insanı oynar oynar ilk fırsatta hakaretler hAvada uçar.
Torun bahane. Seni kuma görüyor o kadın. Kabullenmemiş. Kıskanıyor. Eğitimini dik duruşunu ve eşinin sana değer verişini
Ya kendiyle yada kzıyla kıyaslayıp senin hak etmedigini va düşünüyordur.

Menapozun acısını sizden mi çıkarıyor nedir ? Tövbe est.K...hpe nedir ya? Bu kaynanalar var ya bence gelinleri ciddi anlamda kıskanıyor sen okudun ettin avukatsın filan demesinden belli.Gelin rahatsa oğlan gelini seviyorsa bişey bulup çatıyorlar.

Torununu gerçekten düşünüyor olsa gelininin psikolojisini neden bozar ki bi' insan? Sonuçta torununun annesi o kadın.Ben torunu düşündüğüne de inanmıyorum açıkçası.Geri adım atma , eşin görüşürse görüşsün , eşinle de kötü olma hiç.O yok gibi yaşa gitsin.Kadın normal değil , belli.

Ben gerçekten anlamıyorum bu erkek annelerinin gelinlerle derdi ne ? Tamam kıskanıyorsun oğlunu anlarım da bu kadar ağır hakaret edicek ne yapmış olunabilir? Bir de büyük olacaklar aklı başında olması gerekenler onlar.ALLAH yardımcınız olsun ama insan içinde bitirince özür dilese bile boş ağzıyla kuş tutsa göz görmez.
Aradan zaman geçer, içiniz soğur eşinizin hatrına bayramdan bayrama o kadar böyle insanlarla merhaba nasılsın diye bile diyolog kurulmuyor hemen laf sokma ALLAH ıslah etsin hepsini. Sizde bebeğiniz için üzmeyin kendinizi enerjiniz ona geçiyor yok sayın eşiniz size destek onlara odaklanın.Hakkınızda hayırlısı.

Bunlar cok abartili cok terbiyesiz kelimeler gercekten şaşkınlık içerisinde okudum pes diyorum
Ilk basta anlattığın mama yada ayaginda salla olaylari normal geldi. Neden dersen bazıları laftan anlamaz çünkü papagan gibi tekrarlar mesela benim babamda öyledir hadi neyse anlayışsız bos bos konusuyor ,ama arkadas o küfür nedir ohaaa
Görüşme hiç bence isabet olur resmen icinde kin tutmus ve firsat bilip kusmus bu kini. Herkes keske kendi cocuguyla ilgilense hayretler hayreti gercekten

Ay sinir oldum suanda acaippp derecede hemde
Zaten bazi eski kafa insanlarda yemek yedirmenin bebek bakmak oldugu dusuncesi var mesela tombis bebek gorunce oo masallah iyi bakmış annesi. Ya ne alaka? Tombis bebek sağlıklı demek mi ben mesela acgozlu insanlari hic sevmem o cocuk ya ilerde obez olsa uf sinir bozucu

Canim.sen rahatına bak esin de gerekeni yapmis toplanmis gitmissiniz o zaten kimin ne oldugunu biliyor uzak dur o kadindan

Hadsizlerle ugrasmak cok zor.evet esin seni tutmuş ama olay soguğunca annesine de pek birsey yapmayacak gibi..umarım yapar ama pekte sanmıyorum..sen görüşme hemde ömrünün sonuna kadar...

Başka sorunlarınız mı var
Bu kadar hakaret edecek ?
Sorun onun beni sürekli değiştirme çabası. Ben her dediğine eyvallah demedigim için oldu bunlar. Aynı lafi yüz kere tekrarlayıp her defasında aynı sakinlikle kaale alınmayı bekliyor. Benim onunla değil oğluyla evli olduğumu, bizim kendi çekirdek ailemizle ayri bir hayatımız olduğunu idrak edememiş. Ördek yavrusu gibi peşinden gitmemiz gerekiyor ona göre çünkü kendisi profesör.

Hadsizlerle ugrasmak cok zor.evet esin seni tutmuş ama olay soguğunca annesine de pek birsey yapmayacak gibi..umarım yapar ama pekte sanmıyorum..sen görüşme hemde ömrünün sonuna kadar...
Beni gerektiği kadar savundu zaten. İstediği gibi, istediği sıklıkla görüşebilir annesiyle. Daha fazla uzatmasını ben istemem. Olay ikimizin arasında. Onunla alakası yok. Ama özür dileteceginden eminim

İnsanlar tartışabilir ama bu kadar ağır konuşulur mu ya? Bütün gemileri yaktı kadın resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…